bezedakos

bezedakos

15 Μαΐου 2014

15/5/14


* ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!
Εκατοντάδες ανθρακωρύχοι νεκροί στην Τουρκία. Αιτία; Η ιδιωτική ολιγαρχική πρωτοβουλία (πρωτοβουλία των ηλιθίων εγκληματιών) και ο σκοπός αυτής το Κέρδος.
Ανύπαρκτα εντελώς τα μέτρα ασφάλειας.

Τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας επιφέρουν την αύξηση του κόστους παραγωγής και αυτή η αύξηση επιφέρει μείωση του κέρδους. Άρα αφού η βασική επιλογή του ολιγαρχικού ιδιώτη (βλάκα) είναι το κέρδος τότε ας πάνε στο διάολο τόσοι άνθρωποι!!
(Στο χωριό που βρισκόταν το ορυχείο, στις εκλογές που έγιναν πριν ένα μήνα, η συμμετοχή των κατοίκων  ήταν τεράστια και τα ποσοστά που πήραν οι υποψήφιοι του Ερντογκάν ήταν ασύλληπτα. Ασύλληπτος ο πόνος και η καταστροφή που ακολούθησε σήμερα).

*Λιώνουν οι πάγοι της αρκτικής.
Το φαινόμενο δεν μπορεί πια να αντιμετωπιστεί. Οι καταστροφές που θα ακολουθήσουν στο κοντινό μέλλον, έρχονται από την παρελθούσα κόλαση του Δάντη.
Αιτία κατά ένα μεγάλο μέρος επιστημόνων; Η άλογη χρήση υδρογονανθράκων.
Και γιατί αυτή η άλογη χρήση; Μα το απαιτούσε «η Λογική» του κέρδους των ολιγαρχικών  ηλιθίων.

* Το 90% της ανθρωπότητας ζει στην εξαθλίωση με 0 – 4 $  την ημέρα.
Αιτία;  Η εξουσία της εγκληματικής παγκόσμιας και τοπικής ολιγαρχίας. Οι λίγοι αποφασίζουν και διατάζουν τους πολλούς τι να κάνουν. Η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία είναι στα χέρια των ελαχίστων  και όχι των πολλών.

* Στα σχόλια της 7/5/14 (πιο κάτω), έχω γράψει τι είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, τι σημαίνει ιδιώτης,  τι είναι   κέρδος, τι είναι όφελος, τι είναι ωφελιμότητα και τι είναι πολιτικός.

* Οι τρομοκράτες της κυβέρνησης δίνουν αγώνα να πείσουν το λαό. Να τον πείσουν  ότι στη νέα Ελλάδα που στοχεύουν θα είναι καλύτερα αφού οι συνταξιούχοι θα παίρνουν 360 ευρώ. Έτσι οι απλοί άνθρωποι θα αγοράζουν φθηνότερες τροφές και με λιγότερα λίπη. Η χοληστερίνη είναι ο κυριότερος εχθρός τους.

* Ο ιππέας του καλάμου (Τσίπρας) φάσκει και αντιφάσκει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Στη συνέντευξή του στο πολυφονικό κανάλι του αντένα έκανε μια ακροβατική κωλοτούμπα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Σε μια φάση λέει ότι ο Σύριζα αγωνίζεται για τη δημοκρατία (εξουσία του λαού),  τη λαϊκή κυριαρχία, και για του κώλου τα νιάμερα.  Όμως μετά από λίγο ξεσκέπασε μόνος του το πραγματικό ολιγαρχικό πρόσωπό του. Σε ερώτηση της Χούκλη αν ο Σύριζα θα κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ, ο ιππέας του καλάμου απαντά. «Όχι δεν θα κάνουμε δημοψήφισμα για το ευρώ. Δημοψήφισμα θα κάνουμε για τη δανειακή σύμβαση και όχι για το ευρώ. Το θέμα του νομίσματος έχει κλείσει».
Για κάτσε ρε φιλάρα.  Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Πως την έχεις δει την περίπτωσή σου; Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύεις να αποφασίζει ο λαός για ένα θέμα που τον αφορά (ή για όλα τα θέματα που τον αφορούν) και να τον αφήνεις να αποφασίζει για κάποιοι άλλο θέμα επειδή έτσι θα γουστάρεις εσύ;  Αν γίνεις   δηλαδή πρωθυπουργός, ο λαός θα έχει την εξουσία να αποφασίζει ΜΟΝΟ  για θέματα που  θα του επιτρέπεις εσύ και καμιά εκατοσταριά άρρωστοι που θα σε πλαισιώνουν;  Αν εσύ είσαι δημοκράτης τότε ο ολιγαρχικός ποιος είναι;
Και μη πεις ότι ο λαός δεν μπορεί να αποφασίζει για όλα τα θέματα γιατί δεν μπορεί να πάει  κάθε μέρα στη κάλπη.
 Δεν σας παίρνει πια εσάς τους ολιγαρχικούς να κάνετε χρήση αυτής της παπάρας.
 Μπορεί ο λαός να αποφασίζει για ΟΛΑ τα θέματα,  με   Κληρωτό Νομοθετικό Σώμα ( εξαγόμενο με προδιαγραφές επιστημονικής δημοσκόπησης) για κάθε διαφορετικό θέμα.  Η απόφαση που θα βγάζει η πλειοψηφία του κάθε κληρωτού σώματος, θα είναι ίδια με την απόφαση που θα έπαιρνε ο λαός αν την ίδια στιγμή πήγαινε στην κάλπη για να ψηφίσει σε δημοψήφισμα.       
Έ, ολιγαρχικοί. Τρέμετε στην σκέψη ότι έρχεται η μέρα που ο λαός θα καταλάβει ότι μπορεί να επιλέγει αυτός τον κάθε νόμο της κοινωνίας και μετά θα επιδιώξει να το κάνει πράξη.

* Ένα σύνθημα- εξυπνάδα του Σύριζα.

«ΑΝ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ».
Δηλαδή αν κάποιος νομίζει ότι δεν ζει όπως του αξίζει (όπως προφανώς αυτοί που γράφουν αυτή την εξυπνάδα) τι του προτείνουν να κάνει; Να αγωνιστεί για να εφαρμοστεί  η συνθήκη - το μνημόνιο του Μάαστριχτ; Να πηδάει από τη Χαρά του όταν εκλέχτηκε ο Ολάντ στη Γαλλία; Να προπαγανδίζει ότι ο κοινοβουλευτισμός είναι εξουσία του λαού (δημοκρατία) και όχι ολιγαρχία; Να θέλει να είναι μέσα στην ΕΕ-Ο (Ευρωπαϊκή Ένωση των Ολιγαρχών) όπως ακριβώς επιθυμούν όλοι οι ευρωπαίοι ολιγάρχες; Να ψηφίσει εσάς τους ολιγαρχικούς  που φοράτε τη μάσκα του δημοκράτη; Να ψηφίσει το νέο ΠΑΣΟΚ το ΠΑΣΟΚ  Β΄;……….;
Συμφωνούμε ότι κάτι θα πρέπει να κάνει.
Αλλά θα πρέπει να κάνει διαφορετικά από ότι του λέτε εσείς. Να αντιστέκεται και να προσπαθεί να κάνει ΠΑΝΤΑ το αντίθετο  ή κάτι διαφορετικό από εκείνο που τον καλούν οι ολιγαρχικοί να κάνει στα σημαντικά θέματα. Πχ τον καλούν να συμμετέχει στις εκλογές του ολιγαρχικού τύπου;  Να ψηφίσει ένα οποιοδήποτε ολιγαρχικό κόμμα; Τότε να αντισταθεί πράττοντας διαφορετικά. Δηλαδή  ή να απόσχει ή να ψηφίσει άκυρο ή λευκό.

* Ο κύβος έχει ριφθεί.
Οι λαοί καταλαβαίνουν ότι οι ολιγαρχικοί παρά τις όποιες διαφορές του είναι όλοι ίδιοι. Είναι ολιγαρχικοί.
Το επαναστατικό πρόταγμα του 21ου αιώνα έχει τεθεί και είναι θέμα χρόνου να γίνει η ηγεμονική ιδεολογία μέσα στους λαούς. Η πολιτικοικονομική ολιγαρχία στο τέλος θα συντριβεί.
ΡΔ