bezedakos

bezedakos

14 Αυγούστου 2020

ΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ




..προτίμησαν να επιβάλλουν δια της βίας το φίμωτρο για το οποίο πρώτα εξηγούσαν πόσο άχρηστο, επικίνδυνο και αναποτελεσματικό είναι (αφού επί πλέον δεν καλύπτει και τα μάτια). - Και αφού τώρα παρουσιάζουν ως αποτελεσματικό το φίμωτρο γιατί απαγορεύουν τις συναθροίσεις ακόμα και λίγων ατόμων; Ποιόν "δουλεύουν"; Γιατί αυτό το καψώνι στο λαό; -

ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

3ον Αντί λοιπόν να προτείνουν σε κατασκευαστές να φτιάξουν ένα προστατευτικό μέσον ελαφρύ, άνετο κλπ που να καλύπτει και την περιοχή του μετώπου και την περιοχή πίσω από τα αυτιά ώστε να μην εισέρχεται από πλάγια και από ύψος ο αέρας, να φθάνει αρκετά κάτω από το πηγούνι κλπ και έτσι η επικινδυνότητα ακόμα και του συνωστισμού στα ΜΜΜ, στα γήπεδα κλπ να είναι ελάχιστη, προτίμησαν το χαλάρωμα και το κωλοβάρεμα γιατί μάλλον ήθελαν να έχουν δικαιολογίες στο μέλλον για μέτρα περιορισμού των κινήσεων, των συναθροίσεων και του συνέρχεσθαι των ανθρώπων ...........

(Όποιος έχει αγοράσει μάσκα "ασπίδα" μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι θα μπορούσε να είναι πολύ βελτιωμένη γιατί αυτή δεν είναι αποτελεσματική)

2ον Αντί να ενημερώνει διαρκώς τον κόσμο με κατάλληλα σποτάκια για την υγιεινή των χεριών κωλοβάραγαν και αποπροσανατόλιζαν. Δηλαδή αντί να βγάλουν σποτάκια που να δείχνουν πχ κάποιον που πάει στο σούπερ μάρκετ και πιάνει το καλάθι ή τον αριθμό που του δίνουν να λέει: "ΣΤΟΠ. Σκέψου ότι πριν από σένα κάποιος φορέας μπορεί να τα έχει πιάσει και έτσι να μολυνθείς και εσύ. Σκέψου να βάλεις αντισηπτικό το συντομότερο δυνατόν και μέχρι τότε μην πιάνεις το πρόσωπό σου." Το ίδιο φυσικά και όταν κάποιος πάει στο ΑΤΜ και σε διάφορα άλλα μέρη. Αντί αυτού είχαν βγάλει παλαιότερα ένα αποπροσανατολιστικό σποτάκι με τον Παπαδόπουλο ο οποίος έπλενε "σχολαστικά" τα χέρια του εντός του σπιτιού. (Όταν βγαίνει κανείς έξω, μέχρι να πάει στο σπίτι να πλύνει τα χέρια του, θα έχει κολλήσει 100 φορές τον ιό (που λέει ο λόγος). Μετά και για πολύ καιρό δεν έπαιζε το σποτάκι. Το έβγαλαν, ΔΕΝ εμφάνισαν κανένα νέο και σχετικό (λόγω χαλαρώματος και ξύσιμο μέζεων) και γενικά υποβάθμισαν την υγιεινή των χεριών για να αναβαθμίσουν σαν ΠΡΩΤΟ μέτρο πρόληψης το φίμωτρο και την αποστασιοποίηση. (Επίσης, να μην μείνουν στα ράφια των Κολλητών" παραγωγών του φίμωτρου. Θα πρέπει να φύγει το στοκ και να αφήσει και κάποια κέρδη)

1ον Και επειδή το να βάζει κάποιος διαρκώς αντισηπτικό, μετά το πιάσιμο νέων ή επικίνδυνων επιφανειών είναι κάπως δύσκολο, θα έπρεπε να βγάλουν κατάλληλο σποτάκι για ενημέρωση. Το να λένε (όπως έλεγαν) "μην πιάνεις το πρόσωπό σου" είναι απύθμενη ανοησία> Μπορεί όμως κάποιος να αυτοεκπαιδευτεί ώστε να αγγίζει πρόσωπο ή μάτια με το πίσω μέρος της παλάμης του ή το πάνω μέρος του καρπού του, μέχρι να βάλει τελικά το αντισηπτικό. Αυτό έπρεπε να λένε: "Να ακουμπάτε το πρόσωπό σας με το πίσω μέρος της παλάμης ή το πάνω μέρος του καρπού, μέχρι να βάλετε αντισηπτικό.

(Το 2ο και το 1ο είναι τα πιο σημαντικά γιατί από εκεί προέρχονται οι μεγαλύτερες πιθανότητες μόλυνσης. Και πάνω σε αυτά θα έπρεπε να είχε γίνει «πλύση εγκεφάλου)

Με αυτά τα ΑΠΛΑ ως βασικά, και 2-3 δευτερεύοντα θα είχε αντιμετωπιστεί η διάδοση των ιώσεων σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ βαθμό και ταυτόχρονα θα μπορούσαν να ασκούνται ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ οι οικονομικές δραστηριότητες. - Θέλησαν όμως να κάνουν τα ΣΧΕΤΙΚΑ απλά, πολύ δύσκολα- (Τώρα μας λένε ουσιαστικά βλακείες, αφενός για να δείξουν ότι κάτι κάνουν και αφετέρου ότι ενδιαφέρονται για το λαό. Οι σκοποί τους όμως μπορεί να είναι άλλοι και βαθύτεροι. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Μέτρα αυστηρής καραντίνας και μάσκας έχουν εφαρμοστεί και στο Βέλγιο αλλά αυτό έχει τους περισσότερους νεκρούς παγκοσμίως ανάλογα με τον πληθυσμό. Περίπου 1 νεκρός ανά 1000 κατοίκους. Με τις πορδές (φίμωτρο) δεν βάφονται αυγά.

ΥΓ Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι είναι εντελώς ανόητοι. Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέχρι τις 11 ή 12 τα μεσάνυχτα αλλά μετά και γι αυτό θα πρέπει να κλείνουν τα μαγαζιά νωρίς κοκ)

Πρέπει να έλθει η στιγμή να λογοδοτήσουν για την εγκληματική συμπεριφορά τους.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4383658651674409&set=a.164211156952534&__cft__[0]=AZXEC1NOmCgcbc1lXYqUP3Exe5x_-K9AywGiy_zhBasPQ3ivgI4W35jmB9jJLZd1HaeoV5TrZVROsggCEk7dtzE-Uh9eyJyMiFEdxUGwgM2-XPB1qtoAxei7fpRf5rheKEU&__tn__=EH-R