bezedakos

bezedakos

4 Αυγούστου 2020

Η ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ




*Η σκέψη ενός υποχονδριακού «κολλάει» από τον υπερβολικό φόβο (φοβία) για κάποια ή κάποιες ασθένειες. Το «πρόβλημά» του γίνεται βασικό σημείο αναφοράς των σκέψεων και των πράξεων του. Η ζωή πέραν αυτού δεν έχει νόημα ή κάποιο πιο σημαντικό νόημα γι αυτόν. Τις περισσότερες ώρες του ζει μέσα σε μεγάλο άγχος και κατάθλιψη. Είναι δυστυχισμένος

* Αν το σύστημα κατορθώσει να φτιάξει ένα μεγάλο αριθμό υποχονδριακών ή ημιυποχονδριακών, τότε διασφαλίζει σε σημαντικό βαθμό τα νώτα του και άρα την επιβίωσή του αφού κανείς από αυτούς τους ασθενείς δεν θα έχει καμιά απολύτως διάθεση για αντισυστημικό αγώνα.

*ΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΑ προβάλλοντας τους λιγότερα σημαντικούς κινδύνους ως τρομακτικούς και με τη βοήθεια κάποιων συνεργαζόμενων με αυτό ειδικών, αυτοπροβάλλεται ως προστάτης των υπηκόων.

* Αν υποθέσουμε ότι ο covid19 εξαφανιζόταν αύριο, τότε αυτοί θα πολλαπλασίαζαν τα μηνύματα από την τηλεόραση για εκατοντάδες ασθένειες που υπάρχουν στη ζωή, παροτρύνοντας τους πάντες να πάνε να κάνουν εξετάσεις για όλες αυτές ή να κάνουν εκατοντάδες εμβόλια ή να παίρνουν προληπτικά δεκάδες σκευάσματα «υπερτροφές» κοκ.

*Άλλο ο φόβος που είναι κάτι το φυσιολογικό και θετικό και διαφορετικό η φοβία.

* Η φοβία καταστέλλει τη λογική.

Πχ Αν ΟΝΤΩΣ ισχύει αυτό που λένε σχεδόν ΟΛΟΙ οι ειδικοί, δηλαδή ότι οι ιοί εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό από στόμα, μύτη και ΜΑΤΙΑ, τότε η λογική μας λέει ότι η μάσκα-φίμωτρο, χωρίς κάλυψη των ματιών, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΑΠΑΤΗ.

Όμως η κατεσταλμένη λογική του υποχονδριακού θα αντιδράσει, θα απορρίψει τη λογική γιατί η φοβία του τον σπρώχνει να υιοθετήσει οτιδήποτε που να καταπραϋνει άμεσα έστω και απατηλά τις φοβίες του.

* Η λογική σκέψη θα απαιτούσε κατασκευή και χρήση ΜΕΣΩΝ με προδιαγραφές που να καλύπτουν πλήρως τις πύλες εισόδου των ιών, θα χρησιμοποιούσε, χωρίς πανικό, τα αντισηπτικά και θα ακουμπούσε το πρόσωπό του όχι με τις παλάμες του αλλά με το πωνω μέρος του καρπού.

ΥΓ *Τα «μυαλά» που υπηρετούν τον ολιγαρχισμό δουλεύουν ακατάπαυστα και σε πολλούς τομείς ώστε να φτιάξουν πολλές γραμμές άμυνας ενδιάμεσα πριν αναγκαστούν να κάνουν χρήση της κτηνώδους βίας για να καταστείλουν τις λαϊκές αντιδράσεις.

Πρώτα έρχεται η «διαπαιδαγώγησης», μετά η προπαγάνδα με τις διάφορες παραποιήσεις των εννοιών και τις παραποιήσεις στοιχείων από τα γεγονότα, παράλληλα καλλιεργεί το φόβο της βίας, την υποχονδρία κοκ.

* Πολύ δύσκολο για τους υπηκόους να ξεφύγουν από τότε συμπληγάδες.

Όμως οι πρωτεργάτες του προτάγματος για μια ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΗ κοινωνία, θα πρέπει να αναλύουν και να ξεσκεπάζουν διαρκώς τα διάφορα ολιγαρχικά τερτίπια και να θέτουν σταθερά το πρόταγμα της επαναστατικής αλλαγής.