bezedakos

bezedakos

25 Ιανουαρίου 2020

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΟ





*Η ολιγαρχική κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει, συνεχίζει να επιβάλλει προηγούμενους μνημονιακούς "νόμους" - διαταγές τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν ήθελε. Τώρα φτιάχνει και καινούργιες όπως η μείωση των προστίμων κατά 2/3 στους εργοδότες, οι οποίοι δεν ασφαλίζουν τους εργάτες ή δεν τους πληρώνουν υπερωρίες ή δώρα κλπ. Έτσι τους δίνει κίνητρα για να συνεχιστεί και να χειροτερεύσει η εργασιακή ζούγκλα. Τι χρειάζονται στους λαούς οι νταβατζήδες - ολιγαρχικοί ; Όλ
ες οι δικαιολογίες - επιχειρήματα των ολιγαρχικών στερούνται κάθε ίχνους λογικής. Απλά πάνε να καλύψουν την τεράστια διαστροφή τους.
* Ταυτόχρονα, από την άλλη, σπέρνουν έριδες μεταξύ των υπηκόων, γιατί το «διαίρει και βασίλευε» είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο τους. Τους χωρίζουν σε ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς, σε χριστιανούς και μουσουλμάνους ή άθεους ή 12θεϊστές, εβραίους κλπ, σε άνδρες και γυναίκες, σε βόρειους και χαμουτζήδες , χρησιμοποιούν διάφορους άλλους "κοινωνικούς αυτοματισμούς" κοκ. Δυστυχώς πάρα πολλοί υπήκοοι πέφτουν στην παγίδα τους, τσιμπάνε το δόλωμα. Έτσι εχθρός τους δεν είναι πια αυτός που θα πρέπει να είναι, δηλαδή οι νταβατζήδες ολιγαρχικοί αλλά οι άλλοι υπήκοοι, οι οποίοι είναι και αυτοί θύματα των εγκληματιών μαστροπών του λαού. Κατ αυτό τον τρόπο χάνεται από αυτούς και ο ΣΚΟΠΟΣ για την κατάκτηση του: "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ".