bezedakos

bezedakos

5 Ιουνίου 2014

5/6/14 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΒΟΘΡΩΝ





* Τα συγκοινωνούντα δοχεία (βόθροι) αλληλοξεσκεπάστηκαν.  
Έβγαζαν τα άπλυτά τους στα μπαλκόνια. Πχ όταν ένας εθνικιστής της ΕΠΕΝ (σκατόμυαλος) είχε δολοφονήσει έναν δημοκράτη, αρχηγός της ΕΠΕΝ ήταν ο Βορίδης.
Ο Άδωνης προτιμάει ο γιός του να είναι ναζιστής παρά συριζαίος ή κομμουνιστής κοκ. (Κατά ια άλλα ισχυριζόταν ότι είναι ενάντια σε κάθε ολοκληρωτισμό και του είχαμε απαντήσει δεόντως στο κείμενο με τίτλο «Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΡΙΧΤΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ»)
Όχι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΒΟΘΡΟΙ.

* Το εκατοστό νοητικά υπόγειο (ναζιστές) εναντίον των «πεφωτισμένων» αδελφών (ΝουΔιτών και ΠΑΣΟΚΩΝ) και αντίστροφα.
Και αυτή η σύγκρουση θα διαρκεί μέχρι η αστική τάξη  να τους βάλει σε τάξη.

* «Εγέρθητο εσείς που συναγελέστε στον καιάδα με λαγούς» ακούει κανείς από το εκατοστό νοητικά επίπεδο βόθρων.
Έλληνες ήταν όσοι είχαν Ελληνική παιδεία. Ετούτοι δεν γνωρίζουν ούτε το  "και"  της Ελληνικής γλώσσας.
Πρόταση: Να αφαιρεθεί η υπηκοότητα σε όσους δεν γνωρίζουν ελληνικά. Δηλαδή σε όλους τους φασίστες.

*  Οι πιο διεστραμμένοι άνθρωποι της κοινωνίας μπορούν να ισχυρίζονται ότι είναι υπερήφανοι για τις επιλογές τους:
Γλώσσα λανθάνουσα… Μήπως γνωρίζουν τι σημαίνει υπερήφανος; Αν γνώριζαν ίσως να απόφευγαν να το ξεστόμιζαν. Ίσως να ήθελαν να πουν ότι είναι αμετανόητοι. Είπαμε. Να τους αφαιρεθεί η ιθαγένεια με αιτιολογικό « βιασμός  της ελληνικής γλώσσας».

* Υπερηφανεύομαι σημαίνει επέρομαι, καταφρονώ.

* Και ένας καθηγητής μας στο γυμνάσιο μας έλεγε το δίδαγμα ζωής
«όποιος υπερηφανεύεται γρήγορα ταπεινώνεται». Η λέξη υπερηφάνεια είναι μια αρνητική έννοια.

* Υπερήφανος ή υπερήνωρ
σημαίνει φαντασμένος, αυθάδης, αλαζόνας, υπερόπτης, φανατισμένος.
Το τι είναι λοιπόν, το ομολόγησαν άνευ ουδεμίας πιέσεως.

* Τόσο πιστοί και περήφανοι είναι οι αρχηγοί των φασιστών για τα πιστεύω τους που  μόλις στριμωκωλιαστούν λίγο τα αρνούνται παντελώς.
Πριν πολύ λίγο καιρό όλοι τους δήλωναν ναζιστές, φασίστες κλπ. Και μόλις στριμώχτηκαν λίγο τα αρνήθηκαν όλα. Μιλούν και κλαψουρίζουν ότι καταλύθηκε (η ανύπαρκτη)  δημοκρατία όταν οι ίδιοι δήλωναν ότι μισούσαν τη δημοκρατία κοκ.


* Και αμετανόητοι. Δηλαδή άνευ νοητικής και ψυχικής δυνάμεως για να αναγνωρίσουν τον αδιέξοδο δρόμο της διαστροφής και της μισανθρωπιάς  που ακολουθούν. Αν τον αναγνώριζαν θα έπρεπε να απευθυνθούν για θεραπεία στους κατάλληλους επιστήμονες.

* Γιατί, μήπως ξέρουν τι σημαίνει λαός, πατρίδα και πατριωτισμός  οι πατριδοκάπηλοι;
Μπορούν να μας ορίσουν αυτές τις έννοιες; Εδώ δεν μπορούν να μοιράσουν σε δύο όνους σανό. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να απειλούν και να βγάζουν μαχαίρια.

* Οι «πεφωτισμένοι» και επουδενί λιγότερο διεστραμμένοι αδελφοί τους ολιγαρχικοί και τα οικονομικά αφεντικά τους  (η οικονομική ολιγαρχία),  χρειάζονται τους αιμοβόρους χαρακτήρες τους. Θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν ελεγχόμενα,  συντονισμένα και την κατάλληλη στιγμή εναντίον των λαϊκών εξεγέρσεων.  Αλλά το εκατοστό υπόγειο δείχνει να συμπεριφέρεται σαν γκάου λαγός και γι αυτό πάνε να τους συνετίσουν.

* Βλέπουμε κατά καιρούς στις ΗΠΑ να μπαίνουν κάποιοι διεστραμμένοι στα σχολεία και να σκοτώνουν παιδάκια. (και ο φασίτας Μπρέϊβικ σκότωσε 85 στη Νορβηγία)
Αν όμως  υπήρχε εκεί ένα πιο δυνατό ολιγαρχικό εθνικιστικοναζιστικό κόμμα τότε οι περισσότεροι από τους δολοφόνους το παιδιών θα ήταν μέλη αυτού του κόμματος. Ατύχησαν. Θα μπορούσαν να κάνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα πράγματα αλλά θα είχαν τη μάσκα του κοινωνικού «αγωνιστή» και θα ήταν περήφανοι και αμετανόητοι για τις διεστραμμένες ιδέες τους.

* Αν πριν κάποια χρόνια, οι εθνικιστικοναζιστές  στη Χώρα μας είχαν αυτή τη δύναμη που έχουν σήμερα ίσως ο Κατσούλας να μην είχε βρει στο σατανισμό τη διέξοδο για την υλοποίηση των αιμοδιψών πόθων του. Το πιο πιθανό (99,9%) είναι να είχε γίνει ολιγαρχικός εθνικιστής - φασίστας και έτσι με το πρόσχημα της «ιδεολογίας» να είχε κάνει τα ίδια και χειρότερα και ταυτόχρονα να ένιωθε υπερήφανος «αγωνιστής» για την «ιδεολογία» του.
(Και το πιθανότερο είναι όταν αύριο θα βγει από τη φυλακή να γίνει κρυφό μέλος τους)


* Φασίστας δεν γεννιέσαι αλλά καταντάς. Πολύ σωστό το σύνθημα των αναρχικών.
Ένας άνθρωπος που διαμορφώνει έναν κορυφαία διεστραμμένο χαρακτήρα όταν γίνει ενήλικας,  θα πάρει έναν από τους τρείς δρόμους: Είτε κοινός δολοφόνος, είτε σατανιστής είτε ολιγαρχικός εθνικιστής φασίστας. Οι πιο διεστραμμένοι παίρνουν τον τρίτο.

* ΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
 είναι η  νοητική και πρακτική  προσήλωση  σε μια ιδέα (ή σε ένα ενιαίο σύνολο ιδεών ) ή σε ηθική αρχή, για το ΔΕΟΝ της κοινωνικής λειτουργίας, άνευ ιδιοτέλειας και φιλαυτίας τότε οι εθνιστικοφασίστες δεν έχει καμιά σχέση με αυτή.
Απλά χρησιμοποιούν σαν καμουφλάζ κάποιες «προτάσεις»  για το δέον της λειτουργίας της κοινωνίας για να ικανοποιήσουν τις ολιγαρχικές εξουσιαστικές αιμοδιψείς ψυχικές τάσεις τους μετά δικαιολογιών. (Άλλωστε αυτές τις προτάσεις τους τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα)

