bezedakos

bezedakos

28 Ιουνίου 2014

28/6/14 ΙΔΙΩΤΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ.




* Τι βλακείες λέει ο άνθρωπος τελευταία!!!
 Τη μόνη δουλειά που ξέρουν να κάνουν οι Σαμαράδες  και οι άλλοι του σιναφιού του  όπως  Μητσοτακαίοι, Καραμανλήδες κλπ, είναι να βγάζουν το επιούσιο χαβιάρι δουλεύοντας το λαό. Κατά τα άλλα κλασσικοί υποκυφήνες. Τεμπέληδες στην εύφορη κοιλάδα της ολιγαρχικής διαστροφής.

* Μας είπε, άκουσον άκουσον ότι η κρίση είναι πίσω. Εδώ το μυαλό του έπαθε κοκομπλόκο. Κόλλησε. Φαίνεται ότι του το απορρύθμισαν οι πολλές αρνητικές μεταρρυθμίσεις. Η κρίση βεβαίως και είναι πίσω. Τώρα ο λαός βρίσκεται  στην κόλαση.  «Η κρίση είναι πίσω και μπροστά σας είναι η εξαθλίωση»  ήθελε να πει αλλά σταμάτησε το ανύπαρκτο μυαλό του στο «η κρίση είναι πίσω/».

* Κινδυνεύει το ακλπιτδοπκλιστο. Τι είναι το ακλπιτδοπκλιδτο; Τίποτα. Ανύπαρκτη οντότητα. Άρα είναι εντελώς παράλογη η φράση «κινδυνεύει το ακλπιτδοπκλιδτο» γιατί οι ανύπαρκτες οντότητες δεν έχουν απολύτως καμιά ιδιότητα και φυσικά δεν υπόκεινται σε κανένα κίνδυνο.
Το να λέει κάποιος ότι «αν καταστραφεί η μεσαία τάξη κινδυνεύει η δημοκρατία» είναι σαν να λέει «αν καταστραφεί η μεσαία τάξη κινδυνεύει το ακλπιτδοπκλιδτο».
Αφού η δημοκρατία σήμερα είναι εντελώς ανύπαρκτη οντότητα άρα δεν έχει απολύτως καμιά λογική η πιο πάνω φράση του «mega» Σαμαρά.
Αν ήθελε να εκφράσει την πραγματικότητα θα έπρεπε να πει « αν καταστραφεί η μεσαία τάξη, μπαίνει σε κίνδυνο η ολιγαρχία».
Όμως οι ολιγαρχικοί δεν είναι δούλοι. Είναι απελευθερωμένοι άνθρωποι. Απελευθερώθηκαν πλήρως από τη στιγμή που πήραν οριστικό διαζύγιο και από το παραμικρό ψήγμα αλήθειας και έτσι γυρίζουν, ακομπλεξάριστα, τα στρινγκάτα οπίσθιά τους στην ανθρωπιά.  

* Ο «mega» Πινόκιο Σαμαράς καθότι ο ίδιος απελευθερωμένος στρινγκάτος, θέλει να «απελευθερώσει»  και την ενέργεια.
Τ
ελικά μάθαμε που και σε ποιόν και γιατί ήταν σκλαβωμένη η ενεργειούλα!!!!!!!! Έχουμε τα σωστά κονέ. Μας το είπαν οι γερμανοί ρουφιάνοι του Δ Ράϊχ. Αυτοί που έχουν την τεχνολογία και το μηχανισμό να παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα (για το καλό τους) και όπου μπροστά σε αυτή τη δυνατότητά τους  αναγκάζουν δυστυχώς τους αγωνιστές  να ξοδεύονται σε αγορές ξυστρών για να ξύνουν τους όρχεις τους.
Την ενεργειούλα  την  είχε φυλακίσει λοιπόν σε κάτι μπουντρούμια Ο Σουλεϊμάν ο Θηλυπρεπής αφού πρώτα την είχε δικάσει στη βάση του Οθωμανικού δικαίου. Η αιωνόβια και αγέραστη αυτή ενεργειούλα ήταν κόρη ενός εγκληματία ιδιώτη ο οποίος  καταλήστευε τον λαό και όπως είναι φυσικό και ο ίδιος αλλά και η κορούλα του χεζόντουσαν στο φράγκο ασταμάτητα.
Ανυπόφορη μπόχα είχε γεμίσει από άκρη σε άκρη την Οθωμανική αυτοκρατορία.
Τι να κάνει, τι να κάνει ο Σουλεϊμάν, μια μέρα αποφάσισε μετά δακρύων να δικάσει την ενεργειούλα  παρότι ήταν κόρη του οικονομικού αφεντικού του. Έτσι την δίκασε σε πρωκτοταπισμό και κλείσιμο ισοβίως στα μπουντρούμια. (Την ποινή την εκτέλεσε ο «δικός» του σκατοσπρώκτης.)
Και να!! Ο μεγάλος Πινόκιο (που τον συγχαίρουν όλοι οι ευρωπαίοι λωποδύτες τραπεζίτες γιατί τους έκανε πλουσιότερους) αποφάσισε και διέταξε, λόγω ανθρωπιάς, να την απελευθερώσει και να την παντρέψει με σύγχρονους  ηλίθιους (ιδιώτες) και την νύφη να την πληρώνει ο λαός.


* Τη νύφη της «απελευθέρωσης» της Βουλγάρικης ενεργειούλας την πλήρωσαν πολύ ακριβά οι Βούλγαροι υπήκοοι.
Οι Γαμπροί ηλίθιοι (ιδιώτες) ζητούσαν όλο και περισσότερα και έφτασαν οι άνθρωποι να χρειάζεται να δίνουν τα 2/3 του μισθού τους για το ρεύμα. Ακολούθησαν εξεγέρσεις.

* Όμως, μετά τις ανταμοιβές που θα λάβει ο Πινόκιο από τους ηλίθιους - ιδιώτες για την «απελευθέρωση» της ενεργειούλας, θα προχωρήσει και στην «απελευθέρωση» της νερούλας ή νεραϊδούλας. Έχει γλυκαθεί.
Από ποιον, που και γιατί είναι σκλαβωμένη αυτή δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Θα Ρωτήσουμε τη Μέρκελ. Ξέρουμε όμως αυτή τη στιγμή ότι όπου νυμφεύτηκαν οι αδελφές της, χέζονται στο φράγκο οι γαμπροί και πεθαίνουν στη δίψα οι σύγχρονοι δούλοι.

* Ντιτρόϊτ. 150.000 κάτοικοι του Ντιτρόϊτ πεθαίνουν από δίψα. Οι ιδιώτες που πήραν την προίκα-δωρεά (το νερό), έκοψαν την παροχή νερού σε όσους χρεωστούσαν  5  ή και 10 δολλάρια.
Οι κάτοικοι του έκαναν έκκληση στον ΟΗΕ για να τους σώσει από το μαρτύριο.
Όποιος έχει να πληρώνει το νερό ζει, διαφορετικά πεθαίνει από δίψα.
Το νερό είναι δικό τους γιατί τους το χάρισε ο δικός τους θεός, ο σατανάς. Δεν είναι αγαθό για όλους τους ανθρώπους.
Ποιο βρομοαιδοίο γέννησε αυτά τα ολιγαρχικά ανθρωποειδή και έχουν τόσο βρομιάρα ψυχή;

ΥΓ. Η Μαρία Δημητριάδη τραγουδά:

Έλα και πάρτη μόνος σου τη λευτεριά
με τραγούδια όπλα και σπαθιά
.

ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

ΡΔ