bezedakos

bezedakos

27 Αυγούστου 2020

ΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" - ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ.


 

* "Πατείς με πατώ σε" γινόταν στα πλοία, σε διαδρόμους, τουαλέτες, κατάστρωμα. Στοιβαγμένες σαρδέλες, μετά από απόφαση της κυβέρνησης να γεμίζουν τα πλοία κατά 85%.

*Έτσι και αλλιώς η υγεία των εκατομμυρίων υπηκόων που ταξίδευσαν με πλοία, δεν ΜΕΤΡΑΕΙ. Εκείνο που θα ΠΡΕΠΕΙ να μετράει είναι η υγεία και η ζωή των "ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ" μας. ( Ο θεός να τους κόβει χρόνια και να μας δίνει δευτερόλεπτα) Όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά (χωρίς πραγματική εξαίρεση), ΟΣΟ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ - ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΙΔΟΚΤΗΤΩΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ - "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"

*Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ολιγαρχική κυβέρνηση ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επαγγελματιών και όχι ο κορονοϊός (φυσικά και η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση) Τα μέτρα που πήρε (και παίρνει) δεν στόχευαν στην καταπολέμηση του κορονοϊού ( φαίνεται ότι είναι γελοία και αντιφατικά) αλλά στην αναδιάρθωση του καπιταλιστικού συστήματος που βρισκόταν και βρίσκεται σε τεράστια κρίση. Αναδιάρθρωση και στήριξη του συστήματος στη βάση των πιο ισχυρών αποδοτικά κεφαλαίων και στην καταστροφή και ξεσκαρτάρισμα των πιο αδύνατων. Ο κορονοϊός ήταν μια δικαιολογία «μάνα εξ ουρανού»»

* Τελικά η θνητότητα από τον ιό είναι ίδια με αυτή της γρίπης και η νοσηρότητα μικρότερη της γρίπης. Όμως τόσα χρόνια με τη γρίπη δεν λύσσαγαν έτσι.

*Παρά ταύτα κάποια μέτρα για κάθε μορφή ίωσης θα πρέπει να παίρνονται ώστε να νοσούν όλο και λιγότεροι

*Θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί εξ αρχής κάποια βασικά και αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα δίχως να σταματήσει η οικονομία και να καταστραφούν χιλιάδες άνθρωποι.

Οι υπερβολές για τον κορονοϊό έχουν σκοπό την κατατρομοκράτηση των λαών για να γίνει η καπιταλιστική αναδιάρθρωση.

ΠΧ

1. ΑΓΓΙΓΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

2. ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ (πιθανόν κάθε μισή ώρα περίπου)

3. ΜΑΣΚΑ ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ (πολύ αποτελεσματικότερη και άνετη)

Με αυτά ως βασικά και ως συμπληρωματικά κάποια άλλα, όπως μεγαλύτερη προστασία ηλικιωμένων κλπ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ με ΤΙΠΟΤΑ αυτά τα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Αυτές οι χούφτες - χούντες καταστρέφουν τους λαούς, εξαθλιώνουν τους λαούς.

ΥΓ.

Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

*ΟΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΧ. 1ον * Είδε ποτέ κανείς ένα σποτ στην τηλεόραση που να καλεί τον κόσμο να αυτοεκπαιδευτεί στο άγγιγμα ή το ξύσιμο του προσώπου και ματιών ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ και βασικά με το πάνω μέρος του ΚΑΡΠΟΥ; Όχι φυσικά. Αυτό το τόσο απλό ΑΛΛΑ πάρα πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όπλο για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού δεν ακούστηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ από τους "σταρς" ειδικούς επίκουρους της ολιγαρχικής κυβέρνησης (ή και των άλλων ολιγαρχικών Χωρών.) Σε αυτό θα έπρεπε να εκπαιδεύονται τα παιδιά από δεκαετίες για την αποφυγή διάφορων ιώσεων. Μα ετούτοι σήμερα δεν έχουν το θεό τους. Είναι ΤΟΣΟ ανίκανοι ή αποσκοπούν αλλού;

(Μας λένε όμως διαρκώς το πανηλίθιο : "ΜΗΝ αγγίζετε το πρόσωπό σας και τα μάτια σας με τα χέρια σας". Ετούτο όμως είναι σαν να μας λένε: "Μην πάτε τουαλέτα για την ανάγκη σας"

2ον * Αντί αυτού μιλάνε γενικά και αόριστα για υγιινή των χεριών (για να έχουν κατόπιν τη δικαιολογία ότι μας το είπαν). Είχαν όμως βγάλει ένα βλακώδες σπότ που έλεγε να πλένουμε στο σπίτι τα χέρια μας "σχολαστικά" Οποία ανοησία. Αν ο ιός περάσει τις πύλες του σπιτιού τότε Χε..ε μέσα Πολυχρόνη. Το θέμα είναι να μην μολυνθεί ο άνθρωπος έξω. Όμως για έξω δεν μας έδειξαν ένα σποτάκι με κάποιον που όταν πιάνει το καλάθι στο σούπερ μάρκετ να λέει πχ: "σκέψου, πριν από εσένα μπορεί να το έχει πιάσει κάποιος φορέας. Σκέψου σύντομα να βάλεις αντισηπτικό κλπ. *και έως τότε άγγιξε το πρόσωπό σου ΜΟΝΟ με το πίσω μέρος της παλάμης. Βέβαια και η τακτική χρήση του αντισηπτικού είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όμως και σε αυτό ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΙ να το φτιάξουν για να εκπαιδεύσουν τον κόσμο στην αυτοπροστασία - πρόληψη; Μα γιατί ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ είναι ικανοί; ΜΗΠΩΣ για να εισηγούνται στον Κάθε Αβραμό αγορά 16.000.000 εμβολίων;

