bezedakos

bezedakos

7 Μαΐου 2014

7/5/14


* Ιδιωτική πρωτοβουλία 1.
Το ναυάγιο στη Ν. Κορέα ήταν έγκλημα και όχι ατύχημα. Οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι το πλοίο ήταν υπερφορτωμένο 4 φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο και με φορτίο μη καλά δεμένο.  Σκοπός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι μόνο το κέρδος.
* Ιδιωτική πρωτοβουλία 2.
Ιδιώτης και στα Ελληνικά αλλά και σε όλες τις Χώρες του κόσμου, που χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη, σημαίνει ηλίθιος – βλάξ. Και η πρωτοβουλία του ηλίθιου – βλάκα πως θα πρέπει να ονομαστεί; « Ηλιθιωτική»  πρωτοβουλία ή πρωτοβουλία του βλάκα; Όταν το παγκόσμιο  οικονομικό σύστημα βασίζεται στην πρωτοβουλία ηλιθίων τότε γιατί οι λαοί να περιμένουν χαϊρι;
*Στην ιδιωτική πρωτοβουλία των εμίρηδων βασίζονται οι ιδιώτες της κυβέρνησης. Σαμαράς και Βενιζέλος  συνάντησαν χθες έναν ιδιώτη δισεκατομμυριούχο Εμίρη και ‘έκλεισαν δουλειές. Σωθήκαμε!! Θα βρούμε όλοι δουλειά, θα χεστούμε στο φράγκο και θα μας πληρώνει τα χαράτσια αυτός ο κακομοίρης.
*Η λέξη ιδιώτης είναι και θα είναι έννοια αντίθετη της έννοιας του πολίτη. Σημαίνει ότι όποιος κοιτάει  μόνο το προσωπικό του όφελος επί ζημία των άλλων είναι ηλίθιος. Και είναι ηλίθιος γιατί στερείται αξιών ζωής, είναι εντελώς αφιλοσόφητος, και δεν έχει μυρουδιά από τους νόμους της ψυχολογίας  που οδηγούν στην ευτυχία. Πιστεύει πχ ο βλάκας ότι η συσσώρευση κέρδους θα τον κάνει να αποκτά με ευκολία τα αγαθά. Τόσο βλάξ!!! Δεν γνωρίσει όμως ότι όταν κάποιος αποκτά αγαθά με ευκολία (Μίδας), χάνει ισόποσο μέγεθος θετικών συναισθημάτων  που του προκαλεί η απόκτηση. Για παράδειγμα αν δύο που αγαπούν το τάβλι πάνε να παίξουν και ο ένας λέει στον άλλο ότι θα τον αφήσει να νικήσει τότε ο άλλος δεν θα το δεχθεί γιατί η εύκολη προδιαγεγραμμένη νίκη του δεν θα του επιφέρει καμιά χαρά. Αυτό όμως το απλό, ο ηλίθιος ιδιώτης δεν το γνωρίζει και γι αυτό είναι τόσο βλάκας. Δεν γνωρίζει ακόμα ότι και να κατακτήσει το κέρδος που θέλει, θα διαπιστώσει ότι σε κάθε νέα θέση που θα βρίσκεται, αυτή η θέση  διαλεκτικά, θα είναι γεμάτη με αντιθέσεις – αρνητικά, ότι τα αρνητικά κινούνται μπροστά του σαν τη σκιά του. Και επειδή είναι εντελώς αφιλοσόφητος θα του προκαλέσει ασυγκράτητη τάση για απληστία γιατί θα νιώθει ότι βρίσκεται διαρκώς στο μηδέν. (εδώ αρχίζει το ψυχοφάρμακο ή τα ναρκωτικά). Αφιλοσόφητος επίσης γιατί δεν έχει συνείδηση του μικρού και του πεπερασμένου της ζωής. Προτιμά τη δική του χλίδα  η οποία όμως προκαλεί εξαθλίωση στους πολλούς. Γενικά δεν γνωρίζει ότι όσο πιο πολύ κέρδος έχει, τόσο πιο πολύ χάνει σε ωφελιμότητα. Τελικά δεν γνωρίζει αρκετά βασικά..
* Πολιτικός. (ορισμός και επεξήγηση)
Τα ίδια πράγματα δεν γνωρίζει και ο πολιτικός ο οποίος είναι υπηρέτης των ηλιθίων (ιδιωτών). Άλλο υπήκοος, άλλο πολίτης και  άλλο πολιτικός. Πολιτικός είναι εκείνο το είδος του τρομοκράτη εγκληματία που στοχεύει στο να αφαιρέσει την ιδιότητα του πολίτη από τους ανθρώπους για να τους καταστήσει υπηκόους.  Πολίτης δε είναι εκείνος που έχει την εξουσία να μετέχει κρίσεως και αρχής. Δηλαδή να κρίνει και να επιλέγει νόμους και να μετέχει στη διοίκηση της κοινωνίας. Δηλαδή πολίτης είναι εκείνος που  μπορεί να συμμετέχει στην νομοθετική εξουσία και στην ένοπλη εκτελεστική. Σε αυτό δηλ. στοχεύουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί. Στο να αφαιρούν την νομοθετική και την εκτελεστική από το λαό. Εγκληματίες! (Πολιτικός μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε. Δικηγόρος, αγρότης στρατιωτικός κλπ. Όποιος δεν έχει κάνει νοητικό – συνειδησιακό εμβόλιο κατά του εξουσιαστικού μικροβίου είναι ευάλωτος στην αρρώστια της καθικοειδούς ιδιωτικής εξουσίας)
* Ιδιωτική πρωτοβουλία 3.
Τι τρώνε σήμερα οι λαοί; Μεταλλαγμένα με ΤΟΝΟΥΣ καρκινογόνων χημικών. Γιατί; Γιατί η η ιδιωτική παραγωγή στοχεύει στο ιδιωτικό κέρδος. Γιατί η μείωση των μισθών και η ανεργία; Για να μπορέσει ο ιδιώτης να είναι πιο ανταγωνιστικός από τους άλλους ιδιώτες (εγχώριους ή ξένους) και έτσι να αποκομίσει κέρδος. Γιατί γίνονται οι πόλεμοι; Για τις αγορές των ιδιωτών που θα τους επιφέρουν περισσότερο κέρδος…………….. Ατέλειωτος ο κατάλογος των  εγκλημάτων των ιδιωτών.
Υπάρχει ιδιώτης που να θέλει να αποφασίζει ο λαός για τη ζωή του, για την παραγωγή, τι θα τρώει, αν θέλει ή όχι πόλεμο κλπ; Ούτε ένας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρρώστια άνευ εξαιρέσεως. Οι ιδιώτες θέλουν να κατέχουν την ένοπλη εκτελεστική και τη νομοθετική (δια μέσου των πολιτικοστρατιωτικών υπηρετών  τους) και όχι να την έχει ο λαός.

* Από τη χθεσινή συνέντευξη του ολιγαρχικού Σαμαρά στο ιδιωτικό κανάλι του αντένα.
Εκτός από παρηγοριές στον άρρωστο, εκτός από το ότι κρατάει ψηλά το επίπεδο της «δημοκρατίας», εκτός του ότι απέφυγε να πει ότι ο νόμος της πτωτικής τάσης του ποσοστού κέρδους είναι αμείλικτος,  είπε και  ότι το κέρδος δεν είναι κακό πράγμα!!!
Το επίπεδο της μόρφωσής του και η κατάσταση της ψυχικής του υγείας μόνο αυτό του επέτρεπε να πει. Ξέρει τι σημαίνει κέρδος; Παίζεται.
*Κέρδος 1
Κέρδος είναι το όφελος που αποκομίζει ένα υποκείμενο προκαλώντας ζημιά σε άλλο ή άλλα υποκείμενο. Πχ δύο παίζουν ζάρια. Ο ένας κερδίζει και ο άλλος ζημιώνεται.
* Όφελος.
Όφελος είναι η απόκτηση, αποκόμιση αγαθών χωρίς να προκαλείται ζημία σε άλλους. Πχ βάζω κηπευτικά στον κήπο μου και δρέπω τους καρπούς τους χωρίς να προκαλώ σε κανέναν ζημία.
* Ωφελιμότητα.
Είναι το τελικό όφελος αν αφαιρεθούν οι απώλειες που σημειώνονται κατά τη διαδικασία αποκόμισης κάποιου αγαθού.
(Μπορεί να μιλήσει κανείς για «αμοιβαίο κέρδος» ή για «αμοιβαίο όφελος;»)
Αλλά αυτό είναι το μορφωτικό επίπεδο και η ψυχική υγεία των ολιγαρχικών, των υπηρετών των ιδιωτών.
* Άλλο ιδιωτική πρωτοβουλία και άλλο ατομική πρωτοβουλία μέσα σε ορισμένα από την κοινωνία πλαίσια - για την αποκόμιση ατομικού οφέλους ή αμοιβαίου οφέλους-.
* Κέρδος 2
Δηλαδή το κέρδος είναι η καρκινογόνος ουσία, οι ιδιώτες  είναι οι καρκινικοί όγκοι του οργανισμού της παγκόσμιας κοινωνίας και οι λαοί θα γίνουν οι χειρουργοί.
* Η προφορά.
Η προφορά του Σαμαρά δεν σας φάνηκε ίδια με εκείνη των υπαλλήλων του εθνικού μουσείου ή μόνο σε εμένα  φάνηκε; Ρε μπας και όταν μιλάει ότι αγωνίζεται για τη Χώρα εννοεί τους ψηφοφόρους της περιφέρειάς του που θα πρέπει να διορίζει ρουσφετικώς;
 
* Η  επανάσταση των λαών..
Η πραγματική επανάσταση  στον 21ο αιώνα θα οδηγήσει τους λαούς στην κατάκτηση της ένοπλης εκτελεστικής, της νομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας. Αυτό θα είναι η βάση για την κατάκτηση και της οικονομικής. Στην οικονομία (νομοτελειακά, λόγω επιπέδου ανάπτυξης των παραγωγικών δυνάμεων) θα επιβληθεί η κατάργηση του κέρδους. Η παραγωγή των κοινωνιών θα λειτουργεί με κίνητρο την αμοιβαία ωφελιμότητα των μελών της και όχι του κέρδους των ηλίθιων εγκληματιών.

* Οι ιδιώτες ισλαμοφασίστες της Νιγηρίας σε μια ακόμα εγκληματική δράσει. Απήγαγαν δεκάδες μαθήτριες για να τις πουλήσουν σε σκλαβοπάζαρα. Δεν θέλουν να πηγαίνουν τα κορίτσια στο σχολείο. Τέρατα.
Η διαφορά των ισλαμοφασιστών από τους δυτικούς εθνικιστικοφασίστες ποια είναι;
 Οι ισλαμοφασίστες εγκληματούν γιατί λένε ότι αυτό τους υπαγορεύει ο θεός τους. Οι δυτικοί εθνικιστικοφασίστες εγκληματούν γιατί λένε ότι αυτό τους υπαγορεύει η «πατρίδα»  ή το
DNA της φυλής τους. (Μακάρι να μπορούσαν οι περιττώμυαλοι να ορίσουν την έννοια της πατρίδας και κατά συνέπεια το καλό της πατρίδας )  Το δε κοινό στοιχείο τους είναι η βαριά ψυχασθένεια που τους κάνει να διψούν για αίμα, εξουσία, μισνθρωπισμό.
* Γύρω  και μέσα στις 50  έννοιες είναι το κλειδί.
Το νόημα περίπου 50 εννοιών έχουν βιάσει οι ολιγάρχες. Το έχουν βιάσει και το έχουν «ψεκάσει» στο μυαλό τον υπηκόων και έτσι ελέγχουν σε καθοριστικό βαθμό τη σκέψη τους. Στο πόλεμο όμως των εννοιών έχει αρχίσει η συντριβή τους.


ΡΔ