bezedakos

bezedakos

21 Μαΐου 2014

21/5/14 ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.




* Το ολιγαρχικό σύστημα πλασάρει διαρκώς νέους λαοσωτήρες.
 
Τώρα πλασάρει τον θλιβερό Στ. Θεοδωράκη. Που το βρήκαν αυτό το φρούτο; Όταν μπήκε στην κρατική τηλεόραση μπήκε  με ρουσφέτι ή μπήκε επειδή διαπιστώθηκε η ικανότητά του, τα προσόντα του; Και ποια ήταν αυτά τα προσόντα του; Μήπως είχε προσόντα στη γνώση της Ελληνικής γλώσσας ή στη γλώσσα του γλειψίματος;
Χθες στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη έδειξε ότι εκτός από τις  ατέλειωτες ανοησίες που βγάζει η τρικυμία που έχει στο μυαλό του,  δεν έχει καθόλου και το δώρο του θεού που είναι η γνώση της γλώσσας. Άρα αν κάποιος δεν γνωρίζει τη γλώσσα τότε την χρησιμοποιεί μόνο για γλείψιμο.
Δεν έμαθε τόσα χρόνια ότι δεν υπάρχει λέξη έβασμα αλλά έμβασμα;  Τη λέξη έβασμα την επανέλαβε 4-5 φορές.
Τώρα ξεπληρώνει με εβάσματα  τη ρουσφετόβια  πορεία του.
Αλλά ο λαός έχει γνώση. Αργά ή γρήγορα θα τον πάρει το ποτάμι.

* Για την εκκρεμότητα που έχουμε από το τέλος του χθεσινού σχολίου.
Οι σημερνοί φασίστες όπου βρεθούν και όπου σταθούν, εγκωμιάζουν τη φασιστική ολιγαρχία της επταετίας 1967 – 1974.
 Γιατί να μην επαινέσουν οι σημερινοί κρανιόκενοι αρχιεγκληματίες τους τότε κρανιόκενους αρχιεγκληματίες βασανιστές και δολοφόνους;  Από την ίδια φύτρα μισάνθρωπων προέρχονται.

*  Φασισμός και αλήθεια είναι δύο έννοιες διαμετρικά αντίθετες.
Διαδίδουν λοιπόν προς τους μη βιώσαντες  εκείνη τη μαύρη εποχή ή προς εκείνους που την βίωσαν παρέα μόνο με την άγνοιά τους  ότι στην διάρκεια της επτάχρονης χούντας η οικονομία πήγαινε καλά και ότι το εξωτερικό χρέος της Χώρας μας ήταν ΜΗΔΕΝ!!!
Το άκρον άωτον του ψεύδους. Μόνο εγκληματίες τύπου Γκέμπελς  μπορούν να λένε τέτοιας συμπαντικής εμβέλειας ψέματα με ελαφρά τη καρδία. Μόνο αιμοδιψείς αρχισατανιστές.

* Το παγκόσμιο ρεκόρ σκατομυαλιάς και ανικανότητας των χουντικών. Ρεκόρ που μάλλον δεν θα  καταρριφθεί  ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Λοιπόν.  Στην εφημερίδα το βήμα στις 20 . 10. 1973 (δηλαδή μέσα στη χούντα) υπάρχουν τα πραγματικά στοιχεία του τότε υπουργείου.
Η Χώρα μας δανειζόταν από το 1821.
Από το 1821 έως το τέλος 1966  (δηλαδή για ένα διάστημα 145 χρόνων) το εξωτερικό χρέος της Χώρας είχε φτάσει στο  (1.110.000.000).  ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ
Πόσο όμως έφτασε το εξωτερικό χρέος από το 1967 έως το 1973; Πόσο πήγε μέσα σε 6 μόλις χρόνια; (λιγότερο και από 6 χρόνια)
Κρατηθείτε.
Το 1973 το χρέος ανήλθε στα 2.700.000.000 δολάρια. (ΔΥΟ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ)!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή οι περιττώμυαλοι υπερδιπλασίασαν το εξωτερικό χρέος μέσα λιγότερο από 6 χρόνια.
 Να το ξαναπούμε;
Ένα χρέος που επί 145 χρόνια!!! διαμορφώθηκε στο ένα δισεκατομμύριο εκατόν δέκα εκατομμύρια (1.110) τα φασιστικά  μυαλά
(ανύπαρκτα) του Παπαδόπουλου και των πέριξ αυτού κοπρόσκυλων, το πήγαν στα (2.700)!!!! Ασύλληπτο-  από πάντα και για πάντα- παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ οικονομίας!!!! (Δανείζονταν ακατάσχετα για να ταϊζουν το σκυλολόι τους).
Αυτή ήταν η πραγματικότητα που οι ανόητοι εγκληματίες θέλουν να την αλλάξουν με ψεύτικα λόγια.
Του φασίστα το μυαλό, κολοκύθα με νερό.

* Αυτά τα εντελώς αμόρφωτα ανθρωπάκια με τεράστια ψυχασθένεια για εξουσία, προκάλεσαν καταστροφή σε επίπεδα ασύλληπτου παγκόσμιου ρεκόρ.
Μα αφού ήταν τόσο καλοί οι φασίστες γιατί παρέδωσαν την εξουσία τους; Μήπως τους ανέτρεψε κανείς με τη βία; Όχι βέβαια. Μόνοι τους έπεσαν. Μόνοι τους παραιτήθηκαν!!! Έτρεχαν ΜΟΝΟΙ τους σε αγώνα δρόμου αλλά η ανικανότητά τους  έκανε να βγουν τελευταίοι. Κλαυσίγελος.  
Όταν κατάλαβαν την απόλυτη ανικανότητά τους, κάποιοι από αυτούς παρακάλεσαν τον Καραμανλή να έρθει να κυβερνήσει με το σύστημα της κυνοβουλευτικής ολιγαρχίας. Του είπαν οι ίδιοι ότι τα έκαναν μούσκεμα. Οι ίδιοι παραδέχθηκαν την απόλυτη ανικανότητά τους και παραιτήθηκαν.  Είπαν μόνοι τους "είμαστε ανίκανοι και παραιτούμαστε".
Οι μισάνθρωποι δεν μπορούσαν να μοιράσουν σανό σε δύο γαϊδάρους. Όμως οι σημερινοί γαϊδουρόμυαλοι φασίστες πάνε να μας παρουσιάσουν σαν ικανότατους ανθρώπους τους ανόητους μισάνθρωπους  όταν οι ίδιοι οι μισάνθρωποι παραδέχθηκαν  τη μικρότητά τους και παραιτήθηκαν.

* Εκλογές  ευρωπαίων ολιγαρχών.
Ούτε με την ολιγαρχική Μέρκελ ούτε με εσάς τους ολιγαρχικούς. Ούτε σταθερότητα του ολιγαρχικού συστήματος  ούτε στην αύξηση ψήφων κανενός ολιγαρχικού κόμματος.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ –ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ
ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ
 ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.
Ούτε μία ψήφος χαμένη. Ούτε μία ψήφος χαρισμένη στο ολιγαρχικό σύστημα.

.
* ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΛΕΣ
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ολιγαρχικούς) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ)

*Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ (ΕΠΙΛΟΓΗ).
ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΗΦΟΣ



ΡΔ