bezedakos

bezedakos

11 Αυγούστου 2020

Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΑΧΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ





*Έτσι οι περιπτώσεις πολέμων θα εκμηδενίζονταν (ή σχεδόν θα εξαφανίζονταν ακόμα και από τα πρώτα χρόνια.)

Και όταν λέμε συστήματα πλειοψηφιαρχικά εννοούμε ότι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ μέσα στην κάθε κοινωνία (και όχι μια μειοψηφία όπως γίνεται σήμερα)

*Για μια μελλοντική ανθρώπινη κοινωνία ΕΙΡΗΝΗΣ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΡΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

για τη συντριβή της εξουσίας των ελάχιστων διεστραμμένων.

*Και επειδή υπάρχουν και θα υπάρχουν "καλοθελητές" οι οποίοι θέλουν να πνίγονται σε ένα ποτήρι με νερό, οι οποίοι θέλουν να "κοσκινίζουν" για πάντα και θα "απορούν" για το πως μπορεί να γίνεται πόλεμος ενάντια σε κάθε ντόπια και ξένη ολιγαρχία ας πούμε τα εξής.

Πρώτον, Υπάρχουν πολλές φάσεις στο πόλεμο ή και διάφορες μορφές πολέμου οι οποίες εξαρτώνται από το βαθμό ανάπτυξης των κινημάτων, τη δύναμη ή τις κινήσεις τις ολιγαρχίας κλπ.

Δεύτερον Η ιδεολογική αντιπαράθεση με τον ολιγαρχισμό, είναι πόλεμος ενάντια σε κάθε ντόπια και ξένη ολιγαρχία και είναι η πρώτη και πολύ σημαντική μορφή πολέμου. Είναι ο πόλεμος που θα πρέπει να γίνεται ακατάπαυστα σε καταστάσεις σχετικής ειρήνης (μη ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ ολιγαρχιών διαφορετικών Χωρών).

Τρίτον. Σε περίπτωση ένοπλου πολέμου μεταξύ ολιγαρχικών διαφορετικών Χωρών η στάση και οι προτεραιότητες, η ΤΑΚΤΙΚΗ που θα πρέπει να ακολουθούν οι αγωνιστές εξαρτώνται και εδώ από διάφορους παράγοντες.

* Θα πολεμήσουν πρώτα ενάντια στην ξένη ολιγαρχία και κατόπιν ενάντια στην ντόπια ή το αντίστροφο; Θα το κάνουν ταυτόχρονα (διμέτωπο);. Εξαρτάται από τις "ισορροπίες δυνάμεων" της περίπτωσης. Από την ανάπτυξη του αντιολιγαρχικού - πλειοψηφιαρχικού κινήματος στις διαφορετικές αντιμαχόμενες Χώρες, τη συμμαχία τους, τη δύναμη των ολιγαρχικών μηχανισμών κλπ.

*Πάντως ο ιδεολογικός και οργανωτικός πόλεμος δεν θα πρέπει να σταματάει σε καμμιά περίπτωση.

ΥΓ.ΤΩΡΑ, με την ιδεολογική αντιπαράθεση στο ολιγαρχισμό κάνουμε ΠΟΛΕΜΟ ενάντια σε κάθε ντόπια και ξένη ολιγαρχία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Αν υπήρχε ΠΛΕΙΟΥΗΦΙΑΡΧΙΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε Ελλάδα και Τουρκία, αν υπήρχε παγκόσμια ομοσπονδία πλειοψηφιαρχικών Χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο, TOTE οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν θα αποφάσιζαν ΠΟΤΕ πόλεμο για τη λύση των διαφορών τους. Κανείς γονιός δεν θέλει τον πόλεμο Θα αποφάσιζαν οι διαφορές να λύνονται σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ της διεθνούς ομοσπονδίας."