bezedakos

bezedakos

25 Ιουνίου 2014

25/6/14 Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ-ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ .




* Η αυτοκράτειρα του Βυζαντίου Ειρήνη η Αθηναία (780-802 μχ). Χριστιανή εικονολάτρης.
Εκατοντάδες τα εγκλήματα της άρρωστης αυτής ψυχής. (Αν δεν ήταν άρρωστη δεν θα ήταν και αυτοκράτειρα). Τύφλωσε τον Αλέξιο τον Μουσελέμ. Τύφλωσε τον Νικηφόρο και έκοψε τη γλώσσα στους τέσσερις αδελφούς του κοκ.. Και το άκρον άωτον είναι που τύφλωσε το γιό της Κωνσταντίνο τον ΣΤ για να μείνει μόνη της στην εξουσία!!!!
Ποια η διαφορά των ολιγαρχικών του παρελθόντος από τους σημερινούς ολιγαρχικούς; Απλά, υπάρχει εξέλιξη μόνο στα προσχήματα.
Ποιά η διαφορά των ολιγαρχικών εξουσιαστών από τους σατανιστές;

Οι ολιγαρχικοί δολοφονούν πολλούς περισσότερους.

* Όταν μια μορφή ολιγαρχισμού περνάει κρίση τότε το σύστημα προβάλει εναλλακτικές λύσεις του τύπου, «να μπουν νέοι στην εξουσία» ή να μπουν γυναίκες στην εξουσία» κλπ.  Ενώ όμως η ατομική, ιδιοτελής εξουσία είναι ψυχική ασθένεια που μπορεί να προσβάλει τους πάντες (έχοντες υψηλά επίπεδα προσωπικών ανασφαλειών), αυτοί κάνουν τη «ντρίπλα»  για να πετάξουν εκτός πραγματικού «γηπέδου» την κοινωνική συνείδηση.
 Ήγουν, ιστορικά, πόσοι νέοι ολιγαρχικοί, διακατεχόντουσαν από ανεκδιήγητη διαστροφή και πόσες γυναίκες επίσης; 


* Το καυλοεξουσιόμετρο. Ίσως στο μέλλον ανακαλυφθεί μια συσκευή που να μετρά την ατομική καύλα για εξουσία. (Κάτι σαν το πιεσόμετρο ας πούμε.) Καύλα σημαίνει καυτός αυλός και αυτό το όργανο θα πρέπει να έχει έναν αυλό όπου θα ανεβαίνει η θερμοκρασία του ανάλογα με το βαθμό της κρυφής ή της φανερής διαστροφής εκείνων που θέλουν να καθορίζουν τη ζωή των συνανθρώπων τους. Έναν αυλό όπου  θα είναι διαβαθμισμένος από το ένα έως το εκατό.
Με αυτό ίσως να λυθούν πολλά κοινωνικά προβλήματα. Ίσως να μπορούν να προλαμβάνονται πολλές αρνητικές καταστάσεις.


* Οι πιθανοί τρόποι χρήσης του καυλοεξουσιόμετρου
.
Ίσως σε μερικούς να χρειάζεται να τοποθετείται στο μπράτσο. Σε άλλους ίσως να χρειάζεται να τοποθετείται στη μασχάλη ή στο στόμα. Σε κάποιους άλλους όμως, με πάρα πολύ μεγάλη ασθένεια, θα πρέπει σίγουρα να τοποθετείται στους γλουτούς. Σε αυτό το μέρος θα πρέπει να τοποθετείται, χωρίς καμιά χρονοτριβή, στους εθνικιστές, φασίστες, σατανιστές και σε κάποιους σαν τους Σαμαρικούς, Βενιζελικούς, Τσιπριστές, Κουβελιστές, Θεοδωρακιστές, Καμενιστές κλπ.

* Μέχρι τότε όμως μπορούμε να καταλάβουμε (με αρκετή ασφάλεια) το μέγεθος της μόλυνσης αυτών των ανθρώπων από το τι λένε, πως το λένε, τι ΔΕΝ ΛΕΝΕ και από το τι πράττουν. Αυτά τα στοιχεία θα συνθέτουν το σημερινό μας καυλοεξουσιόμετρο.

* Η εθνική στους 16. Και παρά το γεγονός ότι οι ολιγαρχικοί την αξιοπρέπειά μας την έχουν πετάξει, εν τούτοις ήταν μια στιγμούλα χαράς. Ας χρησιμοποιήσουμε τις μικροχαρές σαν μικροανάσες που θα μας δίνουν δύναμη στον αγώνα μας εναντίον των ολιγαρχικών και όχι για αποπροσανατολισμό. Στις πλάτες μας παίζουν και πολύ μεγάλη πολεμική μπάλα οι ολιγαρχικοί. Τα μαρκαρίσματα και τα χτυπήματά τους είναι θανατηφόρα και οι δήθεν διαιτητές, οι αδικοστές, που τους ονομάζουν όμως «δικαστές», σφυρίζουν τα φάουλ, τα εγκλήματα, πάντα ανάποδα.
Πρέπει να καταλάβουμε όλα τα συστήματά τους. Το σύστημα των πολυφονικών μέσων, το σύστημα της διαστρέβλωσης των εννοιών, το σύστημα του διαίρει και βασίλευε και το σύστημα της αφαίρεσης του δικού μας τέρματος προς το οποίο θα επιτιθέμεθα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το τελευταίο γιατί όταν χρειάζεται να κάνουμε επίθεση δεν έχουμε καθαρό στόχο στο που θα πρέπει να πάμε. Και αν δεν μπει για τέρμα το «όλη η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία στο λαό» τότε θα βρισκόμαστε μόνιμα σε άμυνα και έτσι θα βγαίνουμε πάντα χαμένοι.
Κατόπιν θα πρέπει να πετάξουμε το επιβληθέν σύστημα του διαίρει και βασίλευε, το σύστημα δηλαδή του είμαστε δυό, τρείς, τρείς και να χρησιμοποιήσουμε το ενωτικό σύστημα του είμαστε χίλιοι δεκατρείς (και αυτοί θα είναι μόνο τρείς).  Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Έτσι θα τους πάρουμε φαλάγγι και θα συντρίψουμε το δολοφονικό τους παιχνίδι. Έτσι μόνο θα πετάξουμε τον ολιγαρχισμό στο γήπεδο των απόβλητων της ιστορίας.

ΡΔ