bezedakos

bezedakos

5 Αυγούστου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ



* Και ενώ έχουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο των ΜΜΕ και μπορούν να διαστρεβλώνουν κάθε στοιχείο της πραγματικότητας κατά το δοκούν και ενώ έχουν στα χέρια τους "πυρηνικά" όπλα, "αεροπλάνα", "τανκ" για τη διαστρεβλωτική προπαγάνδα τους, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ εκείνους που δεν διαθέτουν ούτε πέτρες; Και όμως. Είναι τόσο αδύνατοι στο βάθος, Είναι χάρτινος τίγρης και αυτό θα αποδειχθεί όταν οι λαοί στοχεύσουν σωστά θεωρητικά και πρακτικά.

*Η ΠΡΟΦΑΣΗ είναι κάποιες ακραίες και ενίοτε παράλογες απόψεις περί μη ύπαρξης κορονοϊού. Ε και τι έγινε; Αντιμετώπισέ τες με τη λογική (και με το ολοκληρωτικό προπαγανδιστικό οπλοστάσιο που διαθέτεις). Δεν μπορείς; με τη λογική και τα προπαγανδιστικά υπέρ όπλα που έχεις (ανισηγορία); Άρα κάτι το ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΟ υπάρχει στα λεγόμενα και τις πρακτικές σου, υπάρχει κάτι που βρομάει και ζέει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας", κάτι το πολύ σάπιο υπάρχει και κινδυνεύει άμεσα με κατάρρευση.

* Η ποινική δίωξη των διαφορετικών απόψεων δικαιώνει τις απόψεις «περί των υποχθόνιων σχεδιασμών τους».

*Το προσωπείο τους πέφτει διαρκώς. Δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη. (Εδώ ο Αριστοφάνης "ξέσκιζε" το σύστημα της πλειοψηφιαρχίας - δημοκρατίας στην Αθήνα και οι Αθηναίοι τον άφηναν να ανεβάζει τα έργα του και γελούσαν με την ψυχή τους)

* Όλες οι αντίθετες απόψεις μπορούν να χαρακτηριστούν συνωμοσιολογία. Άλλωστε αυτή είναι παιδί του δικού της συστήματος. Έχει γραφτεί ότι η CIA, κατά τις δεκαετίες 70 και 80, χρηματοδοτούσε συνωμοσιολόγους για αποπροσανατολισμό της κοινωνικής συνείδησης, για τον αποπροσανατολισμό της από τις αιτίες των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων.

*Μετά από αυτή την απαγόρευση και δίωξη έρχεται η απαγόρευση προς κάθε αντισυστημική άποψη, προς κάθε σωστή ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ άποψη και αγώνα. Λαγός είναι...

*Ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν και θα αποκλείουν το τι θα πρέπει να λέγεται και το τι να μη λέγεται; Φυσικά είναι μια μικρή μειοψηφία διεστραμμένων η οποία βρίσκει νόημα στο να καθορίζει τη σκέψη και τις πράξεις της πλειοψηφίας, να καθορίζει το τι, πως πόσο θα παράγεται και το πως θα διαμοιράζεται, που θα καθορίζει και κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής. Είναι η αυτόκλητοι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ - ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ του λαού.




*ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ΌΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ 85% ΚΛΠ. Όμως αυτά τα φασιστοειδή, αυτοί οι άρρωστοι ολιγαρχικοί θα μας τα επιβάλλουν δια της βίας.

* Καλούμε σε ΑΝΥΠΑΚΟΗ των υπηκόων και επίθεση ενάντια σε ΚΑΘΕ ολιγαρχικό σχεδιασμό, συνδέοντας το επί μέρους θέμα με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και αγώνα για τη συντριβή αυτού του συστήματος και την εγκαθίδρυση της πλειοψηφιαρχίας.

*ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ

* Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.

*ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

* ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΛΠ)