bezedakos

bezedakos

6 Ιουνίου 2014

6/5/14 ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΕΡΓΑ ΑΜΩΜΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .





* Αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο γενικός γραμματέας κρατικών  (και όχι δημοσίων) εσόδων.
Τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι πάνε να περάσουν την ελπίδα ότι τώρα τα πράγματα θα αλλάξουν. Αποπέμποντας τον τράγο Θεοχάρη,  χάρη Θεού για τον πόπολο. Τώρα κατανοήσαμε ποιος έφταιξε για την εξαθλίωση. Όχι φυσικά η ολιγαρχική κυβέρνηση που υπηρετεί  τους ιδιώτες (ηλίθιους) αλλά μόνο κάποιο συγκεκριμένο εκτελεστικό όργανό της.

* Η ολιγαρχία έχει καθιερώσει και παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Την γιόρτασαν χθες τα κανάλια μετά μεταλλαγμένων βαϊων, διαπιστώσεων, ευχών και φυσικά, άφθονης παραπληροφόρησης.

* Δεν μας είπαν βεβαίως ποιοι παίρνουν  και επιβάλουν τις αποφάσεις που καταστρέφουν ανθρώπους και περιβάλλον. Τις λαμβάνουν οι πλειοψηφίες των λαών ή κάποια ολιγαρχικά καθίκια; Πχ ποιος αποφάσισε τις τελευταίες μέρες για την ανεμπόδιστη καλλιέργεια και διακίνηση  μεταλλαγμένων στις Χώρες της Ένωσης των Ευρωπαίων Ολιγαρχών; Και ποιών Ιδιωτών (μονσάντο)  βούληση προωθούν;
Ποιος έχει τη νομοθετική, την εκτελεστική και τη δικαστική εξουσία στα χέρια του; Μια μειοψηφία ή η πλειοψηφία;

* Φυσικά και δεν θα αναφέρουν ποτέ ότι η αιτία της καταστροφής του περιβάλλοντος βρίσκεται στο γεγονός ότι η εξουσία είναι  στα χέρια ελαχίστων (σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο) και όχι στους λαούς. Λες και οι λαοί θέλουν να τρώνε δηλητηριασμένα.

* Τους ξέφυγε (από βλακεία τους) ότι το 75% της ανθρωπότητας υποσιτίζεται.
Είπαν επίσης ότι το 90% της ανθρωπότητας δεν έχει στη διάθεσή της απλά και  φτηνά φάρμακα όπως ασπιρίνες και εμβόλια κατά της διάρροιας.
Μιλάμε για ασύλληπτων διαστάσεων εξαθλίωση όταν το επίπεδο ανάπτυξης της τεχνολογίας σήμερα θα μπορούσε να ζούσε 50 πλανήτες σαν τη Γη!!!
Δεν μας είπαν όμως (και ούτε περιμένουμε να μας πουν) τι σημαίνει πολιτική και οικονομική ολιγαρχία.

* Μας είπαν όμως περιχαρείς ότι «ο Σκορπιός ξαναζεί παλιές δόξες» (των ανίατων  ανιών, ανοιών και πλήξεων).
Το δυστυχισμένο αυτό κορίτσι (Κατερίνα) προσπαθούσε να διασκεδάσει για δεύτερη μέρα. Φέρει βαρέως την απώλεια νοήματος στη ζωής της. Για να ανέβει η αδρεναλίνη της, ο ιδιώτης Πα-τέρας της «αναγκάστηκε» να ξοδέψει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια!!  Λεφτά με τα οποία θα σωζόντουσαν δεκάδες χιλιάδες παιδιά από το θάνατο εξ αιτίας δίψας και διαρροιών.
(Και η «μεγάλη»  Αικατερίνη,  η μεγάλη ανοργασμικιά, πήγαινε και με άλογα μήπως και καλύψει τα κενά …της ψυχής της)

* Και με χρήματα του Ελληνικού λαού ο Σαμαράς παρείχε ένοπλη προστασία στους υποκηφήνες  για να μην τους δαγκώσει κανένας σκορπιός και τους χαλάσει το γλέντι. (Οι κηφήνες  τουλάχιστον παίζουν το ρόλο του επιβήτορος ενώ οι υποκηφήνες το ρόλο της καταστροφής.)

* ΟΙ λαοί ζουν μέσα σε μαύρο  πυκνό σκοτάδι. Η ολιγαρχία ελέγχει φανερά ή κρυφά κάθε πτυχή της προσωπικής ζωής του καθενός μας. Και το κατάμαυρο σκοτάδι, μας το προετοιμάζουν καθημερινά με βραχιολάκια ηλεκτρονικά, τσιπάκια σε αυτοκίνητα  και  μπιγκ μπράδερς ακόμα και στην τουαλέτα.
Οι άνθρωποι σε ρόλο οικιακών ζώων των ολιγαρχικών, όσο θα επιβιώνει ο πλανήτης από την οικολογική καταστροφή.

* Πότε θα κάνει ξαστεριά, πότε θα φλεβαρίσει…;
Είμαστε σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την ολιγαρχία. Η ξαστεριά δεν έρχεται από μόνη της. Χτίζεται καθημερινά με τους κόκκους άμμου που καταθέτει ο καθένας μας. Και η καθημερινή κατάθεση – διάδοση επαναστατικών, αντιολιγαρχικών απόψεων και επιχειρημάτων με συζήτηση, έντυπα ή ηλεκτρονικά,  σημαίνει μεγάλη συμμετοχή του καθένα μας στο νικηφόρο πόλεμο. Μην υποτιμούμε καθόλου αυτή τη φάση των μαχών. Η διάδοση σε γνωστούς και φίλους του αντιολιγαρχισμού και του σκοπού για να περάσει ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ θα οδηγήσει σε ξαστεριά, θα σημάνουν οι καμπάνες και θα δούμε τις αμυγδαλιές να ανθίζουν.
Μπες και εσύ σε αυτές τις μάχες.

ΡΔ