bezedakos

bezedakos

30 Απριλίου 2021

ΕΛΕΟΣ. ΤΑ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ.


 


*Δηλαδή ΣΫΝΟΛΟ 2.734.622!!!

*Άρα ακόμα και αν είχαν εμβολιαστεί ΟΛΟΙ, δεν θα έφθαναν με τίποτα τα 3 εκατομμύρια. Τώρα αν αφαιρέσουμε το 33% το οποίο αντιστοιχεί σε 902. 425 άτομα (που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ούτε θέλει να τους ξέρει) θα έχουμε εμβολιασμένα ΜΟΝΟ 1.832.197. Δηλαδή το υπόλοιπο μέχρι τα 3 εκατομμύρια είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ψέματα σε μία μόνο φράση. (Ακόμα και αν εμβολίαζαν όλες τις κατσίκες πάλι δεν θα έφθαναν τα 3 εκατομμύρια)

*Η διαστροφή, το επάγγελμα του ΚΑΘΕ ολιγαρχικού είναι να λέει τεράστια ή μικρά ψέματα ώστε να μπορεί με αυτά και με την απειλή ή χρήση βίας, να καθορίζει όπως γουστάρει τη ζωή της πλειοψηφίας των ανθρώπων. Δεν υπάρχει σχεδόν ΟΥΤΕ μία φράση τους που να μην περικλείει τουλάχιστον ένα ψέμα για εξαπάτηση.

* Ψέματα για τα μνημόνια, ψέματα για την αγορά 16 εκατομμυρίων εμβολίων για τη γρίπη, ψέματα για τον κορονοϊό, για τα λοκντάουν, για τις μάσκες, για τα εμβόλια, για την κατάργηση του 8ωρου ... ψέματα ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τους μεγαλύτερους δολοφόνους της ανθρωπότητας, από τα ρεμάλια, τους ψεύτες και κλέφτες της ζωής των ανθρώπων των λαών..

( Προχθές μας έλεγαν, για να φτιάξουν ψυχολογία όχλου, την ψυχολογία της αγέλης και την ΑΝΟΗΣΙΑ της αγέλης. ότι πάνω από 200 χιλιάδες ραντεβού έκλεισαν άτομα των ηλικιών 30-39. Στην πραγματικότητα λίγο πάνω από 100 χιλιάδες άτομα είχαν κλείσει ραντεβού αλλά αυτά τα πολλαπλασίαζαν επί 2 για να φτιάξουν μια απατηλή εικόνα στον κόσμο. (Σήμερα έχουν κλείσει ραντεβού 120.000 για τις ηλικίες 30 - 39 και 40.000 για τις ηλικίες 40-44. Όμως αυτές οι ηλικίες έχουν ΠΑΝΩ από 2,6 εκατομμύρια άτομα ήτοι οι 160.000 είναι το 6,15%). Βρε το Μητσοτάκη το φιλαλήθη και τον φιλόλαο!!! Βρε τα φιλαλήθη ολιγαρχικά ΜΜΕ)

ΥΓ *ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ: Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθούν να μας πείσουν οι ολιγαρχικοί, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ότι στο ΒΑΘΟΣ και σε ένα ευρύτερο "πακέτο", άμεσα ή έμμεσα, στοχεύουν στο ΚΑΚΟ των υπηκόων δια μέσου του οποίου θα υλοποιήσουν δικά τους ολιγαρχικά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

* Και σε αυτό ΔΕΝ υπάρχει εξαίρεση.

* Γι αυτό ο κάθε υπήκοος όταν ακούει κάτι στην τηλεόραση δεν θα πρέπει να λέει αμφιβάλλοντας «και αν είναι αλήθεια;» ΑΛΛΑ θα πρέπει να είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι παγίδα και να αρχίζει να ψάχνει αμέσως που είναι το ψέμα, που είναι η απάτη τους.

*ΦΟΒΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ και ετοίμασε την επανάσταση εναντίων τους.