bezedakos

bezedakos

28 Απριλίου 2021

ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ


 


ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ προπαγάνδας το ανάγνωσμα

* Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακόμα και τις πιο απόλυτες ανοησίες που του λένε από τα ΜΜΕ. Απλά αυτός ο κόσμος έχει παραιτηθεί εντελώς από το να σκέπτεται ότι τον δουλεύουν.

(Από ποιόν να κόλλαγαν αφού ΟΛΟΙ ήταν αρνητικοί; Από τον κρίνο;)

* Βρε μπας και τεστάρουν τι ποσοστό του πληθυσμού έχουν ήδη κατορθώσει να το κάνουν να έχει νοημοσύνη κότας;

* Τώρα που θέλουν να ανοίξουν τον τουρισμό και ψάχνουν για δικαιολογίες, ΝΑ και η απόδειξη (με "επιστημονική έρευνα") ότι η μάσκα (σουρωτήρι) σε κρατάει ασφαλή κλπ.

ΥΓ Μια άλλη προπαγανδιστικής "ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ" προπαγάνδα είναι η εξής:

* Τις τελευταίες 10 μέρες περίπου, μας έχουν γανώσει το κεφάλι με την εξής "είδηση".

*Μας λένε ότι "Στη Χώρα μας, τον τελευταίο μήνα ΜΟΝΟ των 5% των ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό ήταν πλήρως εμβολιασμένο και το 95% των θανάτων προέρχονται από ανεμβολίαστους".

Ας δεχθούμε ως σωστό αυτό το ποσοστό παρότι είναι και αυτό σίγουρα μαγειρεμένο από τον μάστερ σεφ της ολιγαρχίας.

* ΣΗΜΕΡΑ οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι περίπου 800.000, δηλαδή έχει εμβολιαστεί το 8% του πληθυσμού. (και από αυτούς το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά σε ηλικιωμένους οι οποίοι δεν βγαίνουν και πολύ έξω, οι περισσότεροι δεν βγαίνουν έξω από το σπίτι τους, δεν συναναστρέφονται πολύ κόσμο κλπ)

* Άρα. Με τέτοιο ποσοστό εμβολιασμένων ΤΙ ποσοστό θανάτων από τους εμβολιασμένους περίμεναν; Όταν οι εμβολιασμένοι φθάσουν πχ το 40%, τόσο περίπου θα είναι και το ποσοστό των θανάτων που θα προέρχεται από εμβολιασμένους (αν όχι και περισσότερο αν δεν μαγειρέψουν τα στοιχεία)

* Τέτοιες "ειδήσεις", σαν αυτή το 5%, οι μισοί τις καταπίνουν αμάσητες, (όπως πχ ένας φίλος μου ο οποίος έχει και αρκετά πανεπιστημιακά πτυχία!!) και η ολιγαρχία ελέγχει πλήρως τη σκέψη τους.

*ΛΟΙΠΟΝ. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Θέλουν να πουν ένα νέο ψέμα αλλά δεν σκέφτονται ότι με τον τρόπο που το λένε ξεσκεπάζεται ένα προηγούμενο ψέμα τους.

* Με έστω και το μαγειρεμένο 5% καταρρίπτουν άθελά τους το προηγούμενο αφήγημα - μύθο που μας έλεγαν. Δηλαδή ότι με το εμβόλιο προστατεύεσαι 100% από θάνατο.

* Και όπως έλεγε ένας μαϊντανός γιατρός "όποιος κάνει το εμβόλιο δεν πεθαίνει γιατί το εμβόλιο σε προστατεύει 100% από θάνατο".

*ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ ΠΟΛΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