bezedakos

bezedakos

8 Απριλίου 2021

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

 



1ον. Τα επεισόδια θρομβώσεων είναι σπάνια

2ον Τα οφέλη είναι περισσότερα από τις ζημίες.

Πρώτον: Από τους 45.000.000 εμβολιασμούς στην ΕΕ (Μέχρι 20 Μάρτη) τα 5.000.000 έχουν γίνει με astra zeneca. Και από τις Χώρες που κρατούσαν στοιχεία (οι δολοφόνοι στην Ελλάδα δεν κράταγαν στοιχεία για να μην υπάρχουν αποδείξεις για τα εγκλήματά τους) έχουμε τα εξής δεδομένα (μέχρι τις 20 Μάρτη). ASTRAZENECA:Θάνατοι: 592 - Συνολικές Παρενέργειες: 580.642!!!! ΔΗΛΑΔΗ πάνω από το 11% των εμβολιασμένων είχε από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ παρενέργειες μέχρι μέτριες και πολλοί από τα εγκεφαλικά θα μείνουν ανάπηροι.

*Λοιπόν, τα ανθρωπόμορφα τέρατα συνεχίζουν τα τεράστια ψεύδη τους, τα οποία διοχετεύουν δια των ΜΜΕ, παρουσιάζοντας διάφορα ψεύτικα μικρά νούμερα επεισοδίων τα οποία τα βγάζουν από τον πρωκτό τους και όχι από την πραγματικότητα των εμβολιασμών.

*Λινγκ με τα στοιχεία.

https://www.zougla.gr/.../8anati-ke-parenergies-ton...

Δεύτερον.

*Όντως τα οφέλη από εμβολιασμούς και λοκντάουν είναι περισσότερα (για το σύστημα). Αλλά γιατί; Να τα ζυγιάσουμε: *Πάνω από δύο εκατομμύρια νεκροί (έτσι λένε) με τα λοκντάουν στην ΕΕ τον τελευταίο χρόνο.

*Περισσότερα εκατομμύρια σοβαρά νοσούντες.

* Θάνατοι στο πατ κιουτ τη στιγμή των εμβολιασμών και αναπηρίες.

*Θάνατοι τις πρώτες ώρες ή μέρες μετά τους εμβολιασμούς

* Θάνατοι μετά από μήνες ή χρόνια εξ αιτίας των εμβολιασμών.

* Και κατόπιν θάνατοι από κορονοϊό που θα κολλήσουν οι εμβολιασμένοι στο μετά. (Το Ισραήλ κατέχει το ρεκόρ θανάτων σε εμβολιασμένους ηλικιωμένους σε σχέση με ηλικιωμένους που δεν έχουν εμβολιασθεί.)

*Εφ όρου ζωής κίνδυνοι θρομβώσεων, καρκίνων, διαβήτη κλπ (αυτοάνοσων) στους εμβολιασμένους.

*ΛΟΙΠΟΝ. Αν έκαναν το ταυτόχρονο καθολικό τεστ ανά μεγάλες γεωγραφικές περιοχές (συν επαναληπτικά) και έβαζαν σε περιορισμό ΜΟΝΟ τους φορείς, όπως έκαναν στο χωριό Βο της Ιταλίας και στην Κίνα τότε θα ήταν σκέτη καταστροφή γι αυτούς.

* Θα ήταν καταστροφή γιατί θα ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΑΝ τον ιό. (και αυτό κανένα σωστό ολιγαρχικό κάθαρμα δεν θα το ήθελε)

*Η Κίνα πχ από πέρσι τον Απρίλη μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ από τον κορονοϊό. (Μηδενικούς θανάτους στο Χωριό Βο μετά από αυτό το μέτρο)

* Άρα αφού η Κίνα έχει πληθυσμό 1,5 δισεκατομμύρια και είχε μόνο δύο νεκρούς και ΟΛΗ η ΕΕ που έχει 470 εκατομμύρια, ΤΟΤΕ η ΕΕ αν έκανε το μέτρο του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΤΕΣΤ, θα είχε κατά στατιστική αναλογία 0,7 θανάτους από κορονοϊό, σε ΟΛΗ της επικράτειά της μέσα στον τελευταίο ολάκερο χρόνο (από Απρίλη μέχρι Απρίλη). Δηλαδή ούτε καν έναν.
(ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΜΙΣΟ" ΘΑΝΑΤΟ.)

* Επομένως το όφελος για το στόχο αύξησης των θυμάτων (διά λοκνταουν και εμβολίων) είναι τεραστίων διαστάσεων. Χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν τόσα εκατομμύρια θύματα

* Και δίχως μεγάλο αριθμό θυμάτων δεν θα μπορούσε να προκληθεί τρομοκρατία στους λαούς.

*Και δίχως τρομοκρατία δεν θα μπορούσαν να περάσουν όλες οι αναδιαρθώσεις του συστήματος σε οικονομικό και καταναγκαστικό τομέα ώστε να αντιμετωπίσουν την τεραστίων διαστάσεων οικονομική κρίση του καπιταλισμού, τη βαρβαρότητα της οποίας ζούμε και θα την ζήσουμε σε νιοστή δύναμη τα αμέσως επόμενα χρόνια, με μυριάδες εξαθλιωμένων.

*ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.

ΥΓ Οι λαοί θα πρέπει να οργανωθούν για να συντρίψουν ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ώστε τελικά «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΜΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (κατόπιν ισηγορίας.)