bezedakos

bezedakos

6 Αυγούστου 2020

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΣΤΟΚ ΤΩΝ ΒΙΟΝΗΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΦΙΜΩΤΡΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ,




Καταθέτω αυτές τις απόψεις ειδικού, με διαφορετική γνώμη, σε συζήτηση που κάναμε εν πλω στις αρχές Ιούλη.

Καταθέτω αυτές τις απόψεις ειδικού, με διαφορετική γνώμη, σε συζήτηση που κάναμε εν πλω στις αρχές Ιούλη.

* Λοιπόν. Οι ιοί μολύνουν τον άνθρωπο από στόμα, μύτη, Μάτια. Αυτό το λένε ΟΛΟΙ οι ειδικοί. Τώρα με καλυμμένη μύτη και στόμα είμαστε καλυμμένοι με τη μάσκα κατά 2/3.

Σαν να λέμε ότι μια γυναίκα είναι έγκυος κατά 2/3.

* *Ο Τσιόδρας, ο βασικός ενορχηστρωτής της πολιτικής Μητσοτάκη για τον covid19 είπε στις 19/3/2020 "η γενικευμένη χρήση μάσκας είναι επικίνδυνη και ως εκ τούτου δεν συνίσταται..."

2. Ο ΣΥΨΑΣ ειδικός λοιμωξιολόγος κλπ, είπε στις 28 Φλεβάρη του 2020 "Οι μάσκες προστατεύουν μόνο τους πάσχοντες (πως;) και όχι τους υγιείς ....."

*Τότε φαίνεται ότι είχαν πιο σωστές απόψεις. Κάτι μεσολάβησε (όχι όμως ότι η μόλυνση δεν γίνεται πια και από τα μάτια)

*ΑΝΤΙ από τις αρχές του έτους να έχουν σχεδιάσει μια μάσκα καλύτερη και να ζητήσουν την παραγωγή τους ( πχ βελτιωμένη εκδοχή της μάσκας "ηλεκτροκόλληση", με ανατομία κατάλληλη και όχι αποπνικτική κοκ, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ πλήρως ξύνοντας τα μέζεά τους. Εντελώς ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ. ΓΙΑΤΙ;

* Όταν τελειώσει το στοκ που έχουν οι βιομηχανίες με τη μάσκα φίμωτρο, τότε ίσως σχεδιάσουν κάτι καλύτερο και αποτελεσματικότερο.

* Όποιος και από τους υπηκόους που θέλει να γίνεται άκριτο φερέφωνο της κυβέρνησης των ανίκανων ή των απατεώνων, να ζητήσει να γίνει και αυτός εθελοντής στο πείραμα και να σταματήσει να το παίζει τζάμπα μάγκας.

* Όποιος και από τους υπηκόους που θέλει να γίνεται άκριτο φερέφωνο της κυβέρνησης των ανίκανων ή των απατεώνων, να ζητήσει να γίνει και αυτός εθελοντής στο πείραμα και να σταματήσει να το παίζει τζάμπα μάγκας. Έτσι θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

* Και όταν θα τους "πάρουν πρέφα" ότι η μόλυνση γίνεται και από τα μάτια, για να πουλήσουν το στοκ τωνφίμωτρων θα βρούν κάποια δικαιολογία του τύπου "ναι μολύνεσαι και με τη μάσκα αλλά όχι τόσο σοβαρά" είτε "δεν ξέραμε γιατί ήταν νέος ο ιός είτε "νέες έρευνες έδειξαν .." κλπ. Δηλαδή κάτι τέτοιες μακακίες. Η καργιολιά τους, η απατεωνιά τους δεν έχει τελειωμό, είναι απύθμενη

*Η δημοσιογράφος που κάλυπτε το γάμο στην Αλεξανδρούπολη, μόλις είπε τα εξής στη TV: "Είχα πάρει όλα τα μέτρα, φορούσα μάσκα διαρκώς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μολύνθηκα".!!!

* Στο στρατό έκαναν καψώνια. Έβαζαν φαντάρους )δια της βίας) να κάνουν ερωτική εξομολόγηση στην τουαλέτα κοκ. Απόλυτα παράλογα πράγματα φυσικά. "Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός". Να συνηθίσουν ο φαντάροι να υπακούν άκριτα στη βούληση κάποιων "ανωτέρων", να είναι πειθήνια όργανά τους. Αυτή τη λογική των πειθήνιων οργάνων, αυτή τη γενικευμένη στρατικοποίηση πάνε να την περάσουν τώρα σε ΟΛΗ την κοινωνία.

* Να τρώμε πχ αμάσητα ότι με αύξηση των επιβατών των πλοίων στο 85% είναι για το καλό μας και όχι για την τσέπη των εφοπλιστών.

*Αν πχ αποφάσιζε ο λαός γι αυτό το μέτρο δεν υπάρχει περίπτωση να επέλεγε το μέτρο της ολιγαρχικής κυβέρνησης.

** Απλά κάνω μια ανάδειξη κάποιων αντιφάσεων τους (από τις πολλές) για να μην γίνεται άκριτη αποδοχή των ολιγαρχικών σχεδιασμών.

ΥΓ Και όποια άποψη περί των ιών είναι η σωστότερη ή η λαθεμένη, δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία είναι να εξοντώσουν οι υπήκοοι τον καρκίνο της ολιγαρχικής εξουσίας. Να θέσουν ως στόχο και να παλέψουν για:

*ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ

* Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.

*ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

* ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΛΠ)