bezedakos

bezedakos

22 Μαΐου 2014

22/5/14 Ο ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.







* Ακόμα και η ταινία με το Μαυρογιαλούρο είναι μια απαίσια  προπαγανδιστική παγίδα της ολιγαρχίας
.
Το δίδαγμα που θέλει να μας δώσει ο παραγωγός της,  είναι ότι οι πολιτικοί στο βάθος είναι καλοί αλλά όμως μερικές φορές φταίνε κάποιοι κακοί ιδιοτελείς σύμβουλοί τους και για αυτό έχουμε τόσα κακά…
 (Πολιτικός όμως είναι εκείνο το είδος του εγκληματία που σκοπεύει στο να αφαιρεί την ιδιότητα του πολίτη από τους ανθρώπους για να τους καθιστά υπηκόους. Δηλαδή σκοπεύει να τους αφαιρεί την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία. Και σε πολιτικό μπορεί να μετατραπεί  ο καθένας. Ο δικηγόρος, ο στρατιωτικός, ο αγρότης κλπ γιατί η τάση για ιδιωτική εξουσία είναι ψυχική νόσος).

*Γιατί τόσο μεγάλο κόψιμο;
Διάφορα κόμματα καλούν την κυβέρνηση να κλείσουν τα διόδια τις μέρες των εκλογών για να μειωθεί το ποσοστό αποχής!!! Λες να το κάνει πράξη; Λες οι μεγαλοεργολάβοι να δεχθούν να «θυσιάσουν» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για χάρη του μεγάλου σκοπού του συστήματος που είναι το μάντρωμα του λαού στις ολιγαρχικές εκλογές τους;

* Τι το νοιάζει το υπουργείο εσωτερικών
και προβάλει διαρκώς διάφορα προτρεπτικά σποτ για συμμετοχή του κόσμου στις ολιγαρχικές εκλογές τους (τις οποίες φυσικά για ευνόητους προς αυτούς λόγους τις ονομάζει δημοκρατικές);
Τι τους νοιάζει αν πάνε ή όχι πολλοί υπήκοοι για να ψηφίσουν; Αφού  ακόμα και ελάχιστοι να προσέλθουν στις κάλπες, πάλι θα γίνει η επιλογή  των νταβατζήδων του λαού. Γιατί τόσο κόψιμο για μεγάλη συμμετοχή;
Αν σκεφτούμε λίγο τότε θα καταλάβουμε ποιος είναι ο κεντρικός σκοπός τους  και ποιος είναι ο φόβος τους.
Λέγεται αποτροπή μιας έμπρακτης ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ του ολιγαρχικού συστήματος από το λαό και κατόπιν πιθανή επέκτασής της και προσανατολισμό της σε αντιολιγαρχική κατεύθυνση .


*  Σήμερα στις 9. 36 πμ στην εκπομπή του αντένα.
Ο Παπαδάκης είπε: « Εμείς σας βοηθάμε να ψηφίσετε όποιο κόμμα γουστάρει η καρδούλα σας, αρκεί να πάτε να ψηφίσετε»!!!!!

* Οι ολιγαρχικές και οι δημοκρατικές εκλογές. Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος εκλογών όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε όλοι οι ολιγαρχικοί.
Οι εκλογές ιστορικά (δημοκρατία Αθήνας) και για πάντα δυνητικά ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.

1) Στις ολιγαρχικές εκλογές  ο λαός ψηφίζει κάποιους λίγους όπου κατόπιν, αυτοί οι λίγοι εκλεγμένοι,  θα αποφασίζουν ό,τι γουστάρουν και θα  διατάζουν το λαό σε όλα τα θέματα που αφορούν την προσωπική και κοινωνική  ζωή του .
Δηλαδή θα αποφασίζουν οι άλλοι και όχι ο λαός.
Οι εκλογές αυτές είναι εκλογές των νταβατζήδων. (
Είναι σαν να πάει κάποιος σε μια πιάτσα ταξί και διαλέξει έναν ταξιτζή για καλύτερο οδηγό. Από τη στιγμή όμως που τον εκλέξει δεν θα έχει την εξουσία να αποφασίζει ο ίδιος που θέλει να πάει αλλά θα πάει όπου θέλει, όπου αποφασίζει και όπου διατάξει ο οδηγός.)
ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ. (Φασιστικά, κυνοβουλευτικά, «εργατοσυμβουλιακά»- αντικοινοτιστικά)  

2) Στις δημοκρατικές εκλογές ο λαός  εκλέγει κάποιους υπαλλήλους του, αποφασίζει ο ίδιος για όλα τα θέματα (νομοθετική εξουσία)  που τον αφορούν και κατόπιν δίνει εντολές στους εκλεγμένους υπαλλήλους του να υλοποιήσουν ό,τι αυτός αποφάσισε.(προϋπόθεση όμως για να γίνει τούτο είναι η κατάκτηση όλης της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας από το λαό και αυτό σημαίνει επαναστατική αλλαγή.)

* Συμμετοχή στις εκλογές των ολιγαρχικών σημαίνει μέγιστη νοητική αδιαφορία για τα κοινά.
Σημαίνει αποφυγή για χρήση της προσωπικής σκέψης. Σημαίνει αποφυγή της όποιας νοητικής κόπωσης που είναι απαραίτητη για να διαπιστωθεί ότι η αιτία όλων των δεινών κοινωνικής προέλευσης βρίσκεται στο γεγονός ότι μία μειοψηφία αποφασίζει και επιβάλει τη θέλησή της στην πλειοψηφία.
Σημαίνει αδιαφορία για την επανάληψη της  ιστορίας, για τη διαρκή επανάληψη του εγκληματικού φαινομένου της Λερναίας Ύδρας . Και όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν υπάρχει κατάληξη στη διαπίστωση ότι και τα τρία πολιτικά ρεύματα (Φασιστικό, κυνοβουλευτικό, και Λενινιστικό) έχουν τελικό σκοπό την επιβολή της θέλησης μιας μειοψηφίας πάνω στην πλειοψηφία του λαού. Και ότι παρά τις μικρές και μεγάλες διαφορές τους τα τρία αυτά ρεύματα στοχεύουν και σκοπεύουν στο να αφαιρούν την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία από το λαό.

* Η συμμετοχή στις ολιγαρχικές εκλογές είναι σαν να εκλέγεις, σαν να δίνεις τη συγκατάθεσή σου  ποιος θα βιάζει για τα επόμενα  χρόνια τα παιδιά σου.
Διάλεξε ποιος θέλεις να τα βιάζει: Ο Κατσούλας, ο δράκος του Σεϊχ Σου ή ο Παπαχρόνης;
(α)Δεν θέλεις να τα βιάζει κανείς; Τότε δεν ψηφίζεις κανένα.
(β) Δεν θέλεις να τα βιάζει κανείς αλλά πιστεύεις ότι δεν είναι εφικτό  να το αποφύγεις  άμεσα γιατί κάποιοι άλλοι υπήκοοι θα επιλέξουν έναν βιαστή;
Τότε μη δίνεις τη συγκατάθεσή σου σε κανένα δηλαδή μην ψηφίζεις κανένα, μη συμμετέχεις ψυχολογικά στο έγκλημα και αγωνίσου για μια μελλοντική κοινωνία όπου θα πάψουν οι βιασμοί των παιδιών σου. Και όποτε υλοποιηθεί αυτή.
(γ) Πιστεύεις ότι κάποιος από τους Κατσούλα,Παπαχρόνη και δράκο δεν είναι βιαστής αλλά θεραπευτής του παιδιού σου και έχεις αποφασίζει να τον ψηφίσεις; Απόλυτα χαμένη και καταστροφική ψήφος.  Εξακολουθείς να πιστεύεις αυτό που θέλουν οι ολιγαρχικοί να πιστεύεις. Εδώ είσαι στον απόλυτα λαθεμένο δρόμο και αυτό θα το βρεις μπροστά σου σε κάποια στιγμή μετά τις όποιες σημερινές ή μελλοντικές επιλογές σου.
 Τόσοι αιώνες πέρασαν και τα ίδια λάθη επαναλαμβάνονται.
Δυστυχώς, οι οπαδοί των ολιγαρχικών κομμάτων τσακώνονται για το ποιος είναι καλύτερος βιαστής του λαού. Και ο καθένας τους «αγωνίζεται» για να βγει ο δικός του καλύτερος βιαστής που θα αποφασίζει και θα επιβάλει το βιασμό του στην πλειοψηφία του λαού.
Έχουν πιαστεί στην ολιγαρχική παγίδα.
Χρέος μας να τους απελευθερώσουμε.

* Η ψήφος στην αποχή – άκυρο – λευκό δεν είναι η τελική λύση αλλά η αρχή της λύσης.
Σημαίνει παύση της πίστης στα παραμύθια των αυτόκλητων λαοσωτήρων και πρώτη έμπρακτη εκδήλωση αυτής της παύσης. (και τούτο δεν αρέσει καθόλου στο σύστημα και γι αυτό βγάζει τόσα παραπλανητικά σποτ  που καλούν τον κόσμο να συμμετέχει στις εκλογές των ολιγαρχικών νταβατζήδων). Είναι μια αρχή αποδέσμευσης από την ιδεολογικοπροπαγανδιστική μέγγενη του συστήματος. Είναι πράξη αντίστασης-αντίθεσης στη θέληση των ολιγαρχών (οι ολιγάρχες θέλουν να πάμε όλοι να ψηφίσουμε στις εκλογές τους).
Είναι ένα από τα πρώτα( βρεφικά) βήματα που πρέπει να γίνονται για να φθάσει στο σωστό βάδισμα στην ενηλικίωση του το λαϊκό κίνημα για την απελευθέρωση της κοινωνίας από τα δεσμά των ολιγαρχικών.
Είναι αμφισβήτηση και άρνηση ακολουθίας  και υποταγής     σε μια διακαεί θέληση του ολιγαρχικού συστήματος που είναι η συμμετοχή του λαού σαν τα πρόβατα σε ότι αυτό επιθυμεί και προστάζει.

Το επόμενο βήμα
θα πρέπει να είναι ο εμβολιασμός αυτής της αμφισβήτησης  (α) με τις αιτίες των κοινωνικών δεινών και (β) με την εφικτή αντιμετώπιση αυτών των αιτιών σε επίπεδο πολιτικοοικονομικού συστήματος.
Εδώ  πρωτοπόροι αγωνιστές αφενός μεν προβάλουν στην κοινωνική συνείδηση την πραγματική αιτία των δεινών των υπηκόων που είναι το γεγονός ότι οι λίγοι έχουν την εξουσία να αποφασίζουν και να διατάζουν το λαό και αφετέρου προβάλουν το εφικτό συνολικό σχέδιο όπου ΟΛΗ  η εξουσία περνά πλέον στα χέρια του λαού. Και όταν λέμε εξουσία εννοούμε  όλη την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική σαν θεσμική βάση για να μπορέσει να περάσει και η οικονομική εξουσία στα χέρια του λαού και από ιδιωτική να γίνει κοινοτιστική.
Δηλαδή προβάλουν:  «ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ» και «ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΚΤΑΚΤΙΚΑ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ – ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. »


Το τρίτο βήμα είναι
η συλλογική οργάνωση των επαναστατικών υποκειμένων που θα βοηθήσουν το λαό σε νικηφόρα πορεία την επανάστασή του.

* Ποιοι αντιτίθενται στην αποχή – άκυρο – λευκό;
Είναι ΜΟΝΟ όλοι εκείνες οι ηγεσίες των κομμάτων  (τα τρία ρεύματα) που έχουν φανερό ή κρυφό πρόγραμμα-σκοπό στο να μη μπορέσει ΠΟΤΕ ο λαός να κατακτήσει όλη την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία. Θέλουν να τον διαπαιδαγωγούν στο να εκλέγει αυτούς που θα αποφασίζουν γι αυτόν. Και τούτο γιατί θέλουν οι ίδιοι να κατέχουν αυτές τις εξουσίες και όχι ο λαός.

*ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΑΠΟΧΗ –ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ
ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ
 ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.
Ούτε μία ψήφος χαμένη. Ούτε μία ψήφος χαρισμένη στο ολιγαρχικό σύστημα.

* ΤΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ  ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ)  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ολιγαρχικούς) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ
).
 

ΡΔ