bezedakos

bezedakos

25 Ιουνίου 2019

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ "ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ";







Δηλαδή αφού σας πάρω το πιο σημαντικό κοινωνικό αγαθό, το αγαθό από το οποίο εξαρτώνται ΟΛΑ τα υπόλοιπα κοινωνικά αγαθά, ήτοι αφού θα έχω σφετεριστεί ως μειοψηφία την ένοπλη, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία, τότε θα σας δώσω και κάποιο ψίχουλο. Δεσμεύομαι, με τη δέσμευση της αλεπούς, η οποία δεσμεύεται ότι θα είναι καλός φύλακας στο κοτέτσι. Με την προϋπόθεση λοιπόν ότι θα έχουν υφαρπάξει δια της βίας την εξουσία του λαού, τη δυνατότητά του να αυτό καθορίζεται και να συναυτοκαθορίζεται κοινωνικά, τη δυνατότητά του να επιλέγει (πλειοψηφικά) τον κάθε νόμο, τον κάθε κοινωνικό κανόνα, από εκεί και πέρα κάποιο κομμάτι θα δίνεται στους λαούς ίσα ίσα να συντηρούνται για να αρμέγονται σαν αγελάδα.

Η πραγματική μετάφραση, της κενής περιεχομένου λέξης, του "δεσμεύομαι" των ολιγαρχικών είναι: "ΔΕΣΜΕΎΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ"

Έως πότε οι λαοί θα ανέχονται στο σβέρκο τους αυτούς τους κακούργους;

ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ: «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»