bezedakos

bezedakos

27 Ιουνίου 2014

27/6/14 ΑΛΛΟΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.




* Άλλος ένας συνάνθρωπός μας αυτοκτόνησε προχθές στην Μεσσηνία. Πάμφτωχος αγρότης έδωσε τέλος στη δυσβάσταχτη ζωή του. Πατέρας τεσσάρων άνεργων παιδιών περίμενε μια μικρή επιδότηση για πάρει μια μόνο ανάσα. Όμως οι τραπεζίτες του κατάσχεσαν αυτή την πενιχρή επιδότηση επειδή καθυστέρησε να πληρώσει μία ΜΟΝΟ δόση ενός μικρού δανείου.
Οι ανάλγητοι εγκληματίες. Τα απάνθρωπα καθάρματα. Οι λάμιες της κοινωνίας. Οι απαίσιοι τρομοκράτες και ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ.
Πως δεν βγήκαν οι κυβερνητικές έχιδνες για να μας πουν ότι ο φτωχός αυτός αγρότης είναι ήρωας που έκανε θυσία τη ζωή του για να πετύχει το πρόγραμμα λιτότητας και εξαθλίωσης του λαού!!! Περίεργο!!!
Όλο για ηθελημένες απαρνήσεις μέγιστων αγαθών (θυσίες) από το λαό για την επίτευξη του ανιδιοτελούς στόχου της ακόμα μεγαλύτερης θησαυροποίησης των ιδιωτών (ηλίθιων)  μας λένε διαρκώς οι μέγιστοι εγκληματίες της κοινωνίας.


* Την ευθύνη αυτών των θανάτων την έχουν μόνο οι τραπεζίτες και γενικά  οικονομικοί ολιγάρχες;
Όχι βέβαια. Αυτοί, πρώτα,  παραγγέλνουν στους υπηρέτες τους κάποιες διαταγές, τις οποίες μετά μας τις ονομάζουν «νόμους». Η παραγγελία στοχεύει στο να μπορέσουν να αυξήσουν περισσότερο τη χλίδα τους για να καλύπτουν την λιγδιάρικη και σατανιστική ύπαρξή τους.
Αμέσως μετά, το πολιτικό προσωπικό τους θα βγάλει τη διαταγή δια μέσου  απόφασης του κυνοβουλίου.
Κατόπιν, ο άλλος βραχίονας της ολιγαρχίας, η αδικοστική  - «δικαστική» εξουσία, την οποία αποκαλούν «δικαιοσύνη», θα αποφανθεί (τυπικά) ότι η κάθε συγκεκριμένη διαταγή είναι «δίκαιη» και θα πρέπει να εφαρμοστεί.
Στη συνέχεια τον λόγο τον έχει η ένοπλη - ένστολη εκτελεστική εξουσία όπου με την βία ή την απειλή χρήσης βίας θα προσπαθήσει να υλοποιήσει την κάθε διαταγή. (Τους υπηρετούντες την ολιγαρχία από αυτό το πόστο, τους ονομάζουν ένστολους «δημόσιους υπάλληλους» αντί για κρατικούς υπηρέτες της ολιγαρχίας!!)
 Και αν οι υπήκοοι δεν συμμορφώνονται προς τα διαταγάς των άρρωστων εγκεφάλων τότε  τους πιάνουν οι ένστολοι και τους στέλνουν στα αδικοστήρια.
ΟΛΟΙ τους λοιπόν (οι συμμετέχοντες στο ολιγαρχικό σύστημα) έχουν κάποιο μεγάλο ή μικρό βαθμό συμμετοχής σε όλα τα εγκλήματα που διαπράττει η ολιγαρχία εναντίον των υπηκόων της.

* Πότε μπορεί  Γιάννης να κερνάει και Γιάννης να πίνει; Για να μπορέσει κάποιος να ξεπεράσει πιθανούς ηθικούς φραγμούς όταν θα συμμετέχει σε εγκλήματα κατά των συνανθρώπων του, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα κίνητρο – όφελος  (έστω και αν αυτό το κίνητρο είναι ανήθικο – ιδιοτελές) και ταυτόχρονα να έχει μια δικαιολογία για τη συνείδησή τους. Μια δικαιολογία έστω και σαν την ανόητη δικαιολογία που λένε ότι με τις πράξεις τους υπηρετούν το λαό!!!
 Χωρίς τις επί χρήμασι εκδιδόμενες αποφάσεις και πράξεις, δεν είναι εύκολο κάποιος να στέλνει  στο σιδηρούν κιγκλίδωμα της κολασμένης ζωής, τους συνανθρώπους του. Θα πρέπει να αμείβεται κάπως καλά για να κάνει τη δουλειά του δήμιου.
Ποιος θα ρίχνει δακρυγόνα και ξύλο; Ποιος θα συλλαμβάνει γιαγιάδες με άνοια επειδή δεν πλήρωσαν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζιτών δια μέσου της κρατικής εφορίας; Ποιος θα τσακίζει στο ξύλο και θα συλλαμβάνει άνεργους διαδηλωτές που θα ζητούν εργασία, που θα ζητούν λίγο ψωμί γι αυτούς και τα παιδιά τους; Ποιος θα φτιάχνει και θα είναι φύλακας στις φυλακές τύπου Γ που προορίζονται για τους αντιστεκόμενους αντιπάλους τους; Και ποιος θα αδικάζει για να στέλνει εκεί τους εξαθλιωμένους συνανθρώπους του που  θα αγωνίζονται για τη ζωή κοκ;
Και όταν κάποιος γνωρίζει ότι το σύστημα τον έχει μεγάλη ανάγκη για να κάνει τις πιο πάνω βρομοδουλειές τότε μπορεί ο ίδιος να κερνάει και ο ίδιος να πίνει ή να καταπίνει το ειδικό μισθολόγιό του κατά βούληση.

* Το γνωρίζει αυτό (ποιοι είναι  απαραίτητοι για το σύστημα), το λαμόγιο ο ΝουΔίτης βολευτής και από του βήματος του κυνοβουλίου,  για να στηρίξει το ολιγαρχικό σύστημα της τρομοκρατίας, ρίχνει στάχτη στα μάτια μας λέγοντας ότι οι «δικαστές» και οι ένστολοι επιτελούν λειτούργημα!!! Και γι αυτό θα πρέπει να αποκατασταθούν τα οικονομικά οφέλη και στους ένστολους υπάκουους υπηκόους όπως θα αποκατασταθούν και για τους  «δικαστές».
Ζητούσε δηλαδή οι εύνοιες να επεκταθούν και για τους από επάγγελμα πιο υπάκουους υπηκόους και υπηρέτες της κάθε ολιγαρχικής κοινωνίας.
Τι άλλο θα μπορούσε να πει
το κάθε αμόρφωτο και «αγεωγράφητο» εγκληματικό τσογλάνι; Είπαμε χθες ότι λειτουργία είναι έργο που προσφέρεται δωρεά στον Λαό (λήιτος = λαός) και λειτούργημα είναι το συγκεκριμένο αντικείμενο που προσφέρεται δωρεά.
Έτσι κανένας που κάνει κάτι για να αμειφθεί, που κάνει κάτι από επάγγελμα  δεν νοείται ότι κάνει λειτούργημα.
Και με τη «λογική» της βλακείας του τότε γιατί να μην αποκατασταθούν μισθολογικά και οι άνθρωποι της υγείας, της εκπαίδευσης,  του αθλητισμού, της φάμπρικας κλπ;

* «Ας όψονται» όμως οι ολιγαρχικοποιημένες ηγεσίες της αριστεράς. Οι ισορροπίες δύναμης και η βιωμένη πραγματικότητα θα ήταν εντελώς διαφορετικές αν οι ηγεσίες της αριστεράς δεν είχαν ξεφύγει (εδώ και ένα περίπου αιώνα) από το Μαρξικό πρόταγμα της αυτοθέσμισης των λαών και αν μέχρι τώρα δεν έσπαζαν κάποιοι το κοντερ του καυλοεξουσιόμετρου.
Όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να επαναθεμελιωθεί το απελευθρωτικό πρόταγμα των λαών του «ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ».



* Η παράταση του βασανισμού του Σάββα Ξηρού
.
Χθες το «δικαστήριο» αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της αίτησης του Σάββα ξηρού για αποφυλάκιση του  λόγω υγείας για τις 14 Οκτώβρη.
Ποιος να καταλάβει με την ανθρώπινη λογική την απόφαση αυτή; Ενώ του αναγνωρίζουν 93% αναπηρία όπως λένε οι ειδικοί γιατί  διορίζουν και άλλους ακόμα ειδικούς για να αποφανθούν; Δεν τους φτάνει η αναπηρία του 93% που έχει ο άνθρωπος; Εδώ αποφυλακίζουν  λαμόγια με ανύπαρκτες αναπηρίες κάτω του 50%. Ποια η λογική τους για τον Ξηρό; Μήπως θέλουν να νίψουν τας χείρας των βάζοντας άλλους …. Να κάνουν τη δουλειά της απόρριψης της αίτησής του;
Το σίγουρο είναι ότι ενώ αναγνωρίζουν την αναπηρία του 93% θέλουν να τον κρατήσουν για ακόμα κάποιους μήνες μήπως το σύστημα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.


*
ΥΓ Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο δίκαιο αίτημα του Σάββα Ξυρού.
Τη στάση μας αυτή την αιτιολογούμε σε κείμενό μας που γράφτηκε στις 19/6/14 και είχε τίτλο ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΥΡΟΣ


ΡΔ