bezedakos

bezedakos

28 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ



*ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Όταν μια μειοψηφία κατακτά την εξουσία, μετατρέπεται αργά ή γρήγορα σε ένα νέο ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ υποκείμενο.
Δηλαδή, όταν μια μειοψηφία έχει ΠΛΗΡΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ μετατρέπεται αργά ή γρήγορα σε νέο ΔΥΝΑΣΤΗ του λαού. Αυτό έχει αποδείξει η ιστορία, αυτό γινόταν πάντα χωρίς καμιά εξαίρεση.
* Όταν οι λαοί θα πάψουν να αναζητούν για σωτήρα τους ένα κάποιο κόμμα – μειοψηφικό ολιγαρχικό υποκείμενο, όταν πειστούν απόλυτα ότι δεν μπορεί να υπάρξει (εξ ορισμού) ΟΥΤΕ ΕΝΑ καλό-φιλολαϊκό ολιγαρχικό υποκείμενο, τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απελευθέρωσή τους, για την επίτευξη του ΣΚΟΠΟΥ « ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ».
Τα ολιγαρχικά κόμματα όχι δεν έχουν για πρόταγμά τους αυτό το σκοπό, όχι μόνο δεν θα τον προβάλλουν (έστω και υποκριτικά) αλλά τον μισούν θανάσιμα.
* Κόμμα είναι ένα οργανωμένο σύνολο ανθρώπων που έχει ένα συνολικό και παγκοινωνικό πρόταγμα. Επομένως, όπως υπάρχουν δηλητηριώδη και θρεπτικά μανιτάρια έτσι υπάρχουν ολιγαρχικά και πλειοψηφιαρχικά -δημοκρατικά κόμματα. Το κόμμα είναι ΜΕΣΟΝ για την επίτευξη ενός ΣΚΟΠΟΥ. (οι ολιγαρχικοί καλλιεργούν στα μέλη τους τον κομματικό φετιχισμό αφού σκοπός τους είναι η εξουσία του κόμματος και όχι του λαού)
ΥΓ * Ο Μαρξ για την Παρισινή κομμούνα γράφει "οι ένδοξοι Άγγλοι γραφιάδες της δεκάρας………….. ).(Η κομμούνα) Δεν είναι η πολιτική αυτο-κυβέρνηση της χώρας μέσω μιας ολιγαρχικής λέσχης (κόμμα, «πρωτοπορία») και της ανάγνωσης των Times, είναι η πράξη ΤΟΥ λαού ΓΙΑ τον εαυτό του και ΑΠΟ τον εαυτό του .”