bezedakos

bezedakos

29 Ιουνίου 2014

29/6/14 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ




* Συνελήφθησαν χθες από τα κατ επάγγελμα υπάκουα όργανα της ντόπιας ολιγαρχίας, τρεις Κούρδη αγωνιστές.
Είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή τους.
Η διεθνής ολιγαρχική τρομοκρατία θέλει να εξοντώσει αυτούς που αγωνίζονται για την ανεξαρτησία του λαού τους από την καταπίεση της τούρκικης ολιγαρχίας.
Η διεθνής ολιγαρχική τρομοκρατία θέλει να τσακίσει κάθε φωνή αντίστασης, να τσακίσει κάθε αγώνα για λευτεριά του κάθε λαού, του κάθε αγωνιστή ανά την υφήλιο.
 Θέλει να εξοντώσει  την λεύτερη ψυχή και το σώμα του κάθε ανθρώπου που τραγουδά κάθε στιγμή της ζωής του είτε με τη φωνή του είτε με την καρδιά του, το τραγούδι της αντάρτικης ψυχής:

Αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι
οι άλλοι να βαστάνε τα σχοινιά
αρνιέμαι να με κάνουν ότι θένε
αρνιέμαι να πνιγώ στην καταχνιά
                     -
αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι
να είσαι σύ και να μην είμαι εγώ
που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις
με τη δική μου γη και το νερό
                    -
αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι
να βλέπω πια το δρόμο μου κλειστό
αρνιέμαι νάχω σκέψη που σωπαίνει
να περιμένει μάταια τον καιρό.

* Η παγκόσμια ανίερη  ολιγαρχική συμμαχία θέλει την εξόντωση της προοπτικής για εξουσία των λαών. Ματαιοπονεί.
Οι ντόπιοι τρομοκράτες της ολιγαρχικής εξουσίας έκαναν το χρέος τους προς τους διεθνείς συναδέλφους τους. Η επόμενη υποχρέωσή τους είναι να τους εκδώσουν στην τούρκικη ολιγαρχία και αυτή να τους θάψει στα λευκά κελιά.
Να μην τους αφήσουμε. Να υψώσουμε μαζική φωνή αλληλεγγύης με κάθε μέσο.


* Οι ολιγαρχίες όλου του κόσμου έχουν διεθνή συνεργασία. « Όλες τους για μία ολιγαρχία και μία για όλες».
 Η μόνη λύση για τους λαούς, η μόνη λύση για την εξουσία των λαών είναι να αντιτάξει το  διεθνισμό,  τη διεθνής συνεργασία των εργαζομένων.
Στην ανίερη ολιγαρχική συμμαχία πρέπει να αντιτάξουμε, οπωσδήποτε, τη δική μας διεθνή συνεργασία.
Καμιά εξουσία του λαού, σε καμιά Χώρα του κόσμου δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να κρατηθεί για μεγάλο διάστημα αν δεν υπάρχουν διεθνείς εξεγέρσεις και διεθνείς επαναστάσεις όχι μόνο για να σταθούν αλληλέγγυες σε αυτή αλλά για να διεκδικούν και στη δική τους Χώρα την εξουσία του λαού.

Ο αγώνας για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα και αδιαχώριστα τοπικός και διεθνικός.

* Η πατριδοκάπηλη εθνικιστική αλητεία στοχεύει  στην καλλιέργεια μίσους μεταξύ των λαών για να αποτρέψει τη θανατηφόρα για το σύστημα διεθνή συνεργασία για την επανάσταση. Θέλουν να αφοπλίσουν τα απελευθερωτικά κινήματα.
 Θέλουν να τους αφαιρέσουν το σημαντικότερο όπλο των λαών. Τη διεθνή συνεργασία  και αλληλεγγύη.  
Αυτός είναι ο κατευθυνόμενος από την ολιγαρχία ρόλος των ρατσιστών, εθνικιστών, φασιστών.
Να κτυπήσουν την προοπτική της επιτυχίας των απελευθερωτικών λαϊκών επαναστάσεων η οποία μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με τη συνεργασία των λαών.

Εμείς έχουμε δύο πατρίδες. Αυτήν που γεννηθήκαμε και τη Γη.

* Η αγάπη, του κώλου, των εθνικιστοφασιστών –ρατσιστών για τη Χώρα τους.
Λένε στην προπαγάνδα τους ότι θέλουν το καλό των ανθρώπων της Χώρας τους.  Μπούρδες οχιών.
 Αυτό που θέλουν πραγματικά είναι να εγκλωβίσουν κόσμο στο δικό τους σκοπό για ολιγαρχική εξουσία.

α.  Είναι ποτέ δυνατόν κάποιος να θέλει το καλό των ανθρώπων της Χώρας του και ταυτόχρονα να είναι υπέρ ολιγαρχικών εξουσιών, υπέρ των ολιγαρχικών συστημάτων;

Αν ήθελε το καλό των ανθρώπων της Χώρας του θα είχε κοιτάξει πριν από όλα να αποκτήσει τουλάχιστον κάποιες λίγες αλλά ουσιαστικές γνώσεις ώστε να μην είναι εντελώς αμόρφωτος. Σε αυτές τις γνώσεις θα υπήρχε και η ιστορική απόδειξη ότι ο ολιγαρχισμός είναι ταυτόσημος με την καθυστέρηση και την εξαθλίωση των λαών. Θα συνέκρινε πχ την αρχαία ολιγαρχική Σπάρτη ή Μακεδονία με τη δημοκρατική Αθήνα και θα έβλεπε ότι στις πρώτες περιπτώσεις τα ολιγαρχικά συστήματα είχαν τους υπηκόους τους στην μπίχλα και την εξαθλίωση και δεν ανέδειξαν ούτε ένα σημαντικό στοιχείο πολιτισμού ενώ στην περίπτωση της Αθήνας η ευμάρεια και ο πολιτσμός (τηρουμένων όλων των ιστορικών παραμέτρων) είναι το μοναδικό ασύλληπτο μέχρι τώρα κατόρθωμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Επίσης αν αγαπούσε τους ανθρώπους της Χώρας του θα είχε την ελάχιστη νοημοσύνη να καταλάβει ότι σήμερα όταν επιλέγεις ένα ειδικό στις μεταφορές, για παράδειγμα έναν ταξιτζή, είναι παρά φύσει και εγκληματικό να έχει αυτός την εξουσία να σε πηγαίνει όπου γουστάρει και να μην έχεις εσύ την εξουσία να του απευθύνεις την εντολή νε σε πάει όπου θέλεις εσύ.

 Η επίτευξη του καλού εξαρτάται λοιπόν  από την αποτελεσματικότητα των μέσων.
Και τα ολιγαρχικά συστήματα έχουν αποδειχθεί όχι μόνο εντελώς αναποτελεσματικά αλλά και άκρως εγκληματικά για τους λαούς.
Άρα, κάποιος που «χτυπιέται» για το καλό των ανθρώπων της Χώρας του (για την πατρίδα όπως λένε)  αλλά  δεν αγωνίζεται για να κατακτηθεί  «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ» είναι επί της ουσίας ένα άρρωστο εξουσιομανές εγωπαθές ολιγαρχικό καθίκι που βλέπει μόνο το ατομικιστικό του συμφέρον και κατά βάθος τους διπλανούς του τους έχει γραμμένους… Ό,τι λέει (πατρίδα, πατριωτισμό) το λέει για να παραπλανήσει κόσμο και να αυξήσει έτσι την προσωπική του ολιγαρχική εξουσία.

β. Επίσης, αν κάποιος λέει ότι θέλει το καλό των ανθρώπων της Χώρας του αλλά είναι ρατσιστής αν είναι ενάντια σε άλλους λαούς, ενάντια στη συνεργασία των λαών τότε πάλι πατριδοκαπηλεύεται για να ικανοποιήσει την κατά βάθος  διαστροφή του για απόκτηση ατομικιστικής εξουσίας.
Το καλό των ανθρώπων της κάθε Χώρας εξαρτάται ΑΜΕΣΑ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ από το καλό  και τη δημοκρατική συνεργασία των λαών.
Επομένως αν κάποιος αντιτίθεται σε αυτή τη συνεργασία, αντιτίθεται, ντε φάκτο, στο καλό των συνανθρώπων της Χώρας του και ας μη δηλώνει ολιγαρχικός.
Ο «πατριωτισμός» λοιπόν των ολιγαρχικών είναι η προβιά των λυσσασμένων λύκων, είναι ο δούρειος ίππος για να παραπλανόνται οι λαοί και να καθηλώνονται στη φυλακή των ολιγαρχικών συστημάτων.

(Εν κατακλείδι, όποιος αγαπάει πραγματικά τη Χώρα του (ανθρώπους της Χώρας του) αγωνίζεται αφενός για τη δημοκρατία, δηλαδή αγωνίζεται για να περάσει όλη η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία στο λαό του ήτοι είναι ενάντια σε κάθε μορφή ολιγαρχίας και αφετέρου αγωνίζεται σε συνεργασία με άλλους λαούς για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δημοκρατίας.
Αγάπη για τη Χώρα σου δεν είναι να μισείς και να εχθρεύεσαι τους άλλους λαούς αλλά να μισείς και να εχθρεύεσαι όλες τις ολιγαρχίες που καταδειναστεύουν τους λαούς.
Τα υπόλοιπα είναι συγκαλυμμένες  παγίδες των διαστρεμμένων ολιγαρχικών συνειδήσεων.
Είναι πατριδοκαπηλίες.)

* Να φτιάξουμε παντού αντιολιγαρχικά μέτωπα. Είναι ιστορική απαίτηση.
1. Σε κάθε Χώρα, οι αγωνιστές που σκοπεύουν στο να κατακτηθεί «ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ»,  να φτιάξουν αντιολιγαρχικά μέτωπα. Όλες οι συλλογικότητες που σε μία Χώρα έχουν κοινό αυτό το σκοπό, ανεξάρτητα από τις όποιες άλλες διαφορές επί των μέσων, να προχωρήσουν στη δημιουργία μετώπου που θα προωθεί τις κοινές αντιλήψεις.

2. Τα αντιολιγαρχικά μέτωπα όλων των Χωρών να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο αντιολιγαρχικό μέτωπο
.

Η συνεργασία και οι συντονισμένες προσπάθειες των αγωνιστών σε παγκόσμιο επίπεδο
είναι από τα εκ των ων ουκ άνευ για τη νίκη των επαναστάσεων για να κατακτηθεί από τους λαούς, σε κάθε Χώρα και παγκόσμια, ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΡΔ