bezedakos

bezedakos

17 Ιουνίου 2014

17/6/14 ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ





* Το δρόμο μας τον δείχνουν οι καθαρίστριες. Να πετάξουμε τα σκουπίδια και τη βρόμα της ανθρωπότητας στη χωματερή της ιστορίας. Καιρός πια.

*Πολύ προκλητικά προσβλητικός  ήταν πάλι ο Σαμαράς. Μίλησε χθες, για πολλοστή φορά, για ΘΥΣΙΕΣ που κάνει ο ελληνικός λαός. Μας βρίζει κατ επανάληψη και κατ εξακολούθηση. Νομίζει  ο λεγάμενος ότι όλοι εμείς είμαστε μαλάκες. Δηλαδή μας λέει ότι κάναμε ηθελημένη απάρνηση σημαντικών αγαθών μας για την επίτευξη ενός αλτρουιστικού σκοπού. (αυτό σημαίνει θυσία). Ξέρετε κανέναν που να ήθελε αυτά τα αξαθλιωτικά μέτρα για τον αλτρουιστικό σκοπό της στήριξης των τραπεζιτών; Αν ξέρετε να μας τον πείτε γιατί θα είναι είδος προς εξαφάνιση.
 Και η θυσία είναι χαρακτηριστικό του ήρωα.. Θέλει να μας πει μαλάκες και μας λέει, δια της πλαγίας, ήρωες.
 Ο τύπος μας δουλεύει.

* Και γιατί να μη μας δουλεύει; Να περάσει από αυτή τη ζωή και να μην έχει κάνει καμιά δουλειά ποτέ του; Ας κάνει τουλάχιστο τη δουλειά του ολιγαρχικού που δουλεύει το λαό, τώρα που είναι προς τη δύση η ζωή του.  Γιατί η δουλειά είναι για τους δούλους και όχι γι αυτόν.
Είχε μια και μοναδική ευκαιρία στη ζωή του να εργαστεί σαν άνθρωπος όταν απέτυχε με την «Πολιτική Άνοιξη» αλλά την κλώτσησε. Ακολούθησε την σχολή των άλλων λαοσωτήρων όπως του Μητσοτάκη μετά των τέκνων του, του Καραμανλή κλπ οι οποίοι δεν λέρωσαν ποτέ τα χέρια τους με ποταπές δουλειές. Όπως ομολόγησε ο ίδιος, επί δέκα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος επί δέκα χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα, χωρίς κανένα σκοπό;
 Ε! κάτι θα έκανε. Ίσως να ήθελε να σπάσει ρεκόρ κοπροσκυλιάσματος, ίσως να ήθελε το βραβείο Γκίνες για αντοχή του νευρικού συστήματος στην απόλυτη απραξία ή ίσως να στο-χαζόταν.
Σίγουρα θα στο-χαζόταν πώς να κάνει πρώτα εκατομμύρια άνεργους και μετά πως θα τους βρει δουλειά.
Γιατί άμα βρει τον τρόπο να βρει δουλειά σε άλλους τότε θα μάθει να κάνει και καμιά δουλειά για να εκτίει γρηγορότερα την ποινή της καταναγκαστικής εργασίας που ευχόμαστε ολόψυχα να του επιβάλει κάποτε ο λαός. Έτσι για να μην περάσει από τούτη τη ζωή χωρίς να έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο.

* Έ! Ρε και να είχαμε χθες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και το συναφές σινάφι τους στην οικοδομή. Εκεί που ρίχναμε την ταράτσα του Μιχάλη. Εκεί που κουβαλούσαμε, μέχρι αργά το βράδυ, το μπετόν με τη «ντενέκα». Να τους βάζαμε να κουβαλήσουν λίγο μπετόν για να γίνουν και αυτοί, έστω και για μια μέρα, άντρες. Να πάψουν έστω και για μια μέρα να είναι μπούληδες. Να συναγελαστούν και να γνωρίσουν ποιοι είναι πραγματικά οι άντρες με αρχ..ια  και όχι τα αρχ..ια του ολιγαρχικού συναφιού τους.
Να μωρέ. Να γνωρίσουν αυτούς με τα ατσάλινα ροζιασμένα χέρια και την ατσάλινη ψυχή. Να γνωρίσουν τα παλικάρια.
Να γνωρίσουν αυτούς που αύριο θα βρουν μπροστά τους που θα τους αντικρίζουν με δέος και θα τους εκλιπαρούν .
Αυτούς που θα οικοδομήσουν την νέα κοινωνία στην οποία ΟΛΗ η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία θα ανήκει στο λαό. Την κοινωνία της εξουσίας του λαού –δημοκρατίας.

* Όμως εδώ τέρμα  οι πλάκες με τον λαοσωτήρα μας. Ο άνθρωπος είναι πατριώτης και όχι πατριδοκάπηλος. Αγωνίζεται για το καλό της Χώρας. Και όταν λέει τη λέξη Χώρα δεν εννοεί τους κάμπους και τα βουνά όπως εννοούν τα αδέλφια του οι εθνικιστικοφασίστες και όλοι οι ολιγαρχικοί. Εννοεί και τους ανθρώπους της. Όταν λέει ότι αγαπάει τη Χώρα εννοεί ότι πρωτίστως αγαπάει τους ανθρώπους της. (Τόσο μεγάλη είναι η αγάπη του ώστε μετά θάνατον η εκκλησία σκέπτεται να τον ανακηρύξει άγιο και για αυτό τον δέχτηκε στο άγιο όρος.)
Θέλετε και την απόδειξη της αγάπης του;
Λοιπόν. Υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη μισθωτή σκλαβιά, από τη δουλειά-δουλία; Η μισθωτή σκλαβιά είναι ένα από τα τρία κακά της ανθρωπότητας. (Τα άλλα δύο είναι να είσαι ολιγαρχικός-εγκληματίας). Από το κακό της δουλειάς πάει λοιπόν να απαλλάξει τον λαό ο άγιος Αντώνιος ο Σαμαράς. Και σαν καλός Σαμαρείτης στηρίζει τον ολιγαρχισμό, στηρίζει τους ιδιώτες (ηλίθιους) και με «νόμο» - διαταγή «απελευθερώνει» τις σκλαβωμένες μέσα στη μαύρη σκλαβιά μαζικές απολύσεις.
 Έτσι τεράστιες στρατιές ανέργων θα σημαίνει τεράστιες στρατιές απελευθερωμένων ανθρώπων από τη μισθωτή σκλαβιά!!!
Αυτά σκεφτόταν ο άγιος Αντώνιος ο Σαμαράς στον δεκαετή μοναχισμό του και αυτά πράττει.

ΥΓ. «Ντροπή στον εργάτη στον σκλάβο ντροπή, στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».
Πάντα και πάλι επίκαιρα ΟΛΑ τα τραγούδια του αγώνα.
Είναι θέμα χρόνου η υιοθέτηση από τους λαούς της σημαίας του αγώνα με την επιγραφή «ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟΥΣ»