bezedakos

bezedakos

6 Μαΐου 2014

6/5/14


* Σήμερα ο αρχηγός της ολιγαρχικής  κυβέρνησης των τρομοκρατών του λαού
Θα δώσει συνέντευξη στα πολυφονικά κανάλια. Για να δούμε;  Σε τι βαθμό υπερτερεί του πινόκιο.  Για να δούμε σε τι βαθμό έχει αναβαθμίσει και έχει εξελίξει την τέχνη του ψεύδους και της εξαπάτησης του λαού. Τι θα τον έχουν συμβουλέψει τα ρεμάλιανς της ζωής για να μας πει; Με τι νέα διλήμματα θα προσπαθήσει να μας τρομοκρατήσει ξανά συνοδευμένα    από πατριωτικές κορώνες και από «παρηγοριές στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του»; Τεράστια αγωνία!!!
 Καλά, το πλέον σίγουρο όμως είναι ότι θα μας πει μερικές φορές ότι ο κυνοβουλευτισμός τους είναι εξουσία του λαού (δημοκρατία) για να μας κάνει πλύση εγκεφάλου και  έτσι να το πιστέψουμε. Θα πει πχ ότι « η δημοκρατία μας δεν φοβάται». Πάει στοίχημα ότι θα αποκαλέσει οπωσδήποτε τον κυνοβουλευτισμό δημοκρατία; Πάνω στη διαστρέβλωση αυτής της έννοιας και άλλων μερικών εννοιών στηρίζεται η ολιγαρχία μέσα στις συνειδήσεις των υπηκόων  και δεν καταρρέει. Είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους ολιγαρχικούς να αποκαλούν διαρκώς - όπου βρεθούν και όπου σταθούν -  την κυνοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία  τους δημοκρατία.
Δηλαδή, πως την έχει δει αυτός ο «λεβέντης» με το να επιθυμεί με τη σχιζοφρενικού τύπου μανία να θέλει να αποφασίζει για τη ζωή 11.000.000 ανθρώπων, να θέλει να καθορίζει τη ζωή τόσων ανθρώπων;
Ο λαός βρίσκεται σε εξαθλίωση, σε απόγνωση…..
* Και όμως το ιερατείο της εκκλησίας τον ευγνωμονεί  το Σαμαρά.
Τον ευγνωμονεί γιατί πολλαπλασιάστηκαν οι πιστοί επί κυβερνήσεώς του. Ο τρόμος τους έκανε Θεοφοβούμενους. Κάθε πρωί που ξυπνάνε, είναι πια αναγκασμένοι  να κάνουν το σταυρό τους και λένε «Θεέ μου βοήθα. Τι άλλο μέτρο του Σαμαρά με περιμένει;».
Και οι ρασοφόροι, για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους, τον είχαν δεχτεί πριν λίγο καιρό στο «άγιο  όρος» όπου συνεργαζόμενοι με τους ιματζμέϊκερς του, τον έβαζαν να ψέλνει για να δείξουν στο λαό πόσο πιστός στο θεό των ιερατείων είναι. (Ουέ υμίν φαρισαίοι υποκριταί)
Όμως για το πόσο πιστός είναι στο σατανικό ιερατείο της οικονομικής ολιγαρχίας,  το εμπεδώνουν όλο και περισσότεροι υπήκοοι. Τόσο πιστός που δεν έχει το θεό του. Όμως «τραβάει η γίδα το λουρί; Από το σβέρκο της θα βγει».
* Πάλι  δεκάδες πνιγμένοι συνάνθρωποί μας μετανάστες στο Αιγαίο. Δουλέμποροι με σαπιοκάραβα συνεχίζουν το βιολί τους.
Το παγκόσμιο ολιγαρχικό πολιτικοοικονομικό σύστημα έχει φτιάξει ατέλειωτες στρατιές πεινασμένων αδελφών μας. Το 90% της ανθρωπότητας ζει με 0 – 4 $ την ημέρα αλλά αυτό ταυτόχρονα είναι παράδεισος για τους ολιγάρχες. Και τα μπλόγκς των περιττώμυαλων μισάνθρωπων, υπάνθρωπων  φασιστών,  - για να φοβίσουν τους λαούς - λένε ότι αυτοί οι απόλυτα εξαθλιωμένοι, έρχονται στις Χώρες της Ευρώπης για να κάνουν πόλεμο και να την καταλάβουν.!!! «Μυαλό φασίστα; Ταρχί…  σου ξύστα».
* Οι ουκρανοί ολιγαρχικοί φασίστες έβαλαν φωτιά σε κτίριο στην Οδησσό  και δολοφόνησαν 37 ανθρώπους. (λιγότερους φυσικά από τα 85 παιδάκια που δολοφόνησε πριν λίγα χρόνια ο Νορβηγός φασίστας Μπρέιβικ)
Το αίμα εργατών συνεχίζει δυστυχώς να χύνεται στην ανατολική Ουκρανία.

Οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών ναζιστών συνεχίζουν τα εγκλήματα των προγόνων τους.
Πριν λίγους μήνες οι εδώ ολιγαρχικοί κυνοβουλευτικοί βρήκαν κάτι  «καλλιτέχνες» του πέους και τους έβαλαν σε σπότ για να μας πουν στα Ελληνικά και στα Ουκρανικά το «αλληλεγγύη στην Ουκρανία». Ποιος ξέρει τι ανταλλάγματα πήραν αυτές οι θλιβερές υπάρξεις;  Μας ζητούσαν ουσιαστικά να είμαστε αλληλέγγυοι με τους ουκρανούς ολιγαρχικούς που στόχευαν να προσδέσουν τον ουκρανικό λαό στην ΕΕ-Ο (Ένωση Ευρωπαίων – Ολιγαρχών). Μας παρουσίαζαν την τότε αντιπολίτευση σαν αγνά περιστέρια που σύντομα όμως αποδείχθηκαν ναζιστικές οχιές υπάνθρωπων.
*Καθημερινά  κάνουν σεργιάνι στα φονικά κανάλια τα υποψήφια ολιγαρχικά νούμερα των ολιγαρχικών κομμάτων.
Θέλουν να είναι αυτοί που θα κάνουν απόλυτο κουμάντο στη ζωή των υπηκόων και περδόμενοι δια της στοματική κοιλότητας προσπαθούν να αρθρώσουν  κάτι  «επιχειρήματα» της πλάκας. Όλο και πιο γελοία, όλο και πιο φτηνιάρικα, όλο και πιο νηπιακά τα «επιχειρήματά» τους. Αυτό εξευτελίζονται διαρκώς.
Αλλά ευτυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο και πιο πολλοί υπήκοοι τους παίρνουν χαμπάρι και έτσι φτάνουμε όλο και πιο κοντά στη στιγμή που θα τους πάρει ο διάολος. Η προοπτική της εξουσίας του λαού-  με το συμπυκνωμένο πρόταγμα «ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ -  είναι ανίκητη και κατακτά καθημερινά την ιδεολογική ηγεμονία. Κατόπιν θα γίνει επαναστατική συλλογικότητα που θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα. Μια ηγεμονία που στηρίζεται όχι σε Γκεμπελίστικες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας αλλά πάνω στην πραγματικότητα και στις απόλυτα εφικτές δυνατότητες τροποποίησής της.
Τα νούμερα αυτά μας καλούν να πάμε να τους ψηφίσουμε, μας καλούν να συμμετέχουμε στις ολιγαρχικού τύπου εκλογές τους.
( Πάνω στο θέμα των εκλογών υπάρχει κείμενο στο μπλόγκ με θέμα «ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»)
                                                                                                                     ΡΔ

.