bezedakos

bezedakos

27 Ιανουαρίου 2020

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ




*ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ;
ΟΛΟΙ οι ολιγαρχικοί ανακατεύουν γρήγορα την τράπουλα και με αυτή την ταχυδακτυλουργία κατορθώνουν να μπερδεύουν τη σκέψη πολλών υπηκόων.
*ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ που πάνε να περάσουν οι ολιγαρχικοί, ότι δήθεν όλοι τους δεν είναι ίδιοι και ότι υπάρχουν και καλοί ολιγαρχικοί τους οποίους θα πρέπει να τους αποδεχθούμε για νταβατζήδες μας. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ("όλοι οι ολιγαρχικοί είναι ίδιοι"). 'Ολοι τους θέλουν να καθορίζουν τη ζωή της πλειονότητας των ανθρώπων όπως γουστάρουν αυτοί. ΟΛΟΙ τους στοχεύουν στην ικανοποίηση ετούτης της ψυχικής ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ τους αλλά διαφοροποιούνται μόνο λεκτικά. Διαφοροποιούνται μόνο στις ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ για την ικανοποίηση αυτού του εγκληματικού πάθους τους. Τη διαφορετική δικαιολογία τους την αποκαλούν "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ". ΟΛΟΙ τους σκοπεύουν να έχουν το λαό κλεισμένο σε ένα κλουβί, παρέχοντάς τους τα ελάχιστα δυνατά δικαιώματα για την επιβίωσή τους. Αυτοί θέλουν να αποφασίζουν για τα πάντα και όχι ο λαός να αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του. Τον κλείνουν δια της βίας σε ένα κλουβί, δήθεν για την προστασία τους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ (ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ) ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. (Ποτέ δεν επέτρεψαν στο λαό να αποφασίσει αν θέλει ο ίδιος να επιλέγει τον κάθε νόμο ή αν θέλει να επιλέγει κάποιον νταβατζή για την επιλογή και την επιβολή των «νόμων». Αντίθετα, μια τέτοια επιλογή του την απαγόρευαν και του απαγορεύουν δια ροπάλου.)
*Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ θα αρχίσει όταν οι λαοί κατακτήσουν την εξουσία και δι αυτής θα μπορούν τελικά '" Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" και όχι από μια μειοψηφία.
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς ή "παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του".
* Δεν υπάρχει ίχνος λογικής στον ολιγαρχικό ισχυρισμό που προβάλει σαν σωστό το μια μειοψηφία να έχει την εξουσία να αποφασίζει και να επιβάλλει στην πλειονότητα τον κάθε "νόμο".
ΥΓ, Οι συνταξιούχοι θα επωφεληθούν συνολικά από τη δικά τους μείωση του ΕΝΦΙΑ 50 - 70.000.000 αλλά θα χάσουν 200. 000.000.
Όμως με λεκτικές ταχυδακτυλουργίες, θα κατορθώσουν να πείσουν, 'ένα μέρος των συνταξιούχων, ότι θα τους έρθει αύξηση.