bezedakos

bezedakos

19 Απριλίου 2021

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ.



 





* Λίνκ ενός λεπτού από πρωινή εκπομπή στον Αντέννα στις 18/4/21. Τι λέει ο Εξαδάκτυλος:

https://www.youtube.com/watch?v=-080bkOumxo


* Βλέπουν λοιπόν την επερχόμενη απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ των εμβολίων και αρχίζουν να την προαναγγέλουν μετά δικαιολογιών. Ύστερα πχ από το κάζο της Χιλής (είναι «ο κίνδυνος που έρχεται από άλλα σημεία του πλανήτη» στο οποίο αναφέρεται ο Εξαδάκτυλος, όπου όσο πιο πολλοί εμβολιάζονται τόσο χειροτερεύει η κατάσταση) και τις επιστημονικές έρευνες, αρχίζουν να ψάχνουν για αληθοφανείς δικαιολογίες.

*Επίσης, αρχίζουν να φτιάχνουν δικαιολογίες για νέα λοκνταουν και μάσκες από φθινόπωρο.

"
Ο Εξαδάκτυλος εδώ, προφανώς, για να ΚΡΥΨΕΙ ότι "οι έρευνες δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι είναι μέχρι και 8 φορές πιο ευάλωτοι των ανεμβολίαστων στους μεταλλαγμένους ιούς" και άρα ότι τα εμβόλια είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και εντελώς ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ότι αυτό θα είναι η αιτία του επερχόμενου Βατερλώ, φτιάχνει μια πρωτότυπη παιδική θεωρία - δικαιολογία για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να συνεχίσουν έτσι την κατανάλωση όλων των εμβολίων.

*ΛΕΕΙ λοιπόν ο Εξαδάκτυλος ότι: "ΑΝ ο εμβολιασμός προχωράει παράλληλα με την πανδημία, τότε ... μπορεί να αρχίσουμε από την αρχή .." (με λίγα λόγια ... όρχεις πατέρα τα εμβόλια συν κουτί Πανδώρας). Ήτοι ΤΖΙΦΟΣ - ΑΠΑΤΗ.

μως Από που τα βρίσκει αυτά περί εμβολιασμών και παράλληλη πανδημία κλπ που μας φέρνει πάλι στην αρχή; Που βρίσκει αυτή τη νέα θεωρία (του κ@λου) την οποία δεν μας την έλεγε έστω και πριν μερικές μέρες; Αντίθετα. Μέχρι πριν λίγες μέρες μας έλεγαν ότι τα εμβόλια αντιμετωπίζουν όλες τις μεταλλάξεις κλπ... Τώρα τι έχει αλλάξει;
Δεν παίζονται όλοι τους.

*Το μόνο που θα μείνει τελικά από αυτή την ολιγαρχική νεοναζιστική ιστορία θα είναι το εμβόλιο σε εκατομμύρια ανθρώπους, το οποίο θα υποσκάπτει διαρκώς την υγεία τους.

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Γράφει λοιπόν στο κείμενο του πιο κάτω λίνγκ.

«Η συγκεκριμένη έρευνα είναι η πρώτη που έγινε παγκοσμίως στο πραγματικό κόσμο με ασθενείς-400 εμβολιασθέντες και 400 μη εμβολιασθέντες.»

«Η συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν ήταν η πρώτη έρευνα στο πραγματικό κόσμο. Διεξήχθη από τη Clalit Health Services και το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.»

«Παρότι το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 52% (Δικό μου: στην πραγματικότητα το 91% όσοι είναι πάνω από 18 χρονών) του πληθυσμού του και με τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer και είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στους εμβολιασμούς το The Clockwork Orange Τimes καλεί τόσο τους αναγνώστες όσο και την επιστημονική κοινότητα να λάβουν υπόψη τους το εξής»

«Το The Clockwork Orange Times δημοσίευσε ως εξής την έρευνα:

-Το εμβόλιο των Pfizer/BioNΤech είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι της μετάλλαξης της Νοτίου Αφρικής. Eπίσης η μία δόση του εμβολίου δεν αρκεί για να αντιμετωπισθεί η βρετανική παραλλαγή. Και κάτι ακόμη πιο ανησυχητικό.

