bezedakos

bezedakos

21 Απριλίου 2021

ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.


 



* ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ παιδιά ΝΕΚΡΑ και 500.000 ΑΝΑΠΗΡΑ.

*Τότε στην Ινδία πέθαναν και έμειναν ανάπηρα περισσότερα παιδιά από ότι τις προηγούμενες χρονιές που δεν εμβολιαζόντουσαν!!!!

* ΚΑΙ ΤΟΤΕ η ίδια προπαγανδιστική συνταγή. «Το εμβόλιο είναι απόλυτα ΑΣΦΑΛΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ»

*Λίνκ από το οποίο πάρθηκε το γεγονός:

http://www.press-gr.com/2021/04/vivek-24.html...

* Ο Μπιλ Γκέιτς έχει πολλά χρόνια που προσπαθούσε να πείσει επιχειρηματίες να επενδύσουν στην παραγωγή εμβολίων. (Για να ικανοποιήσει το βίτσιο του - διαστροφή του;)

* Αυτός ο άγιος άνθρωπος, ο φιλεύσπλαχνος και ΠΡΟΦΗΤΗΣ έχει τάξει το εαυτό του στη σωτηρία των ανθρώπων με διαρκεί τρυπήματα με βελόνες.

* Πιο κάτω βλέπουμε ότι στην Ινδία ο επιχειρηματίας Αντάρ που παράγει σήμερα τα εμβόλια, πείστηκε να ασχοληθεί με αυτά όταν άκουσε παλαιότερα τον Μπιλ Γκέιτς να παροτρύνει επιχειρηματίες να επενδύσουν (σε ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΒΕΒΑΙΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ;;;).

* Γράφει στο πιο κάτω λίνκ*

«O Αντάρ όμως ήταν εκείνος που έπεισε τον πατέρα του να κάνει μεγαλύτερο άνοιγμα στην αγορά των εμβολίων, αφού παρακολούθησε μια ομιλία του Μπιλ Γκέιτς το 2015, στην οποία ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft προειδοποιούσε ότι ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος για μια νέα ιογενή πανδημία. «Ήθελα να είμαι προετοιμασμένος για ένα συμβάν επιπέδου πανδημίας από τότε που άκουσα τον Μπιλ Γκέιτς σε ένα Ted talk να δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο ανήσυχοι και προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους καταστάσεις», έχει πει ο Πουναγουάλα στους Hindustan Times.»

http://greeknewsondemand.com/.../%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce.../

Το παιχνίδι είναι στημένο από παλιά, από την εγκληματική παγκόσμια ολιγαρχία.

ΥΓ . Η ΕΕ προετοιμάζεται για την "πανδημία" από το 2018. Από τότε ετοιμάζει το διαβατήριο εμβολίων και κάνει ασκήσεις......

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ...

https://www.zougla.gr/.../ee-diavatiria-emvolion...