bezedakos

bezedakos

4 Απριλίου 2021

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ

 

* ΤΩΡΑ υπάρχουν και οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Οι θάνατοι στους ηλικιωμένους που εμβολιάζονται είναι πολύ περισσότεροι από ότι στους ηλικιωμένους που δεν εμβολιάζονται.

Πιό πολλούς νεκρούς ηλικιωμένους έχει το Ισραήλ σε σχέση με ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες έχουν πολύ μικρά ποσοστά εμβολιασμού. Το εμβόλιό τους σκοτώνει περισσότερους.





ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ απο φέις μπουκ 

Όθων Κουμαρέλλας

1 ημ.  · 

ΙΣΡΑΗΛ: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ... ΨΩΦΑΝΕ;

(προς όλους τους οπαδούς της ιατρικής-πολιτικής κορρεκτίλας)

Μέγα θέμα ανέκυψε με ψιθύρους που κατέληξαν σε πρωτοσέλιδα στον ευρωπαϊκό τύπο, για το περίεργο φαινόμενο που συμβαίνει στο Ισραήλ με το 60% του πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένο και με τους θανάτους από covid-19 να σημειώνουν σχεδόν κάθετη πτώση, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα να σπάει κάθε ρεκόρ, κυρίως στις ηλικίες άνω των 65 ετών (εμβολιασμοί άνω του 90%).

Σύμφωνα με το Euromomo (ευρωπαϊκός οργανισμός παρακολούθησης της θνησιμότητας), με την πλειονότητα των ηλικιών 70+ να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και με τις δύο προβλεπόμενες δόσεις την 7η εβδομάδα του 2021, δηλαδή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, έκτοτε και μέχρι την 21 Μαρτίου η θνησιμότητα ξεπέρασε κατά πολύ το 3,5%, σημειώνοντας ρεκόρ μεταξύ 26 υπό παρακολούθηση χωρών (φωτο 1).

Το φαινόμενο προκάλεσε το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού τύπου και υπήρξαν εκτεταμένες δημοσιεύσεις. Η φωτο 2 είναι από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της France Soir.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε το Ισραήλ διέκοψε κάθε παροχή στοιχείων στο Euromomo και από χθες αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα του οργανισμού κάθε αναφορά στο Ισραήλ.

Φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ ποιούν μια ακόμη φορά τη νήσσα σε σοβαρά ζητήματα που έρχονται σε αντίθεση με την επίσημη κυβερνητική προπαγάνδα.

Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του....

ΥΓ δικό μου.
* Και δεν είναι μόνο αυτά τα πιο κάτω  στοιχεία που δείχνουν ότι το καρπούζι αυτών των εμβολίων είναι μάπα.

* Από την άλλη, η Ισραηλινή κυβέρνηση "αρνείται" εδώ και ένα μήνα να δώσει αριθμητικά στοιχεία για εκείνη την ομάδα των 600.000 εμβολιασμένων που παρακολουθεί.

* Επίσης από τα 100.000 και πλέον τεστ που έκανε, παλαιότερα, την ημέρα έχει πέσει κατά μ.ο στα 30.000. Προφανώς για να μη φαίνονται περισσότεροι οι φορείς.

* Από προσωπικό κράτημα στοιχείων έχουμε:

Στις 19/3/21 είχαν κάνει συνολικά 13.114. 555 τεστ και σήμερα (4/4/21) έχουν φθάσει τα 13.576.884. Δηλαδή έχουν κάνει μέσα σε 15 μέρες 462.000 περίπου τεστ. Όμως οι φορείς που έχουν καταγραφεί αυτό το διάστημα είναι από 826.609 σε 834.070 δηλαδή έχουν καταγράψει 7.461 φορείς. Ήτοι ανά 61.000 περίπου τεστ έχουν πάνω από 1.000 φορείς.

ΥΓ Δεκάδες άλλες Χώρες, που έχουν ελάχιστα ποσοστά εμβολιασμού, όπως η Πορτογαλία (που έκανε και αυτή το πικ - κορύφωση της την ίδια περίπου περίοδο), Ν. Κορέα, Τϋλάνδη, Τυνησία κοκ έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το Ισραήλ που έχει εμβολιάσει το 80% του πληθυσμού.

ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ. Θα αποφύγουν το εξευτελισμό είτε με τη δικαιολογία κάποιου δήθεν μεταλλαγμένου ιού, ο οποίος δήθεν τους χάλασε τα σχέδια είτε με την άνοδο της θερμοκρασίας που θα περιορίσει κατά πολύ τη διάδοση του ιού.

(Έχουν πάνω από μήνα οι πρώην λαλήστατοι να μας δώσουν συγκεκριμένους αριθμούς από τα στοιχεία τους)