(SOS)Όσοι έχουν εμβολιασθεί εμφανίζονται ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ από τους μη εμβολιασθέντες!»

«Συγκεκριμένα, οι ερευνητές εξέτασαν περίπου 400 μέλη της Clalit Health που βρέθηκαν θετικοί στον ιό 14 ημέρες ή και περισσότερο μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου σε σύγκριση με 400 μη εμβολιασμένα άτομα που εντοπίστηκαν επίσης θετικοί στο ιό. Οι ομάδες αντιστοιχίστηκαν ανάλογα με την ηλικία, τον τομέα, το φύλο και πολλά άλλα.»

«Ωστόσο, μεταξύ των ατόμων που είχαν μολυνθεί μετά τη λήψη δύο δόσεων του εμβολίου, το ποσοστό επικράτησης όσων είχαν την παραλλαγή της Νότιας Αφρικής ήταν ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ από το ποσοστό στα άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί (!!!!)

«Η μελέτη έδειξε ότι η παραλλαγή της Νοτίου Αφρικής είναι πιο πιθανό να διαπεράσει το προστατευτικό αποτέλεσμα του εμβολίου, ακόμη και μετά τη χορήγηση δύο δόσεων ακόμη και εάν έχει περάσει περισσότερο από μία εβδομάδα που χρειάζεται για να λειτουργήσει το εμβόλιο.»

«Το “απρόσμενο” συμπέρασμα της έρευνας που θέλει τις μεταλλάξεις του ιού να είναι πολλαπλάσιες ανάμεσα στους εμβολιασθέντες θα μπορούσε να δώσει έδαφος στους συνομωσιολόγους αρνητές των εμβολίων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι εμβολιασμοί προκαλούν τις μεταλλάξεις καθώς ο ιός μεταλλάσσεται ώστε να αντιμετωπίσει το εμβόλιο»

«Το Ισραήλ εδώ κι ένα χρόνο είναι σχεδόν εφτασφράγιστο και σε διαρκείς καραντίνες οι κάτοικοί του. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων και η μη μεταδοτικότητα των εμβολιασθέντων θα καταμετρηθεί (πραγματικά) εάν αρχίσουν να χαλαρώνουν τα σκληρά απαγορευτικά μέτρα στη χώρα-πρωταθλητή των εμβολιασμών.»

(Αυτά ανακοίνωσαν οι Ισραηλινοί επιστήμονες και τα πήρε στο κρανίο ο Φάουτσι -ο Τσιόδρας των ΗΠΑ-, γιατί του χαλάει το διαφημιστικό σχέδιο της πφαϊζερ)

* Αν για τη φυσιολογική κάμψη των θυμάτων τώρα στο Ισραήλ η αιτία είναι τα εμβόλια, ΤΟΤΕ για την κάμψη στην σχεδόν ανεμβολίαστη Πορτογαλία η αιτία θα είναι η ευχή του Χριστού και της Παναγίας. Χθες 3 θάνατοι στην Πορτογαλία και 4 στο Ισραήλ.

(Γι αυτό λοιπόν το Ισραήλ, παρότι έχει εμβολιάσει το 91% πάνω από τα 18, δεν ανοίγει τα σύνορά τους στον τουρισμό. Υποτίθεται ότι το εμβόλιο προστατεύει τους εμβολιασμένους από τον ιό. Γιατί δεν ανοίγουν τα σύνορά τους; Δεν τα ανοίγουν επειδή ξέρουν πολύ καλά ότι το άνοιγμα του τουρισμού θα είναι και άνοιγμα των ασκών του Αιόλου σε ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ιούς ή το κουτί της Πανδώρας και άρα το Βατερλώ θα είναι η συνέχεια του ανοίγματος. Υπάρχει όμως περίπτωση να τα ανοίξουν μόνο όταν οι πιέσεις από τις οικονομικές απώλειες είναι μεγάλες. Και τότε θα δει όλος ο πλανήτης πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Προς το παρόν, για να παίξουν στο διαφημιστικό παιχνίδι του παγκόσμιου ολιγαρχισμού και των φαρμακευτικών εταιριών, άφησαν τους υπηκόους τους να κυκλοφοράνε στο δρόμο χωρίς μάσκα (που έτσι και αλλιώς είναι άχρηστη) αλλά η μάσκα παραμένει υποχρεωτική στους κλειστούς Χώρους. Και γιατί να φοράνε μάσκα στους κλειστούς χώρους αφού το εμβόλιο υποτίθεται ότι τους προστατεύει; Το καρπούζι δεν είναι μάπα, είναι σάπιο και δηλητηριασμένο. ΑΣυτό που θα μείνει στο τέλος θα είναι το δηλητήριο στα σώματα των ανθρώπων το οποίο θα υποσκάπτει διαρκώς την υγεία τους)

