bezedakos

bezedakos

27 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ








Ερώτηση. ΒΡΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΩΣΤΕ "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ";.ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Ας πάρουμε πρώτα τα ψυχασθενή ρεμάλια του ΣΥΡΙΖΑ. Τα είδαμε πως "έσκιζαν" τα μνημόνια, τα είδαμε όταν δεν αντιδρούσαν σε καμιά υπαγόρευση από την ξένη και ντόπια ολιγαρχία, τα είδαμε όταν τον κάθε νόμο που έφτιαχναν, το πακέτο νόμων που έφτιαχναν, δεν τον ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Τώρα ας πάμε στους επαγγελματίες και μη αλλά "λαοσώστες" της ολιγαρχικής αριστεράς. Δηλαδή θα κάνετε αντιπολίτευση ισχυρή μόνο αν πάρετε περισσότερους ψήφους; Από πότε οι περισσότεροι ψήφοι δυναμώνουν το αντιπολιτευτικό κίνημα και όχι τα ελκυστικά για την πλειοψηφία του λαού ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ;; (Το άλλο με τον Τοτό είναι καλύτερο). Γιατί δεν αντιπολιτεύεστε ΠΟΤΕ δυνατά την ουσία του συστήματος, Χτυπώντας ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ απαιτώντας "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: (Απλά γιατί δεν θέλετε να καλομάθει ο λαός με αυτά τα συνθήματα - προτάγματα και μετά τα βρείτε μπροστά σας και δεν μπορείτε να επιβάλλεται το δικό σας ολιγαρχικό σύστημα). Ουαί υμίν υποκριτές.
* Μια ακατάπαυστη κινηματική αντιπολίτευση, όπου μαζί με το κάθε αίτημα για το κάθε συγκεκριμένο πρόβλημα, προτάσσεται και ο σκοπός για ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας ("Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ") μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και θα δημιουργηθούν επαναστατικές καταστάσεις και οι κυβερνώντες ολιγαρχικοί θα κωλώνουν αφάνταστα από το να παίρνουν ακραία αντιλαϊκά μέτρα.