bezedakos

bezedakos

11 Απριλίου 2021

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ


 



* Μετά από ένα χρόνο θα μας πουν ότι "οι θάνατοι, οι αναπηρίες και τα αυτοάνοσα, σε όσους εμβολιάστηκαν, είναι σε πολύ μεγάλη και "απρόσμενη" έξαρση ΑΛΛΑ από την άλλη σώσαμε κάποιους άλλους από τον κορονοϊό".

https://www.alfavita.gr/.../347099_koronoios-paylakis...

* Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των δικαιολογιών των ολιγαρχικών - σούπερ "σατανιστών". (Οι σατανιστές μπορεί να δολοφονούν λίγα άτομα. Ετούτοι δολοφονούν εκατομμύρια.)

* Και ενώ μπορούσαν από πέρσι (με ταυτόχρονο καθολικό τεστ αλά χωριό Βο Ιταλίας και Κίνα) να έχουν εκμηδενίσει τον ιό και σε ΟΛΗ την ΕΕ (και σε όλο τον κόσμο) ώστε να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ στην ΕΕ μέσα σε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο, αυτοί προτίμησαν πάνω από 600.000 θανάτους (στην ΕΕ) όπως λένε οι δικοί τους αριθμοί.

* Τώρα συνεχίζουν να σκοτώνουν και με τα εμβόλια και να καταγράφουν ΜΟΝΟ όσους πεθαίνουν το πρώτο 48ωρο μετά τον εμβολιασμό και όχι τους μετέπειτα.

* Γιατί τόσα θύματα; Γιατί ενώ μπορούσαν μέσα σε 1,5 μήνες να εκμηδενίσουν τη διάδοση του ιού και να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ;

* Αυτοί όμως μας παρουσιάζονται τώρα σαν σωτήρες με τα εμβόλια που σκοτώνουν επίσης και ταυτόχρονα δεν εκμηδενίζουν τη διάδοση του ιού και τους θανάτους ή τη σοβαρή νόσηση στους εμβολιασμένους!!!

* ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ. Για να επιβιώσουν χρειάζεται να κάνουν διαρκώς μακροπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και άμεσα σχέδια.

https://www.zougla.gr/.../ee-diavatiria-emvolion...