bezedakos

bezedakos

18 Ιουνίου 2014

18/6/14 ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ





* Εικοσάχρονος σατανιστής σκότωσε με πέτρα χθες στη Γλυφάδα σαραντάχρονη άστεγη για να την «κάνει θυσία στον σατανά».

*Και επειδή η «παροιμία» λέει το αλάνθαστο:
«Ο πιο ψυχασθενής
σαδιστής, σατανιστής, εθνικιστής
» ή «ο κοπρίτης και ο ζαβός ολιγάρχης υπουργός»,
μήπως ο νεαρός ήταν μέλος και κάποιου εθνικιστικού ναζιστικού κόμματος ή κάποιου άλλου ολιγαρχικού; Και αν δεν ήταν, μήπως είχε την πρόθεση να εγγραφεί;
Όλα αυτά είναι συγκοινωνούντες βόθροι. Η κοινή «σήραγγα» τους είναι η ψυχασθένεια η προκαλούμενη από την ανεξέλεγκτη τάση για κατοχή ατομικής εξουσίας επί των συνανθρώπων τους,  εξ αιτίας τεράστιων ανασφαλειών.

* Άλλωστε οι αρχηγοί των εθνικιστών
έχουν παράδοση στο να προλογίζουν βιβλία σατανιστών.

* Σταθεροποίησαν την οικονομία,  μας λένε οι τρομοκράτες ολιγαρχικοί της κυβέρνησης. Όμως δεν μας λένε που.  Η σταθεροποίηση επήλθε στον πάτο του γκρεμού; Επήλθε στην κορυφή ή μήπως έγινε στη μέση και από κάτω μας περιμένει το χάος με ανοιχτάς τας αγκάλας;

* Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Μπορεί οι ολιγαρχικοί να κρατούν ανά χείρας των τον τρόμο όμως ταυτόχρονα είναι και μεγάλοι απελευθερωτές. Τόσες μάχες έδωσαν μέχρι να κατορθώσουν να απελευθερώσουν σχεδόν τα πάντα. Σαν νέοι σταυροφόροι (με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα) και τη δύναμη του θεού ο ποίος την έδωσε στον Σαμαρά στο άγιο όρος,  κατόρθωσαν τα ακατόρθωτα.
Πχ απελευθέρωσαν τα έγκλειστα υποχθονίως επαγγέλματα από αόρατους σκλαβωτές. Μικρό πράγμα είναι αυτό; Ψυχούλες έχουν και αυτά. Γιατί τόσα χρόνια να είναι σκλαβωμένα τα επαγγελματάκια;
Το άλλο πάλι; Η απελευθέρωση της ενέργειας; Μην πει κανείς ότι δεν χρειάζεται να ματώσεις για να το πετύχεις; Τόσα χρόνια η ενεργειούλα ήταν στη μαύρη σκλαβιά. Τόσο μαύρη ήταν η σκλαβιά της που όταν αφόδευε έβγαζε μαύρα περιττώματα. Τώρα όμως που την έδωσαν  στα σκατά της κοινωνίας (ιδιώτες) χέστηκε η κακομοίρα από τη χαρά της για την απελευθέρωσή της.  «Την πήραν ομαδικά» οι ιδιώτες και την παντεύτηκαν όλοι για να την αποκαταστήσουν. Δεν πειράζει όμως μπρε.  Ο αλτρουιστής λαός θα κάνει ακόμα μια θυσία και θα πληρώνει ακριβά αυτός τη νύφη. Δεν πειράζει μπρε που άλλος  γ.μεί και άλλος πληρώνει τον λογαριασμό (της ΚΕΗ (κρατικής) και όχι της ΔΕΗ).
Η Ελευθερία μετράει.
Όμως για εκείνο που διερωτώμαι και αγανακτώ περισσότερο είναι το εξής: Ποιος καριόλης είχε σκλαβώσει τις ομαδικές απολύσεις των εργαζομένων; Ποιος; Και αναγκάστηκαν οι  επαναστάτες της κυβέρνησής μας να τους τρομοκρατήσουν και έτσι να μπορέσουν να τις αποσπάσουν από τα χέρια τους για να δύνανται  σήμερα οι εκατομμύρια  οι άνεργοι να τις έχουν στα χέρια τους απελευθερωμένες;