ΥΓ 1. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα εξηγηθεί γιατί πχ στη Χιλή, η την Ιταλία κλπ, όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται και τα «κρούσματα».

2. ΣΚΩΠΤΙΚΑ: «Οι φίλοι και οι συγγενείς που έχουν εμβολιαστεί να μας το λένε για να απομακρυνόμαστε πανικόβλητοι. Είναι 8 φορές πιο επικίνδυνοι στο να μας μεταδώσουν τον ιό»

3. Και οι δολοφόνοι των ολιγαρχικών κομμάτων, αυτοί που φλερτάρουν με το νεοναζισμό, προτείνουν τον ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των υπηκόων. Πιο καθίκια δεν γίνεται (είτε είναι δεξιοί είτε της ολιγαρχικής αριστεράς)

4. * Αν οι λαοί δεν οργανωθούν και δεν αγωνιστούν για τη συντριβή κάθε μορφής ολιγαρχίας, αν δεν αγωνιστούν για ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας κατά το οποίο ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, αν δηλαδή ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ δεν περάσει στα χέρια των λαών, οι ζωή των υπηκόων θα γίνεται μέρα τη μέρα όλο και πιο μαύρη,

ΛΙΝΚ που αναφέρει για αυτή την έρευνα.

https://kourdistoportocali.com/.../pagkosmia.../...

Και συμπληρωματικό για σύνδεση γεγονότων

https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/.../168443525...

Όθων Κουμαρέλλας

2 Απρίλιος στις 10:33 μ.μ. •

ΙΣΡΑΗΛ: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ... ΨΟΦΑΝΕ;

(προς όλους τους οπαδούς της ιατρικής-πολιτικής κορρεκτίλας)

Μέγα θέμα ανέκυψε με ψιθύρους που κατέληξαν σε πρωτοσέλιδα στον ευρωπαϊκό τύπο, για το περίεργο φαινόμενο που συμβαίνει στο Ισραήλ με το 60% του πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένο και με τους θανάτους από covid-19 να σημειώνουν σχεδόν κάθετη πτώση, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα να σπάει κάθε ρεκόρ, κυρίως στις ηλικίες άνω των 65 ετών (εμβολιασμοί άνω του 90%).

Σύμφωνα με το Euromomo (ευρωπαϊκός οργανισμός παρακολούθησης της θνησιμότητας), με την πλειονότητα των ηλικιών 70+ να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και με τις δύο προβλεπόμενες δόσεις την 7η εβδομάδα του 2021, δηλαδή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, έκτοτε και μέχρι την 21 Μαρτίου η θνησιμότητα ξεπέρασε κατά πολύ το 3,5%, σημειώνοντας ρεκόρ μεταξύ 26 υπό παρακολούθηση χωρών (φωτο 1).

Το φαινόμενο προκάλεσε το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού τύπου και υπήρξαν εκτεταμένες δημοσιεύσεις. Η φωτο 2 είναι από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της France Soir.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε το Ισραήλ διέκοψε κάθε παροχή στοιχείων στο Euromomo και από χθες αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα του οργανισμού κάθε αναφορά στο Ισραήλ.

Φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ ποιούν μια ακόμη φορά τη νήσσα σε σοβαρά ζητήματα που έρχονται σε αντίθεση με την επίσημη κυβερνητική προπαγάνδα.

Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του....