bezedakos

bezedakos

11 Αυγούστου 2020

Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ

 




*Στη σημερινή παγκόσμια ολιγαρχική πραγματικότητα, οι ένοπλοι μηχανισμοί των ασθενέστερων στρατιωτικά ολιγαρχικών Χωρών έχουν ως κύριους σκοπούς την καταστολή των λαϊκών αντιδράσεων εντός της Χώρας τους, (διαδηλώσεων, εξεγέρσεων, επιβολής λόκ ντάουν κλπ) και γενικά τον έλεγχο των υπηκόων της κάθε Χώρας, σύμφωνα με τα διάφορα σχέδια τύπου "κόκκινη προβιά", "γκλάντιο", γραφείο πληροφοριών" κλπ. (Ετούτος είναι ο πιο βασικός πόλεμος για το ολιγαρχικό σύστημα) Δεύτερος σημαντικός σκοπός τους είναι η συμμετοχή τους στην επιβολή της παγκόσμιας ολιγαρχικής τάξης πραγμάτων (πχ μέσω ΝΑΤΟ), με αποστολή στρατευμάτων ή βοήθειας σε Αφγανιστάν, Ιράκ κλπ, για την εφαρμογή της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ του ισχυρού κεφαλαίου.

* Τους εξοπλισμούς αυτών των ένοπλων μηχανισμών τους πληρώνουν πάντα οι υπήκοοι.

* Τις διαφορές μεταξύ των ολιγαρχιών των διάφορων Χωρών, τις λύνουν οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων Χωρών, με τη βασική λεία να ιδιοποιείται από αυτές.

ΤΕΛΙΚΑ οι κερδισμένοι από τις διαφορές θα είναι οι ΙΣΧΥΡΟΙ "διαιτητές".

ΥΓ. *Οι υψηλά ιστάμενοι πατριδοκάπηλοι τα ξέρουν αυτά και για τούτο νοιάζονται περισσότερο για μίζες και προμήθειες από εξοπλιστικά, παρά για τη αποτρεπτική στρατιωτική ισχυροποίηση μιας Χώρας, για την ισχυροποίηση ώστε ολιγαρχίες άλλων Χωρών να αποφεύγουν τον βιασμό της κυριαρχίας άλλης Χώρας, αφού θα ξέρουν ότι εκείνα που θα χάσουν θα είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που θα κερδίσουν.

ΦΥΣΙΚΑ, θα πρέπει να είμαστε ενάντια στον πόλεμο και υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης. Όμως ετούτο μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ με διαρκή πόλεμο των λαών ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ενάντια σε κάθε μορφή ολιγαρχικού συστήματος, τοπικά και σε κάθε μέρος του κόσμου.