bezedakos

bezedakos

9 Ιουνίου 2019

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ





Οι συριζαίοι ΞΑΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ διλλήματα του ΠΑΣΟΚ προηγούμενων δεκαετιών. "Ψηφίστε μας για να μην έρθει η επάρατος δεξιά". Η μεγαλύτερη ΑΝΩΤΑΤΗ σχολή λωποδυτών - αρπαχτικών που πέρασε από την ιστορία, πέταγε αυτό το σύνθημα. Όμως όταν ερχόταν η δεξιά, ήταν μια από τα ίδια και ενίοτε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύονταν και χειρότερα αρπαχτικά. Προβάλλουν ψεύτικα διλλήματα και για τρομοκρατία και για να κρύψουν ότι τα αστικά κόμματα είναι το ίδιο ΠΙΟΝΙΑ - μαριονέτες της διεθνούς και ντόπιας ολιγαρχίας και ότι δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους. Η ολιγαρχία τους δίνει την κάθε εντολή - πλαίσιο και αυτοί θα πρέπει να υλοποιήσουν το στόχο της. Τους λένε πχ "θέλουμε 150 δισ για να δώσουμε στους τραπεζίτες. Αυτό θα κοιτάξουν όλοι τους να το πετύχουν πάση θυσία. Τώρα για το μίγμα των μέτρων που θα πάρουν, η ολιγαρχία τους αφήνει "ελεύθερους". Θα τα πάρουν από την αριστερή τσέπη του λαού, από τη δεξιά ή από την κωλότσεπη; Θα μειώσουν πιο πολύ τις συντάξεις; Θα αυξήσουν τους άμεσους ή έμμεσους φόρους και σε τοι αναλογία; Θα βάλουν φόρο αναπνοής ή κάτι άλλο;
Είναι σαν δυο σταγόνες από το ίδιο νερό. Με αυτή την τρομοκρατία περί επάρατης δεξιάς και θέλουν να τρομοκρατήσουν ένα μέρος του λαού και θέλουν να τους χουλιγκανοποιήσουν - φανατίσουν σαν οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων και να τους κλείσουν τα μάτια στο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ σημείο του θέματος. Δηλαδή ότι οι λαοί είναι υποταγμένοι στην εξουσία μιας πολύ μικρής μειοψηφίας η οποία επιβάλλει τη θέλησή της δια μέσου των νόμων της σε κάθε θέμα. Γιατί αν το διαπιστώσουν αυτό οι λαοί τότε μπορεί να αγωνιστούν για ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου τελικά ο κάθε νόμος θα επιλογή του λαού.

(ΟΙ ΔΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ" ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ: "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.)

Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΜΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΝΌΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΙΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.