bezedakos

bezedakos

27 Ιουνίου 2019

Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ






Αν για παράδειγμα, κάποιοι παιδεραστές δίνουν (παρέχουν) τη δυνατότητα σε ένα γονιό να ΨΗΦΙΣΕΙ ποιος από αυτούς θα ΒΙΑΖΕΙ τα παιδιά του, τότε αυτή η ψήφος δεν είναι δικαίωμα αλλά μέσον εγκλήματος. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΨΗΦΟΣ στις εκλογές των νταβατζήδων του λαού, δεν είναι δικαίωμα αλλά καλοστημένη παγίδα από τους κακούργους, από τα πιο εγκληματικά κοινωνικά κατακάθια, για να προκαλούν την ψευδαίσθηση στους υπηκόους ότι από αυτούς εξαρτώνται οι κανόνες κοινωνικής λειτουργίας και άρα η ζωή τους Τελικά όμως, το 99,99% των νόμων που φτιάχνουν, επιλέγονται και επιβάλλονται στην πλειοψηφία από μια ισχνή μειοψηφία. Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία δεν τους θέλει, αυτοί δια της βίας ή την απειλή για χρήση βίας καθορίζουν τη ζωή της πλειονότητας των υπηκόων. Επομένως η ψήφος στα ολιγαρχικά συστήματα δεν είναι δικαίωμα αλλά παγίδα.
Είναι παγίδα για να αφαιρούν από την πλειοψηφία την εξουσία να καθορίζει μόνη της ΟΛΑ τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της. Για να το πούμε και λίγο διαφορετικά, η ΨΗΦΟΣ αυτή είναι το "δικαίωμα" με το οποίο καταργείται η δυνατότητα από τους ανθρώπους να καθορίζουν ΟΛΑ τα άλλα δικαιώματά τους (δια μέσου των νόμων).

Μακριά λοιπόν από την παγίδα τους (ΑΠΟΧΗ) και διεκδίκηση ενός συστήματος οργάνωσης της κοινωνίας όπου "ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ".