bezedakos

bezedakos

26 Ιουνίου 2019

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ





Στις 7 Ιουλίου λέμε ακόμα ένα μεγάλο όχι στους διεστραμμένους ολιγαρχικούς. Όλοι τους είναι πολέμιοι της εξουσίας του λαού. Μισούν και καταπολεμούν την προοπτική Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.
*Προετοιμάζουμε με μικρά αλλά σταθερά βήματα την ολοκληρωτική συντριβή τους και την υλοποίηση της αυτοθέσμισης, της αυτονομίας και της αυτοδιεύθυνσης των λαών.
*Η συμμετοχή σημαίνει και αδιαφορία για το αν μια οποιαδήποτε μειοψηφία καθορίζει πλήρως τη ζωή της πλειοψηφίας και παραίτηση από τον αγώνα για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ του κάθε λαού.
* Πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν στις ολιγαρχικές εκλογές, δηλαδή από αυτούς που στην πράξη αποδέχονται μια μειοψηφία να επιβάλλει τον κάθε νόμο, μετά τις εκλογές, όταν τους έρχονται κεραμίδες στο κεφάλι, κατεβαίνουν σε διαμαρτυρίες και ζητούν από τη μειοψηφική εξουσία να πάρει πίσω τα όποια αντιλαϊκά μέτρα!!! Επίσης φωνάζουν το σύνθημα «δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε». Πρώτα λοιπόν αποδέχονται να μην έχουν καμιά εξουσία και μετά διαμαρτύρονται!!! Αυτοί όμως που θα μπορούν να διαμαρτύρονται θα είναι εκείνοι που ΔΕΝ θα έχουν αποδεχθεί μια μειοψηφία να τους καθορίζει τη ζωή