*Όταν υμνούν την στρατιωτική ολιγαρχική δικτατορία του φασίστα Παπαδόπουλου και τους αποδεικνύεις ότι αυτή έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας και μαλακίας γιατί κατόρθωσε το ακατόρθωτο (το εξωτερικό χρέος της Χώρας από 2 δις 100 εκατομμύρια δολάρια που είχε διαμορφωθεί επί 140 χρόνια, η ολιγαρχική στρατιωτική χούντα το πήγε, μέσα σε 6 χρόνια και κάτι, στα 2 δις 750 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή το υπερδιπλασίασε) τότε βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και σου λένε «ας τα αυτά σήμερα τι κάνουμε».
(Μόνο οι γκάου εθνικιστές θα μπορούσαν να κατορθώσουν αυτό το ακατόρθωτο για τα ανθρώπινα μέτρα)

* Όταν υμνούν το Σπαρτιατικό ολιγαρχικό σύστημα και μας το παρουσιάζουν σαν πρότυπο κοινωνίας που θέλουν να εγκαθιδρύσουν  και εσύ τους αποδεικνύεις ότι αυτό το σύστημα ήταν ένα σύστημα απόλυτης εξαθλίωσης και μπίχλας για το λαό της Σπάρτης, όταν τους αναφέρεις την πραγματικότητα δηλαδή ότι ήταν ένα καθεστώς του αντιπολιτισμού ότι δεν έβγαλε ούτε έναν επιστήμονα μαθηματικό, αστρονόμο, αρχιτέκτονα, γιατρό κλπ ούτε έναν πνευματικό άνθρωπο φιλόσοφο, τραγωδό κοκ ότι το θέατρό τους το έφτιαξαν αιώνες μετά από τους Αθηναίους ότι όταν οι Αθηναίοι (της δημοκρατίας) τέλειωναν τον Παρθενώνα οι σπαρτιάτες ζούσαν στα μαντριά μαζί με τα ζώα ότι οι σπαρτιάτες δεν ήταν και τόσο «πατριώτες» και έκαναν συμφωνίες με τους πέρσες πχ 412 πχ και γινόντουσαν μισθοφόροι στρατιώτες των περσών για να χτυπήσουν και διαλύσουν την Αθηναϊκή δημοκρατία (άσε πριν το Δημάρατο) ότι επί της ουσία δεν υπάρχει «εξ αίματος» αρχαίος ελληνικός πολιτισμός γιατί τα ολιγαρχικά συστήματα δεν πρόσφεραν σχεδόν τίποτα σε αυτόν συγκριτικά με τον πολιτισμό που μόνο η δημοκρατία της Αθήνας (ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ανήκε στο ΛΑΟ) μπόρεσε και δημιούργησε όταν τους αποδεικνύεις ότι  ο «πολιτισμός» των σπαρτιατών ήταν η βαρβαρότητα του καιάδα και του αίματος  των μαχαιροβγαλτών ΤΟΤΕ  αλλάζουν το ρυθμό σε καλαματιανό. Σου λένε «εντάξει τώρα όμως τι κάνουμε».
Δηλαδή οι διεστραμμένοι θέλουν να κάνουν ΤΩΡΑ μια καλύτερη κοινωνία ή η καλύτερη κοινωνία θα φτιαχτεί από τους τοπ διεστραμμένους!!!

*Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ όμως στο φασισμό  θα πρέπει να είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ.
  Οι αγωνιστές δεν θα απευθύνουν την απάντησή του στους ηγέτες των φασιστών  που είναι αγιάτρευτα διεστραμμένοι αλλά σε εκείνο το κομμάτι της κοινωνίας που είναι επιρρεπές στην υποταγή στο φόβο.


* ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ απέναντι στους ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ συγκοινωνούντες βόθρους του συνταγματικού ή του μη συνταγματικού τόξου.
Οι αγωνιστές της πραγματικής δημοκρατίας, οι αγωνιστές που στοχεύουν στο να περάσει «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ στους ΛΑΟΥΣ» δεν παίρνουν το μέρος κανενός ολιγαρχικού. Τους «βοηθάμε» να ματώνονται μεταξύ τους.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ.






* ΥΓ Επείγει η δημιουργία ΑΝΤΙΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ σε όλο τον κόσμο.
Αντιολιγαρχικά  Μέτωπα που με το πρόταγμα «ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ» θα αντιπαρατεθούν και με τη σημερινή παγκόσμια ολιγαρχία και με κάθε μορφής ολιγαρχισμό.