bezedakos

bezedakos

12 Ιουνίου 2014

12/6/14 ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ




* Αρχίζει σήμερα το μουντιάλ ποδοσφαίρου των συμφερόντων των ιδιωτών και της
FIFA.
Τεράστια τα έξοδα της διοργάνωσης και τεράστια αναμένονται τα κέρδη για τους λίγους.
Την ίδια στιγμή που το 90% του βραζιλιάνικου λαού ζει σε καταστάσεις μυθιστορηματικής φτώχειας και εξαθλίωσης.

* Το πιο όμορφο ομαδικό λαϊκό άθλημα έχει πέσει στα χέρια των ιδιωτών – ανθρωπόμορφων αρπακτικών. Έχει γίνει εργαλείο οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων και οι βασικές διαδικασίες του καθορίζονται στα παρασκήνια. Δηλαδή το πράμα είναι σικέ ως προς την τελική εξέλιξή του.

*  Από την εποχή που συστάθηκε η διοργάνωση, τα αρπακτικά είχαν κάνει τις βασικές συμφωνίες τους.
Όταν  η διοργάνωση θα γινόταν στην Ευρώπη,  το τρόπαιο θα το έπαιρνε ευρωπαϊκή ομάδα και όταν θα γινόταν στην Αμερική, το τρόπαιο θα το έπαιρνε αμερικανική ομάδα.
Τώρα τι γίνεται; Συνεχίζει να ισχύει ακόμα αυτό το μανιπουλάρισμα ή έχουν αλλάξει τη συμφωνία τους;

* Πολύ αίμα πάλι στο Ιράκ
.  
Πόλεμος μεταξύ διαφορετικών μνηστήρων για ολιγαρχική εξουσία. Οι λαοί όμως, χωρίς απελευθερωτικό πρόταγμα στη συνείδησής τους, παρασύρονται  στις ενδοολιγαρχικές συγκρούσεις και χάνουν εντελώς άσκοπα το αίμα τους. Η «ανίκητες» ΗΠΑ έβαλαν ντροπιασμένες την ουρά κάτω από τα σκέλια και άφησαν πίσω τους σπαραγμούς.

* Στη δύση ισχύει το:
«Ο πιο ψυχασθενής
σαδιστής, βασανιστής, εθνικιστής»

* Στην ανατολή ισχύει το:
«Ο πιο ψυχασθενής
σαδιστής, βασανιστής, ισλαμιστής»

* Το 75% της ανθρωπότητας υποσιτίζεται  και το 90% δεν έχει απλά φάρμακα όπως ασπιρίνες και φάρμακα για τις διάρροιες κοκ.
Το παγκόσμιο ολιγαρχικό σύστημα κρατά την ανθρωπότητα στην κόλαση. Τα περισσότερα πολιτικά συστήματα στον  πλανήτη  είναι κοινοβουλευτικές ολιγαρχίες  (τις οποίες όμως βαπτίζουν δημοκρατίες) και ελάχιστα είναι οι στρατιωτικές ολιγαρχίες.

*Σήμερα τα ελληνικά ολιγαρχικά δικαστήρια έβγαλαν την εξής απόφαση. Εναρμονιζόμενα με τις απαιτήσεις της τελευταίας έκθεσης του ΔΝΤ όπου στη σελίδα 19 αναφέρει την «ανάγκη» για «απελευθέρωση» των ομαδικών απολύσεων, αποφάσισαν ότι οι επιχειρήσεις των ιδιωτών (ηλιθίων)  θα μπορούν να απολύουν όσους γουστάρουν πέρα από το όριο που προέβλεπε μέχρι τώρα ο «νόμος» τους.
Πόντο – πόντο  στον κατήφορο για την απόλυτη κόλαση.

*Ο κυνοβουλευτισμός δεν είναι εξουσία του λαού.  Αυτό το νιώθουν  οι λαοί. Το νιώθουν και προσπαθούν να βρουν τη σωστή αντίδραση απέναντί του.  Ψάχνουν μόνοι τους και αντιδρούν.

*Τεράστια η αποχή στις τελευταίες εκλογές των ευρωπαίων ολιγαρχικών. Έφτασε κατά μ.ο στο 56.9 έναντι 43.1 της συμμετοχής. Στη Σλοβακία η αποχή ήταν στο 87%,  στην Τσεχία στο 80.5%, στη Σλοβενία στο 79% , στην Πολωνία στο 77,3%, Στην Κροατία στο 70%, στην Ουγγαρία στο 71%, στην Πορτογαλία στο 65.5%, στη Γαλλία 56.5% κοκ.

*  Συμπέρασμα 1ο.  Οι μεγάλη πλειοψηφία των λαών γυρίζει τις πλάτες και στις τρεις μορφές ολιγαρχισμού (φασιστικό, κοινοβουλευτικό και εργατοσυμβουλιακό). Η άνοδος των εθνικιστών-φασιστών είναι σχετική με τα ποσοστά που διαμορφώνονται μεταξύ των συγκοινωνούντων βόθρων (κοινοβουλευτικών και ακροδεξιών) όπου όχι μόνο δεν υπάρχει καμιά αύξηση της λαϊκής υποστήριξης των δύο αυτών ολιγαρχικών μορφών  με ψήφους αλλά αντίθετα υπάρχει μεγάλη μείωσή της.
 Όμως τα ολιγαρχικά τσογλάνια, για να παγιδέψουν την κοινωνική συνείδηση πάνε, αυτή τη φορά, να μετρήσουν τη δύναμη των ακροδεξιών με ποσοστά και όχι με αριθμούς ψήφων.
 Έτσι αν σε μία Χώρα πχ στην Ουγγαρία το εθνικιστικοφασιστικό κόμμα πήρε σε ποσοστά το 14, 67% των ψήφων, μας το παρουσιάζουν σαν τεράστια αύξηση της δύναμης των σαδιστών με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα και ρεύμα υπέρ αυτών. Ναι μεν κάνουν και λένε ότι είναι κάτι το αρνητικό γι αυτούς (στάχτη στα μάτια) αλλά με τον τρόπο που το λένε θέλουν να δημιουργήσουν ρεύμα υπέρ του φασισμού σαν εναλλακτική ολιγαρχική πολιτική πρόταση (ελπίδα) που θα αντιμετωπίσει την αξεπέραστη κρίση.
Και για να το εξηγήσω καλύτερα. Στην Ουγγαρία η ΑΠΟΧΗ ήταν 71% (και μαζί με λευκά και άκυρα μεγαλύτερη εναντίωση.)  Δηλαδή η συμμετοχή ας πούμε ότι είναι 29%.  Εδώ από το 29%, το 14,67% προτίμησε τους φασίστες. Όμως σε σχέση με το 100% του λαού το πραγματικό ποσοστό των φασιστών σε ψήφους είναι μόνο 4,25%!!!
Έτσι αν κάνουμε τον ίδιο υπολογισμό για τη Χώρα μας τότε θα δούμε ότι ο πραγματικός αριθμός εκείνων που δήλωσαν με την ψήφο τους ψυχασθενείς είναι γύρω στο 5.5% και στη Γαλλία γύρω στο 11%. (Φυσιολογικά για νούμερα βαριά ψυχασθενείς σε μια κοινωνία).

* Συμπέρασμα 2ο. Οι άρρωστοι σαδιστές είναι τόσο φανατικοί που πάνε και ψηφίζουν σχεδόν όλοι. Δεν απέχουν. Άρα η μεγάλη πλειοψηφία των λαών αναζητά διέξοδο σε κάτι που θα είναι πέρα από όλες της μέχρι τώρα μορφές του ολιγαρχισμού.

* Συμπέρασμα 3ο. Αυτές οι εκλογές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ήταν οι πιο  πολιτικοποιημένες εκλογές που έγιναν ποτέ. Οι υπήκοοι είχαν μπροστά τους όλη την γκάμα των ολιγαρχικών και η πλειοψηφία  τους αρνήθηκε επιλογή από αυτούς.

* Συμπέρασμα 4ο.  Οι λαοί ψάχνουν μόνοι τους για να συνθέσουν το νέο επαναστατικό απελευθερωτικό πρόταγμα του 21ου αιώνα.
ΜΟΝΟΙ τους!!!
 Πριν από 120 χρόνια περίπου υπήρχε η δημοκρατική κοινοτιστική αριστερά στο πλάι τους. Τώρα δεν έχουν τίποτα. Η αριστερά ολιγαρχικοποιήθηκε. Ένα κομμάτι της έχει αποδεχτεί τον κοινοβουλευτικό ολιγαρχισμό (όπως πχ σύριζα) και το άλλο κομμάτι ολιγαρχικοποιήθηκε με την υιοθέτηση του αντιλαϊκού αντικοινοτιστικού αντιμαρξικού προτάγματος του Λένιν με τα «εργατικά συμβούλια».

Συμπέρασμα 5ο. Το έδαφος στην κοινωνική συνείδηση φαίνεται ότι είναι αρκετά εύφορο. Την αντίδραση των λαών με την ΑΠΟΧΗ  θα πρέπει να την μπολιάσουμε με το πρόταγμα του «ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΊΑ στους ΛΑΟΥΣ».

Συμπέρασμα 6ο. Αν ακούτε κάποιον πολιτικό (από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο) να αποκαλεί τον κοινοβουλευτισμό δημοκρατία (είτε αστική είτε κοινοβουλευτική είτε αντιπροσωπευτική) τότε να είστε σίγουροι ότι στο βάθος  βάθος της ψυχής του, έχει για να προωθήσει κάποιο ολιγαρχικό σχέδιο για τους λαούς.  Οι εκφράσεις αυτές είναι (σημειολογικά) ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ.

ΡΔ