bezedakos

bezedakos

4 Οκτωβρίου 2020

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΠΙ ΠΕΡΙΚΛΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ


 


 

*Ας αφήσουμε το γεγονός ότι με τη φράση "ο χρυσούς αιών του Περικλέους" δεν βγαίνει νόημα με τη γενική κτητική "του".

Το ζητούμενο γι αυτούς είναι να "ολιγαρχικοποιήσουν" τη δημοκρατία, δηλαδή να της αποδώσουν χαρακτηριστικά ολιγαρχικά. Θέλουν να μας πουν ότι η αιτία του αθηναϊκού μεγαλείου δεν ήταν η κατοχή της εκτελεστικής της νομοθετικής και της δικαστικής από το λαό, δεν ήταν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των πολιτών επέλεγε και επέβαλλε τον κάθε νόμο, αλλά ήταν ένα πρόσωπο που δημιούργησε τα πάντα. Άρα ο ηγέτης, ο ένας, οι λίγοι μετράνε κοκ

* Ο Περικλής ήταν άριστο εκτελεστικό όργανο των Αθηναίων πολιτών. Το εκτελεστικό όργανο μπορεί να έχει ΜΟΝΟ δύο αρμοδιότητες. Α. Να εκτελεί ό,τι αποφασίζουν οι άλλοι Ο Περικλής εκλεγόταν από τους Αθηναίους για στρατηγός, για να κάνει αυτή τη "δουλειά" του εκτελεστικού οργάνου , κάθε χρόνο, από το 443πΧ μέχρι το 429πΧ. και Β να καταθέτει προτάσεις, να εισηγείται προτάσεις για το καλό της κοινωνίας. Οι δε αποφάσεις λαμβάνονται από την πλειοψηφία στη Δημοκρατία.

*Επομένως ο χρυσούς αιών των Αθηνών ή των Αθηναίων ήταν ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ του Περικλή και ΟΧΙ του Περικλή.

* Να μας πουν λοιπόν οι ολιγαρχικοί ΑΝ υπάρχει έστω και ένας νόμος που ΔΕΝ ψηφίστηκε από την εκκλησία του Δήμου αλλά ήταν απόφαση και επιβολή του Περικλή.

Φυσικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

* Αντί λοιπόν για το "ΕΠΙ" σου βάζουν ένα "ΤΟΥ" για να προσανατολίσουν την κοινωνική συνείδηση, όπως γουστάρουν αυτοί. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Να τους ξεσκεπάζουμε διαρκώς.

Και όλα ετούτα τα κάνουν γιατί Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ είναι Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. (Γι αυτό βαπτίζουν δημοκρατία όλα τα ολιγαρχικά συστήματά τους ...κλπ..κλπ