bezedakos

bezedakos

15 Ιουνίου 2019

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;





Τα αφεντικά κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ξέρουν ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΟΥΝ όταν καλούν τους δούλους τους, δια μέσου των εκπροσώπων τους, να πάνε στην κάλπη, να συμμετέχουν στις εκλογές τους και ας ψηφίσουν όποιο κόμμα θέλουν
. Κάτι πολύ σημαντικό ήξεραν όταν νομιμοποιούσαν τα δήθεν επαναστατικά κόμματα. Αν είχαν την παραμικρή υποψία ότι θα κινδύνευαν δεν θα τα νομιμοποιούσαν ΠΟΤΕ. Η νομιμοποίηση αυτών τους ήταν πολύ χρήσιμη. Και μόνο η συμμετοχή τους στο ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό παιγνίδι ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ το σύστημά τους και το κάνει σχεδόν ακλόνητο.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΕΟΥ. (ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΕΟΥ)

Οποιοδήποτε υποκείμενο (ατομικό ή συλλογικό) για να ΑΞΙΩΣΕΙ (υιοθετήσει) ολοκληρωτικά ένα ΝΕΟ ΣΚΟΠΟ θα πρέπει πρώτα να ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ κάτι που βιώνει. Δηλαδή για να αξιώσει ο λαός τη ΔΙΚΗ του εξουσία, θα πρέπει πρώτα να απαξιώσει πλήρως αυτό που ζει και στο οποίο δεν έχει καμιά εξουσία (Το 99,9% των "νόμων" που του επιβάλλουν, δεν τους θέλει η πλειοψηφία του λαού.) Αυτό για να αλλάξει θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να απαξιωθεί πλήρως στην κοινωνική συνείδηση, το σύστημα που παράγει ένα τέτοιο το αποτέλεσμα, Όμως η ολιγαρχικοποιημένη αριστερά, όταν καλεί τον κόσμο να την ψηφίσει, τους υπόσχεται διάφορα θετικά. Πχ "αν δυναμώσουμε στη βουλή και στο λαό τότε θα σας δώσουμε τα χι και ψι δικαιώματα ή θα αντισταθούμε να μην χάσετε κλπ ή η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι προς το κόμμα μας κοκ" Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι το ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό σύστημα δεν είναι για πλήρη απαξίωση, δεν είναι για να συντριβεί, γιατί μπορεί να έχει και θετικά για το λαό αν αυτός κάνει "σωστή" επιλογή. Άρα μην το απαξιώνεται αυτό το σύστημα. Με τέτοιες μπουρδολογίες παγιδεύουν όχι μόνο εκείνους τους καλοπροαίρετους που τους ακολουθούν αλλά απευθύνονται προς το σύνολο της κοινωνίας. Το θέμα, από τη στιγμή που συμμετέχουν, είναι το πως να δικαιολογήσουν το κάλεσμα για να ψηφιστούν. Αν υποσχεθούν οι ίδιοι κάποια καλά (δια μέσου αυτού του συστήματος) δεν αφήνουν να απαξιωθεί πλήρως το σύστημα για να μπορούμε να οδηγηθουμε στη ριζική αλλαγή.
Αν από την άλλη θελήσουν να απαξιώσουν πλήρως το σύστημα και ταυτόχρονα θέλουν να τους ψηφίσουν, η μόνη δικαιολογία (του κώλου) θα μπορούσε να είναι "ψηφίστε μας για να ανατρέψουμε την ουσία του συστήματος". Ετούτο όμως θα είναι άλλη μια απάτη, άλλη μια παραπλάνηση διότι το σύστημα δεν παραιτείται από την εξουσία του (ένοπλη, νομοθετική κλπ) με το να ψηφίσει ο λαός και δώσει πλειοψηφία σε ένα κόμμα. (ετούτο το καταλαβαίνουν και νήπια) Αν ,όμως το πουν αυτό, τότε εξαπατούν το λαό και τον διαπαιδαγωγούν σε αντεπαναστατική κατεύθυνση, στη μη διεκδίκηση της ένοπλης, της μομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας δια μέσου της διαρκούς άσκηση κινηματικής αντιβίας. ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ
* Όμως οι δύο πιο πάνω αρχικές αιτίες δρουν συνδυαστικά.
Δηλαδή χωρίς το πρόταγμα και το σκοπό της εξουσία του λαού σαν στρατηγικό σκοπό του κινήματος δεν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ κινηματικά η όποια μερική ή πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ του κοινοβουλευτικού ολιγαρχισμού και ταυτόχρονα δεν έχει εξ αρχής σωστή σκόπευση ο λαός. Το πρόταγμα για "ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" και το "ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ" όσο πιο πολύ περνά μέσα στην κοινωνία, τόσο πιο πολύ βοηθά στην απαξίωση του κοινοβουλευτισμού και η απαξίωση αυτού τόσο σπρώχνει προς την αξίωση για εξουσία του λαού.
Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ (Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΑΓΑΜΑ. ΑΡΑ Η ΑΠΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΝΩ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Η αποχή είναι ο δυναμίτης με φυτίλι. Χρειάζεται όμως και η φωτιά. Η φωτιά είναι το επαναστατικό πρόταγμα για το: "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ".