bezedakos

bezedakos

16 Ιανουαρίου 2020

Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.





*Και τώρα θα πιάσουν δουλειά τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όπου με την ανισηγορία και αποκρύψεις γεγονότων, θα πάνε να της φτιάξουν το προφίλ για να την κάνουν αποδεκτή στους υπηκόους.

*Θα αποκρύψουν ότι "πιο εύκολα μπορεί να περάσει κάμηλος από οπή βελόνας παρά να γίνει κάποιος ανώτατος δικαστικός, στο ολιγαρχικό σύστημα, αν δεν είναι πιστότατος υπηρέτης του"
* Θα αποκρύψουν ότι η Σακελλαροπούλου αποδέχθηκε τα μνημόνια για κόψιμο μισθών και συντάξεων χωρίς καμιά αντίδραση, Θα αποκρύψουν ότι αθώωσε τον Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ και τόσα άλλα.
* Η Σακελλαροπούλου λοιπόν είχε συναινέσει στο κόψιμο συντάξεων και μισθών ("σαν γυναίκα και σύγχρονη Ελληνίδα"). Τώρα το ολιγαρχικό σύστημα την ανταμοίβει προτείνοντάς την για πρόεδρο της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
*Ένας ακόμα αντιπερισπασμός έγινε την κατάλληλη στιγμή. Χρόνια τώρα μας λένε ότι η ΕΕ είναι ένωση για την προώθηση των δημοκρατικών και των ανθρωπιστικών αξιών. Κρύβουν φυσικά ότι η ΕΕ είναι ένωση των ολιγαρχικών για την προώθηση και υλοποίηση των κακουργηματικών συμφερόντων τους, εις βάρος των λαών. Η Γερμανική ολιγαρχία, καθώς και άλλες, έχουν τεράστια συμφέροντα στην Τουρκία. Η Τουρκία ασκεί βέτο για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη συνδιάσκεψη για τη Λιβύη. Η ΕΕ είναι κάθε άλλο παρά συμμαχία για την προώθηση των δημοκρατικών και των ανθρωπιστικών αξιών (από τους ολιγαρχικούς). Αυτό το γεγονός έπρεπε να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αντιπερισπασμός με την ανακοίνωση της νέα προέδρου της Ελληνικής κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας.