bezedakos

bezedakos

9 Απριλίου 2021

ΧΘΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ


 


* Μπορούσαν από πέρσι τον Απρίλη να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ σχεδόν τον ιό. Δεν το ήθελαν και ούτε το θέλουν.

* Όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΕΕ θα μπορούσε από πέρσι μέχρι τώρα να ΜΗΝ έχει σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ νεκρό από κορονοϊό.

*ΛΟΙΠΟΝ. Αν έκαναν το ταυτόχρονο καθολικό τεστ, ανά μεγάλες γεωγραφικές περιοχές (συν επαναληπτικά) και έβαζαν σε περιορισμό ΜΟΝΟ τους φορείς, όπως έκαναν στο χωριό Βο της Ιταλίας και στην Κίνα, τότε θα είχαμε σχεδόν ΜΗΔΕΝ νεκρούς .

*Η ολιγαρχική Κίνα πχ από πέρσι τον Απρίλη και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ από τον κορονοϊό. (Μηδενικούς θανάτους στο Χωριό Βο μετά από αυτό το μέτρο)

* Άρα αφού η Κίνα έχει πληθυσμό 1,5 δισεκατομμύρια και είχε μόνο δύο νεκρούς και ΟΛΗ η ΕΕ που έχει 470 εκατομμύρια, ΤΟΤΕ η ΕΕ αν έκανε το μέτρο του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΤΕΣΤ, θα είχε κατά στατιστική αναλογία 0,7 θανάτους από κορονοϊό, σε ΟΛΗ της επικράτειά της μέσα στον τελευταίο ΟΛΑΚΕΡΟ χρόνο (από Απρίλη μέχρι Απρίλη). Δηλαδή ούτε καν ΕΝΑΝ.

* Θα μπορούσαν να έκαναν ό,τι έκανε το Χωριό Βο, που το έκανε σε μικρογραφία (και χωρίς καμιά "καταπίεση").

(ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΜΙΣΟ" ΘΑΝΑΤΟ.)

* Τα κινήματα δυστυχώς δεν το έθεσαν σαν στόχο και δεν το πρόβαλαν δεόντως.

* Έπεσαν στην παγίδα της συστημικής, της ολιγαρχικής προπαγάνδας η οποία το απέκλεισε από τα ΜΜΕ γιατί αν κυκλοφορούσε κάτι τέτοιο, θα ήταν εφιαλτικό για τα σχέδιά της και πολλά από αυτά θα αναγκαζόταν να τα ακυρώσει.

*Έτσι οι νεοναζιστές έχουν πετύχει μια μεγάλη προπαγανδιστική νίκη, η οποία τους επιτρέπει να προγραμματίζουν πλέον το κυνηγητό ΟΛΩΝ των υπηκόων με μια σύριγγα, για να τους βάλουν δηλητήριο στον οργανισμό τους, αφού τους πέρασε το εμβόλιο (και τα λοκντάουν) σαν ΜΟΝΑΔΙΚΗ δυνατή αντιμετώπιση του κορονοϊού..

* Θα προσπαθήσουν λοιπόν τώρα να εξαναγκάζουν σταδιακά διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες. Οι εκβιασμοί θα γίνονται όλο και πιο έντονοι. Ο ένας μετά τον άλλο, οι επαγγελματικοί κλάδοι θα γονατίζουν. Το σύστημα θα του την βάζει σιγά σιγά και λίγο λίγο (τη σύριγγα)

* Δηλαδή αυτά τα τέρατα ήθελαν μέχρι τώρα τόσα εκατομμύρια θύματα και τώρα ξαφνικά άλλαξε η συνείδησή τους και θέλουν να σώσουν τον κόσμο με τα εμβόλια mRNA;

* Ποιος κουφιοκέφαλος μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο;

* Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος για την αντίδραση των υπηκόων προβάλλοντας «το αντίπαλο δέος» στο συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή την αντιπρόταση που γελοιοποιεί ΟΛΑ τα επιχειρήματά τους για λοκντάουν και καταναγκαστικό εμβολιασμό. Υπάρχει δηλαδή λίγος χρόνος για την προβολή του αιτήματος για ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΤΕΣΤ.

* Κάποιες από τις άλλες κινηματικές προτάσεις θα μπορούσαν να είναι συμπληρωματικές της κεντρικής (δηλαδή για καθολικό τεστ). Χωρίς όμως την κεντρική θα συνεχίζουν ΟΛΕΣ τους να είναι τζούφιες, όπως τζούφιες αποδείχθηκαν στην πράξη (πχ πολλές ΜΕΘ ή πολύ καλή πρωτοβάθμια περίθαλψη κλπ).

ΥΓ Οι λαοί θα πρέπει να οργανωθούν για να συντρίψουν ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ώστε τελικά «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (κατόπιν ισηγορίας.)