bezedakos

bezedakos

29 Αυγούστου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 

*Οι διαφορετικές μας απόψεις, εμάς των υπηκόων, σε διάφορα θέματα ΔΕΝ θα πρέπει να μας οδηγούν σε αντιπάθειες, προσβολές, αντιπαλότητες και ΕΧΘΡΕΣ μεταξύ μας.

* Θα πρέπει να ενωνόμαστε γύρω από το πρόταγμα για την κατάκτηση της πλειοψηφιαρχίας-δημοκρατίας κατά την οποία "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ" Ετούτο το πρόταγμα φυσικά, εκείνοι που είναι φανατισμένοι οπαδοί ενός κάποιου ολιγαρχικού κόμματος όχι μόνο δεν θα το δεχθούν αλλά θα το πολεμήσουν. Οι υπόλοιποι λοιπόν που είμαστε συντριπτικά περισσότεροι.

* Οι διαχωρισμοί πχ σε φιλομασκιστές και αντιμασκιστές, σε φιλοεμβολιαστές και αντιεμβολιαστές, σε φίλους και αντιπάλους των ανεμογεννητριών κοκ ενισχύουν τη διαιώνιση του ολιγαρχικού συστήματος.

* Πρέπει να υπάρχει αποδοχή των όποιων διαφορετικών απόψεων, θα πρέπει να υπάρχει η έκφρασή τους, να θέλουμε την έκφραση των άλλων που είναι διαφορετική από τη δική μας, αλλά θα πρέπει επίσης α δηλώνεται και να επιδιώκεται το: "ΤΕΛΙΚΑ ο λαός θα πρέπει να αποφασίζει για όλα" (κατόπιν ισηγορικής έκφρασης των απόψεων).

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ.