bezedakos

bezedakos

25 Αυγούστου 2020

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ


*Ακόμα και ο φεικνιουσίδης Τσιόδρας παραδέχεται, στο πιο κάτω λίγνκ, ότι οι μάσκες (για τις οποίες πέφτει πρόστιμο αν δεν τις φοράει ο υπήκοος), συγκρατούν ΜΟΝΟ ένα 15 - 20% μικροσωματιδίων. Δηλαδή ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ αφού η φύση του θέματος μας παραπέμπει στις ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ όπου πχ δεν μπορεί κάποια να είναι κατά 15-20% έγκυος ή αν ένας πάτος βαρελιού που είναι καλός κατά 20% και σε όλο το υπόλοιπο τρύπιος, δεν μπορεί να συγκρατήσει ΚΑΘΟΛΟΥ λάδι, νερό κλπ. Και δεν παραπέμπει με τίποτα στην περίπτωση "ΚΑΛΙΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ", όπως στοχεύει να μας παραπέμψει το σατανικό τους μυαλό. (Εδώ, ΣΧΕΔΟΝ, ισχύει το: ή ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ.)

ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

* ΟΛΟΙ οι λοιμωξιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο ιός μπορεί να προσβάλει τον άνθρωπο και από τα ακάλυπτα ΜΑΤΙΑ... Άρα η μάσκα δεν καλύπτει... Άρα «δώρον άδωρον».

Και οι γιατροί με πολύ καλύτερες μάσκες μολύνονται σωρηδόν.

ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

* Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η μάσκα σε προστατεύει στο να μην βραχείς, όσο το μπλουζάκι στην ισχυρή καταιγίδα αλλά όμως χρειάζεται η χρήση της όχι για πρακτικούς αλλά για ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ λόγους. Λένε επίσης ότι όταν η εξουσία είχε ανάγκη να περάσει στο "ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" τότε οι ειδικοί παρά την κυβέρνηση έλεγαν ότι η μάσκα όχι μόνο δεν είναι χρήσιμη αλλά και επικίνδυνη και συνιστούσαν στην ΑΠΟΦΥΓΗ της. .Επίσης ισχυρίζονται ότι τώρα που έχουν ανάγκη να ανοίξουν την οικονομία, για να μην αισθάνεται ο κόσμος ευάλωτος, θα πρέπει να του προκαλέσουν την ψευδαίσθηση ότι η μάσκα τον προστατεύει παρότι είναι ένα σουρωτήρι (οι μάσκες που κυκλοφορούν). Θα πρέπει να πουν ότι είσαι ασφαλής αν φοράς μάσκα και είσαι ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροπλάνο, στο πλοίο, στα ΜΜΜ κλπ Και αν μολύνεται ο κόσμος, ως ΑΡΙΣΤΟΙ συνωμοσίολόγοι που είναι, θα το ρίξουν στην ατομική ευθύνη, στη νεολαία, στο φιλότιμο κλπ.

ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

*Κάποιοι άλλοι λένε ότι ενώ θα μπορούσαν να έχουν προτείνει την παρασκευή πολύ καλύτερων μασκών και να τις δώσουν δωρεάν στον κόσμο, αυτοί αντίθετα όλο αυτό το διάστημα έξυναν τα "μέζεά" τους και ασχολούνταν με πρωτόκωλα των οπισθίων. Πχ απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων γιατί το 10ο σε κολλάει ενώ οι 24 ποδοσφαιριστές των ομάδων των μεγιστάνων, δεν κολλάνε, παρότι κολλάνε αγωνιζόμενοι και πανηγυρίζοντες τα γκολ.

ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

Ίσως η κάθε διαφορετική ή διαμετρικά αντίθετη άποψη να έχει κάποια στοιχεία αλήθειας, άλλες να είναι πιο σωστές και άλλες πιο λαθεμένες.

* Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.:

Ο Μητσοτάκης και αυτή η χούφτα των ολιγαρχικών υπουργών, είναι ειδήμονες στον τομέα των ιώσεων ή είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετοι; Η απάντηση είναι η εξής: "ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΑΓΑΝΩΤΟΙ" και το παίζουν κάποιοι. Επίσης η άλλη ερώτηση είναι: "Μεταξύ των ειδικών λοιμωξιολόγων υπάρχουν διαφορετικές και σε μερικές περιπτώσεις εντελώς αντίθετες απόψεις; Η απάντηση μετά βεβαιότητας είναι ΝΑΙ. Η ΚΥΡΙΑ ερώτηση λοιπόν που τίθεται είναι: ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ προσπαθούν να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο; Δηλαδή πως είναι δυνατόν οι εντελώς αδαείς, οι τενεκέδες ξεγάνωτοι να κρίνουν ποιες απόψεις των ειδικών είναι οι λαθεμένες και ποια είναι η σωστή; Και επί πλέον ποιοι είναι αυτοί που έχουν το απύθμενο θράσος να κρίνουν ποιοι διαδίδουν φέικ νιούς και ποιοι είναι οι συνωμοσιολόγοι κοκ και να τους καταδιώκουν ποινικά; (Ακόμα και αν ήταν ΟΛΟΙ τους λοιμωξιολόγοι, πάλι θα είχαμε διαφορετικές απόψεις μεταξύ αυτών των επιστημόνων.) Και επί πλέον, αυτή την κρίση τους οι αστοιχείωτοι να την ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ δια της βίας στο λαό; ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΉΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ;

* Οι επιστήμες είναι πάρα πολλές και οι ειδικότητες με τις υποειδικότητες είναι αμέτρητες. ΚΕΝΕΙΣ δεν μπορεί να είναι πανειδικός ή παντογνώστης.

* Ο λαός αποτελείται από ανθρώπους όλων των άλλων ειδικοτήτων, από γιατρούς, εργάτες, μηχανικούς, μαθηματικούς, αγρότες, αρχιτέκτονες κοκ. ΌΛΟΙ ως προς το αντικείμενο των ιώσεων είναι αδαείς (αλλά δεν είναι τενεκέδες γιατί δεν το παίζουν ειδήμονες εκεί που δεν είναι). Λοιπόν, τι έχουν πάρα πάνω από όλους αυτούς οι ολιγαρχικοί εξουσιαστές για να αποφασίζουν και να τους επιβάλλουν ό,τι γουστάρουν;

* ΓΙΑΤΙ λοιπόν μια χούφτα αδαών -τενεκέδων να επιλέγει τι είναι λάθος και τι είναι σωστό και όχι ο ΛΑΟΣ;

ΕΠΙΣΗΣ:

*Μας κοροϊδεύουν λέγοντας ότι συμβουλεύονται τους ειδικούς. Ψεύτες και απύθμενα ΑΠΕΤΕΩΝΕΣ. Δεν συμβουλεύονται τους ειδικούς αλλά κάποιους από τους ειδικούς, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να τους συμβουλέψουν στο πως μπορεί να επιτευχθεί ένας μειοψηφικός στόχος τους.

* Οι ειδικοί σε τελευταία ανάλυση εκτελούν παραγγελίες των μη ειδικών. Οι μη ειδικοί παραγγέλνουν κάτι που μπορεί να υλοποιήσει το στόχο που οι ίδιοι μη ειδικοί έχουν θέσει, ανάλογα με τα συμφέροντά τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Πχ ένας μη ειδικός παραγγέλνει μια κουζίνα στα μέτρα της κουζίνας του. Παραγγέλνει σύμφωνα με τον προσωπικό του στόχο που του τον υπαγορεύουν οι ανάγκες του. (Πολλές φορές οι παραγγελίες είναι έτοιμες εκ των προτέρων. Πχ διάφορα ψυγεία με διαφορετική χωρητικότητα. Ο μη ειδικός στην κατασκευή ψυγείων παραγγέλνει ένα μικρό ή μεγάλο ανάλογα με τις ανάγκες του οι οποίες του διαμορφώνουν το στόχο. Ο,τι ξέρει ο μη ειδικός από ψυγεία (αλλά παραγγέλνει σύμφωνα με τα συμφέροντά του) άλλα τόσα ξέρουν οι ολιγαρχικοί από τις χιλιάδες ειδικότητες, ΑΛΛΑ παραγγέλνουν σύμφωνα με το μειοψηφικό τους συμφέρον. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Απλά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ τους υπηκόους και παρουσιάζονται ως γιατροί των πάντων όπως παρουσιαζόταν ο Ν. Κόντος (ο ψευτογιατρός)

* Αυτή είναι η σχέση ειδικού με τους μη ειδικούς.

