bezedakos

bezedakos

7 Ιουνίου 2019

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ







Ό,τι πει η  διεθνής και η ντόπια και ολιγαρχία αυτοί θα το εκτελέσουν κατά γράμμα, μέσα στα υπαγορευμένα από αυτήν πλαίσια. Θα τους λέει πχ η τρόϊκα «θέλω χι ευρώ να μαζέψεται». Η μόνη διαφοροποίησή τους θα είναι οι εξής. Ο ένας θα βάλει ΕΝΦΙΑ και ο άλλος θα αυξήσει τα διόδια, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.Μήπως άκουσε ποτέ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τον σύριζα να αρνείται να εφαρμόσει κάποια διαταγή της διεθνούς ευρωπαϊκής ολιγαρχίας; ΟΥΤΕ ΜΙΑ.  Είναι, όλοι αυτοί, συνειδητά πιόνια. Όμως τρομοκρατώντας ένα μέρος των υπηκόων, τους προκαλεί την ελπίδα και την ψευδαίσθηση ότι μέσα στο ολιγαρχικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού, κάτι το καλό μπορεί να γίνει ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. Το τυρί είναι η τρομοκρατία και η φάκα είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις κάλπες.

Έτσι δεν απαξιώνεται πλήρως η ουσία των ολιγαρχικών κοινοβουλευτικών συστημάτων και χωρίς την απαξίωσή τους από τους λαούς δεν υπάρχει στράτευση για επαναστατική αλλαγή του τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας. Βεβαίως τα ίδια και χειρότερα θα είναι για τους υπηκόους όποιος και αν είναι στην κυβέρνηση. Όταν οι ανάγκες της ολιγαρχίας απαιτούν αντιλαϊκά μέτρα, αυτά θα τα πάρουν και θα τα εκτελέσουν οι όποιοι κυβερνώντες και θα βρίσκουν την δικαιολογία του "είμασταν αναγκασμένοι και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Η μόνη άμεση και έμμεση λύση είναι η ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Δηλαδή όταν το σύστημα θα αρχίσει να φοβάται για την ύπαρξή του τότε θα αποφεύγει όσο μπορεί τα αντιλαϊκά μέτρα και ακόμα θα κάνει κάποιες μικρές θετικές υποχωρήσεις. Και η δόμηση του αντίπαλου δέους απαιτεί μια κινηματική διαδικασία.

1ον Μεγάλη και ευρεία απαξίωση του ολιγαρχικού κοινοβουλευτισμού (και κάθε ολιγαρχισμού). Η ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές εκφράζει μια έμπρακτη μεγάλη απαξίωση (αλλά δεν αρκεί).

2ον Οργανωμένα κινήματα με σκοπό και σύνθημα το 'ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" μαζί με τις προϋποθέσεις αυτού για το ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥ ΛΑΟΥΣ".




ΥΓ. ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.