bezedakos

bezedakos

10 Απριλίου 2021


 

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΣΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ


*Οι μπουρδελοσατανικές δικαιολογίες τους, που απευθύνονται από τα ολιγαρχικά ΜΜΕ σε λοβοτομημένους υπηκόους, δεν θα έχουν πέραση. Οι ανοησίες τους περί της αναγκαιότητας των καταναγκαστικών εμβολιασμών που εκφράζονται με το: "πρέπει να εμβολιασθούν καταναγκαστικά κάποιες κατηγορίες υπηκόων ή και όλοι οι υπήκοοι για να μην κολλάνε οι ίδιοι και για να μην μεταδίδουν τον "φονικό" ιό, εκτός του ότι καθαυτές είναι εντελώς ανυπόστατες, εντελώς ψευδείς, δεν στοχεύουν επουδενί στην προστασία του λαού ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ στη διαρκή, αέναη θυματοποιήσή του.

* Έτσι αυτοί οι "σατανιστές" λοβοτομούν κάποιους υπηκόους και τους παρουσιάζουν τα υποχθόνια σχέδιά τους σαν θετικό μονόδρομο και οι λοβοτομημένοι υπήκοοι να το παπαγαλίζουν μέσα στην αφασία τους.

* ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

** Μπορούσαν από πέρσι τον Απρίλη να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ σχεδόν τον ιό. Δεν το ήθελαν και ούτε το θέλουν, γιατί αυτό βοηθά στα διεστραμμένα σχέδιά τους.

* Όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΕΕ θα μπορούσε από πέρσι μέχρι τώρα να ΜΗΝ έχει σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ νεκρό από κορονοϊό.

*ΛΟΙΠΟΝ. Αν έκαναν το ταυτόχρονο καθολικό τεστ, ανά μεγάλες γεωγραφικές περιοχές (συν επαναληπτικά) και έβαζαν σε περιορισμό ΜΟΝΟ τους φορείς, όπως έκαναν στο χωριό Βο της Ιταλίας και στην Κίνα, τότε θα είχαμε σχεδόν ΜΗΔΕΝ νεκρούς .

*Η ολιγαρχική Κίνα πχ από πέρσι τον Απρίλη και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ από τον κορονοϊό. (Μηδενικούς θανάτους στο Χωριό Βο μετά από αυτό το μέτρο)

* Άρα αφού η Κίνα έχει πληθυσμό 1,5 δισεκατομμύρια και είχε μόνο δύο νεκρούς και ΟΛΗ η ΕΕ έχει 470 εκατομμύρια, ΤΟΤΕ η ΕΕ αν έκανε το μέτρο του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΤΕΣΤ, θα είχε κατά στατιστική αναλογία 0,7 θανάτους από κορονοϊό, σε ΟΛΗ της επικράτειά της μέσα στον τελευταίο ΟΛΑΚΕΡΟ χρόνο (από Απρίλη μέχρι Απρίλη). Δηλαδή ούτε καν ΕΝΑΝ.

* Θα μπορούσαν να έκαναν ό,τι έκανε το Χωριό Βο, που το έκανε σε μικρογραφία (και χωρίς καμιά "καταπίεση") και έτσι να μην είχε κανένα πρακτικό νόημα να μην κολλήσουν οι ίδιοι και να μην μεταδώσουν τον ιό κλπ.

(ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΜΙΣΟ" ΘΑΝΑΤΟ.)

ΥΓ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ Ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΒΙΑ

http://bezedakos.blogspot.com/2014/09/blog-post_11.html