* Σίγουρα η Κυβέρνηση παράγγειλε στους δικούς της ειδικούς, κάτι σχετικά με το στόχο που είχε θέσει. Πχ αν είχε θέση το άνοιγμα της οικονομίας θα ήθελε μια δικαιολογία (μάσκες) για να καθησυχάσει τον κόσμο κοκ

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ και να μην ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους της;

* ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ; Γιατί ο κάθε άνθρωπος να μην επιλέγει σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες και στόχους και κατόπιν να υλοποιείται ό,τι θέλει η πλειοψηφία; Αλλά θα πρέπει μια μειοψηφία να έχει την εξουσία και να επιβάλλει ό,τι γουστάρει στην πλειοψηφία; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

ΥΓ.1.ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ, με αιρετούς ή με αυθαίρετους νταβατζήδες, είναι η ΕΞΗΣ:

* Με ποια λογική θα πρέπει να ισχύει αυτό; Κάποιοι πελάτες θέλουν να πάνε σε έναν προορισμό. Γι αυτό θα πρέπει να εκλέξουν κάποιον μεσάζοντα-"προστάτη", μεταξύ υποψηφίων. Ο εκλεγμένος "προστάτης" θα διαλέξει με δικά του κριτήρια έναν ταξιτζή. Ο μεσάζων έχει άγνοια από την ειδικότητα των μεταφορών και της οδήγησης καθώς και από την κοινή ανάγκη των πελατών (και δεν θέλει να ξέρει την ανάγκη τους και γι αυτό δεν τους ρωτά ΠΟΤΕ). Ο μεσάζων θα κατέχει την εξουσία για να αποφασίζει και να επιβάλλει στους πελάτες όποιον προορισμό γουστάρει αυτός. Βασικά δεν θα πρέπει οι πελάτες να επιλέγουν, να αποφασίζουν που θέλουν να πάνε και να δίνουν εντολές για τον προορισμό στον οποίο θα ήθελαν να πάνε. Ετούτος είναι ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ στόχος των μεσαζόντων - "προστατών - νταβατζήδων.

*Παραπομπή στο ολιγαρχικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού. Όπου ταξιτζήδες οι ειδικοί στις μεταφορές. Όπου μεσάζοντες οι ολιγαρχικοί εξουσιαστές (Μητσοτάκηδες κλπ) και όπου πελάτες οι υπήκοοι. Αυτός είναι στην ουσία του ο νεοπλατωνικός (και πλατωνικός) παραλογισμός των "πεφωτισμένων" - ψυχανώμαλων -εγκληματιών, των αρίστων-εξουσιοπαθών, των πρωτοπόρων-εξουσιολάγνων κλπ για την κατοχή της εξουσίας. * ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΙΣΧΥΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ; Έως πότε οι λαοί θα ζουν κάτω από το ζυγό των «προστατών» - νταβατζήδων;

2. Ίσως θα ήταν καλύτερα, οι υπήκοοι να μην αναλώνουν ΟΛΕΣ τις ενέργειές τους για να στηρίζουν την μία ή την άλλη επιστημονική άποψη, αλλά ο κύριος όγκος της προσπάθειας να επικεντρώνεται στην παράθεση επιχειρημάτων για την παράλογη και εγκληματική ουσία του ολιγαρχισμού. να κατευθύνεται ενάντια στον πλατωνισμό των πεφωτισμένων γαϊδάρων ή μπούφων.

Ο ιδεολογικός πόλεμος έχει για ΚΕΝΤΡΟ του αυτή την αντιπαράθεση, και από την έκβαση ετούτου του πολέμου εξαρτάται η απελευθέρωση ή όχι των υπηκόων.

Λινγκ με ΤΣΙΟΔΡΑ

https://www.youtube.com/watch?v=MXnfjYTCsSM