3ον. Η πανάκεια για τη ΜΑΣΚΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ. Ο ιός είναι τόσο μικρός όπου με κάθε αναπνοή εισέρχεται άφθονος στα πνευμόνια. Αν με την πρώτη ανάσα σκαλώσουν κάποια σταγονίδια στη μάσκα, με τη δεύτερη "τζούρα" πάνε όλα στα πνευμόνια. Πάνω σε αυτό δεν είναι υπεύθυνοι να απαντήσουν οι λοιμωξιολόγοι αλλά οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα μικροσωματίδια. Αυτοί λένε παραστατικά ότι οι μάσκες που κυκλοφορούν έχουν κάποιες τρύπες για την αναπνοή. Ε! λοιπόν αυτές είναι τόσο μεγάλες ως προς τον ιό, όσο είναι το μεγάλο δίχτυ των τερμάτων του ποδοσφαίρου σε σχέση με μια μύγα. Μπορεί αυτό το δίχτυ να πιάσει μύγες; Όχι βέβαια. Όμως όχι μόνο την προωθούν ως πανάκεια αλλά επί πλέον βάζουν και πρόστιμα για να δείξουν πόσο αποτελεσματική είναι. ( Και αφού είναι αποτελεσματική γιατί έκαναν τις καραντίνες;) Εδώ ο Τσιόδρας παραδέχεται ότι συγκρατούν μόνο ένα 15-20% των μικροσωματιδίων, Δηλαδή «ΠΑΤΑΤΑ». (Εκτός του ότι ο ιός εισέρχεται και από τα ΜΑΤΙΑ). Το ότι τη χρήση μάσκας την κάνουν ως καψώνι στο λαό και ως τρόπο να κάνουν τον κόσμο να αισθάνεται προστατευμένος και ότι αυτοί κάτι κάνουν για το καλό του, φαίνεται και από ένα άλλο γεγονός. Υπάρχουν και κάποιες μάσκες-καραγκιοζιλίκια που κυκλοφορούν (καλύπτουν σαγόνι μέχρι κάτω από τη μύτη). Αυτές λοιπόν που είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ δεν τις καταργούν, δεν τις βγάζουν από την κυκλοφορία (και για να τις πουλήσουν οι δικοί τους) αλλά και επί πλέον όποιος την φορά δεν παίρνει πρόστιμο!!!! Άρα δεν τους νοιάζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η υγεία του κόσμου.

Επίσης. ΝΑΙ. Η μάσκα μπορεί να είναι σημαντικό όπλο για την πρόληψη. Αλλά όχι τα χειρότερα σουρωτήρια. Θα μπορούσε ήδη από το Γενάρη να είχε φτιαχτεί η ΜΑΣΚΑ – ΑΣΠΙΔΑ όχι ακριβώς όπως αυτή που κυκλοφορεί αλλά σε πολύ πιο βελτιωμένη μορφή, βασισμένη στην ανατομία προσώπου, ιδιότητες του ιού κοκ. (Να έφτανε και πίσω από τα αυτιά κλπ). Θα μπορούσε λοιπόν να φοριέται και πολλές ώρες με ΑΝΕΣΗ και έτσι, σε συνδυασμό με όλα τα πιο πάνω να περιοριζόταν στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ η διάδοση του ιού ΚΑΙ επί πλέον να μην υπήρχε λόγος να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τόσοι επαγγελματίες, να μην υπήρχαν ετούτες οι αρνητικές επιπτώσεις από τα μέτρα που λαμβάνουν και δεν λαμβάνουν οι ολιγαρχικοί κυβερνώντες.

* ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ από ειδικό.

* ΠΑΝΤΩΣ αν το σύστημα δεν ήταν ολιγαρχικό, αν είχαμε πλειοψηφιαρχία και επομένως η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ θα επέλεγε (μεταξύ των διαφορετικών προτάσεων των ειδικών) τον ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ και θα έπρεπε να ψηφίσω, θα ψήφιζα αυτές τις πιο πάνω προτάσεις. (και πιθανολογώ ότι και η πλειοψηφία αυτές θα επέλεγε)

Τώρα όμως, μια χούφτα – χούντα ΑΔΑΩΝ ολιγαρχικών αποφασίζει και διατάζει το λαό ό,τι γουστάρει, αφού πρώτα έχει φιμώσει με την ανισηγορία τις διαφορετικές φωνές επί του θέματος και έχει εξαφανίσει τις ανεπιθύμητες γι αυτούς «απορίες» των δημοσιογράφων, μπουκώνοντας με εκατομμύρια ευρώ τους μιντιάρχες.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=0JOen2BMW10&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0fW5UnJDnf5meZ_uT0pZnpa0Git1Xy0jcp7GAI_vpwJK4Y9F3mo7tYiV