bezedakos

bezedakos

1 Ιουνίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ "ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"




Οι ολιγαρχικοί διαδίδουν ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί για να μην υιοθετηθεί από τους λαούς και έτσι πάψουν πια να έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιούν τη διαστροφή τους

.Στην πραγματικότητα όμως ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Αλλά ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι τόσο βλακώδης όσο θα είναι ο ισχυρισμός που λέει ότι αν αφήσεις μια πέτρα από τα χέρια σου, αυτή δεν είναι δυνατόν να πέσει στη Γη. Προφανώς ένας τέτοιος ισχυρισμός αγνοεί το ΝΟΜΟ της βαρύτητας. Έτσι και με τον ισχυρισμό των ολιγαρχικών που πάνε να περάσουν στην κοινωνική συνείδηση για να μην εξεγερθεί. Λένε ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το "ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". Με τούτο θέλουν να προσπεράσουν το ΝΟΜΟ (χωρίς εξαίρεση) που λέει "ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (με ίδια ή άλλα μέσα). Έτσι λοιπόν αφού τον κάθε νόμο τον ψήφιζαν στην αρχαία Αθήνα της δημοκρατίας, είναι δυνατόν να το πραγματώσει και ο άνθρωπος του σήμερα.

(Εκτός αυτού ακόμα και να μην είχε πραγματοποιηθεί στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί στο παρόν ή στο μέλλον. Αν η ανθρωπότητα υλοποιούσε μόνο ότι είχε υλοποιηθεί στο παρελθόν δεν θα υπήρχε εξέλιξη, δεν θα υπήρχε προσαρμογή σε νέες καταστάσεις και έτσι το είδος θα είχε ήδη εξαφανιστεί. Κανείς δεν πάει να πει στον επιστήμονα "μη προσπαθείς να βρεις ένα νέο φάρμακο γι αυτή την ανίατη ασθένεια αφού ούτε ένας δεν το έχει βρει στο παρελθόν".