*
Ένα διαρκή και πολύ σκληρό αγώνα για την ελευθερία  δίνει η εκλεγμένη ( με ολιγαρχικού τύπου) καταναγκαστικές  εκλογές η κυβέρνηση μας, η νταβατζού μας.
Με αρχηγούς Σαμαρινιώτη (Σαμαρά) και τον Άρη (Σπηλιωτόπουλο) ο οποίος δεν είναι παπΑρι και με τα άλλα βαρβάτα στελέχη της, μπορεί να κόβει και να ράβει προς χάρη της Ελευθερίας.
Τώρα αν η Ελευθερία αυτή είναι η Αρβανιτάκη ή κάποια άλλη δεν θυμάμαι. Θα σας γελάσω. Πάντως αν ελπίζει κανείς  ότι αυτοί θα του ορίσουν κάποτε την έννοια της Ελευθερίας τότε την έβαψε. Θα πεθάνει απελπισμένος.
Κόψε επίθετα και βγάλε συμπέρασμα. Τα επίθετα εκφράζουν τα γονίδιά μας. Δηλαδή κάποιοι συγγενείς μας είχαν αυτά τα γονίδια.
Πχ. Κατσαρός. Κάποιος από τους συγγενής θα ήταν κατσαρομάλης.
Ποδαράς. Θα είχε μεγάλα πόδια.
Αυτιάς. Θα είχε μεγάλα αυτιά.
Βαρβιτσιώτης. Θα είχε βάρβαρα βίτσια (όπως λέει και ο Πανούσης)
Πάγκαλος. Ο φέρων πάντες τους κάλους.
Βενιζέλος (παράφραση του Βαζελίνος). Ο φαταούλας που παθαίνει πρωκτομπλόκο και χρησιμοποιεί βαζελίνη.
Σαμαράς. Από το σαμάρι. Απαραίτητο μέσον για να καβαλήσει κανείς γάϊδαρο. Ήτοι εκείνος που είναι για το γάιδαρο καβάλα.


*Η ολιγαρχική κυβέρνηση που είναι για τον γάιδαρο καβάλα,
 
με όπλο της τον τρόμο, τη βία και το κράτος (τα τρία παιδιά της Στυγός που αλυσόδεσαν τον «ανεκδιήγητο» Προμηθέα) τραβάει μπροστά και δεν κωλώνει. Είναι βέβαιη ότι την προφυλάσσουν τα δύο βασικά μέσα της. Πρώτον, οι παραπλανητικές κωλοτρυπήδες που έχει βάλει, καθ υπόδειξη του σατανά. (Μία από αυτές είναι η κοροϊδία του λαού δια μέσου της χρήσης λέξεων, εντελώς άσχετων μεν με την πραγματικότητα που όμως φέρουν θετικά συναισθηματικά φορτία για να παραπλανήσουν το υποσυνείδητο - όπως πχ την ελευθερία, τη μεταρρύθμιση κλπ – και έτσι  να γίνουν αποδεκτά τα χειρότερα εγκλήματά της) και δεύτερον, ο αυτόματος Ψω..κόφτης της ένοπλης εκτελεστικής εξουσίας.
ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ.


*
Οι λαοί θα βγουν τελικά νικητές στον αγώνα τους για την ελευθερία.

Και (κοινωνική)
ΕΛΕΥΘΡΙΑ (ενός ανθρώπινου υποκειμένου) είναι η δυνατότητα επιλογής και πραγματοποίησης οποιασδήποτε συμπεριφοράς, χωρίς κανένα ανθρώπινο εμπόδιο, μέσα στα πλαίσια των υποχρεώσεων  και  των δικαιωμάτων   που απορρέουν από την ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών της κοινωνίας στις διαδικασίες καθιέρωσής τους (θέσπισή τους).

Επομένως, ελευθερία χωρίς εξουσία του λαού (δημοκρατία) δεν μπορεί να υπάρξει.
Δηλαδή χωρίς τη νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία στα χέρια των λαών η Ελευθερία είναι μόνο είτε ένα γυναικείο όνομα είτε  ολιγαρχικό μέσον παραπλάνησης του λαού.
ΡΔ