bezedakos

bezedakos

25 Απριλίου 2021

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.


 


*Πχ τις τελευταίες εβδομάδες, οι θάνατοι και οι σοβαρά νοσούντες στην Πορτογαλία είναι λιγότεροι από ότι είναι στο Ισραήλ. Και η κατάσταση στη Χιλή τόσο χειροτερεύει όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί. Άρα το "ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ" αποδεικνύεται πολύ ανώτερο των εμβολίων και όχι το ότι οι ΚΟΡΥΦΩΣΕΙΣ της εξάπλωσης και οι ΥΦΕΣΕΙΣ είναι κάτι το φυσιολογικό!!!

* Τα συγκριτικά δεδομένα με Πορτογαλία ή Χιλή τα αποκρύπτουν εσκεμμένα οι "ειδικοί" και τα ΜΜΕ για να μας παρουσιάσουν μια ΠΑΡΑΜΠΟΡΦΩΜΕΝΗ εικόνα της πραγματικότητας. Τέτοια εικόνα, όπως τη θέλουν τα συμφέροντα του συστήματος.

*Αυτή την εσκεμμένη παραμόρφωση πάει να θωρακίσει νομικά ο Μητσοτάκης. Δηλαδή να μπορούν κάποια καθάρματα να τα παίρνουν από φαρμακευτικές εταιρίες, και από αλλού να σκοτώνουν ανθρώπους αλλά να μην τιμωρούνται ποτέ;

* Όταν από το Δεκέμβρη μέχρι το Φλεβάρη έβγαιναν κάποιοι στα ΜΜΕ για να παραπλανήσουν και να εξαπατήσουν το λαό είχαν δόλο και δεν έλεγαν απλά την άποψή τους. Όταν σου έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι 100% (ή απόλυτα) ΑΣΦΑΛΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ τότε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιο ότι το έλεγαν για να εξαπατήσουν το λαό, αφού δεν υπάρχει στην ιστορία φάρμακο που να είναι 100% ασφαλές και αποτελεσματικό, ΑΜΕΣΑ ή στο ΜΕΛΛΟΝ.

(Ποιο κάθαρμα συνεχίζει να διαβεβαιώνει ότι σε 1, 2 ή 3 χρόνια εμβολιασμένο δεν θα έχουν προβλήματα υγείας από το εμβόλιο; Όποιος διαβεβαιώνει για κάτι τέτοιο, εξ ορισμού δεν εκφράζει ΑΔΟΛΗ άποψη, αλλά εσκεμμένα εγκληματική.)

* ΑΡΚΟΥΝ λοιπόν ΜΟΝΟ αυτά τα λεγόμενά τους ώστε να τους απαγγελθεί κατηγορία για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ανθρωπότητας. (Τα βίντεο υπάρχουν). Άσε οι παραγγελίες των απατεώνων για 16.000.000 εμβολίων για τη γρίπη σε πληθυσμό 10 εκατομμυρίων. Αυτοί λοιπόν οι ίδιοι απατεώνες τώρα έγιναν αγγελούδια προμοτάροντας τα εμβόλια mRNA)

* Ακόμα και μόνο αυτό το λεγόμενό τους (για 100% ασφαλές) αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι είναι υπάλληλοι ολιγαρχικών συμφερόντων και ότι δεν εκφράζουν επιστημονικό λόγο.

* Βέβαια το αρχικό "100%" ή το ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ το άλλαξαν προς τα τέλη του Μάρτη και τώρα μιλούν για σοβαρές παρενέργειες και θανάτους αλλά σε μικρά ποσοστά. (Όμως έπεισαν κάποιους με αυτό το 100% και άλλους τους έστειλαν στον άλλο κόσμο και άλλους τους προξένησαν ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ μεγάλα προβλήματα.)

*ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ απέκρυψαν εκατοντάδες πράγματα για αυτά τα εμβόλια. Τα άκουσαν από άλλους συναδέλφους τους αλλά αυτοί λόγο δόλου, τα απέκρυψαν. Πράγματα που αφορούν από τη σύνθεση των εμβολίων, τις πιθανές άμεσες και μακροπρόθεσμες σοβαρές παρενέργειες μέχρι την δήθεν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

* Έχει περάσει τόσος καιρός και δεν μας έχουν δείξει έστω και μια έρευνα για το συγκεκριμένο ΠΟΣΟΣΤΟ εκείνων που προστατεύουν από ΣΟΒΑΡΗ ΝΟΣΗΣΗ ώστε ο κάθε άνθρωπος να κρίνει αν τον συμφέρει από αυτή την πλευρά να κάνει το εμβόλιο. Δεν μας δίνουν ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ πάνω σε αυτό. Λένε μόνο, γενικά και αόριστα, ότι προστατεύει πολύ και κάτι τέτοιες μακακίες.

*ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ για το κατά πόσο η προστασία των εμβολίων είναι (δήθεν) ανώτερη από αυτή της ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ δεν θα μας δώσουν ποτέ ίσως, γιατί δεν συμφέρει ούτε τις εταιρίες παραγωγής εμβολίων ότε τα γενικότερα σχέδια της παγκόσμιας ΑΛΗΤ των των εξουσιοφρενών εγκληματιών δολοφόνων.

* Μας χρειάζεται αυτό το ποσοστό από τα εμβόλια για να συγκρίνουμε. Αν είναι ανώτερο από το ποσοστό της φυσικής προστασίας, η συζήτηση για το αν θα πρέπει να γίνει το εμβόλιο συνεχίζεται ακόμα (γιατί χρειάζονται και άλλα δεδομένα). Αντίθετα αν είναι χαμηλότερο από αυτό της φυσικής προστασίας ΤΟΤΕ όχι μόνο είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ αλλά επί πλέον είναι και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ και η όποια συζήτηση θα πρέπει να σταματήσει απότομα εδώ..

* Το ΠΟΣΟΣΤΟ της ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ από ΣΟΒΑΡΗ ΝΟΣΗΣΗ το έχουμε σε αρκετά καλό βαθμό. Είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 99,4%. Αυτό που δεν έχουμε είναι το ποσοστό προστασίας με το εμβόλιο!!! Φυσικά ούτε στα όνειρά τους δεν μπορεί να είναι πάνω από το ποσοστό της φυσικής προστασίας (γιατί αν ήταν, ήδη θα το έλεγαν με πανηγυρισμούς)

* ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ στο https://www.worldometers.info/coronavirus/....

*Εδώ το ποσοστό εκείνων που προστατεύονται από την ίδια τη φύση μας λέει ότι είναι 99,4% με βάση τα δηλωμένα τεστ (άρα το ποσοστό προστασίας είναι αρκετά μεγαλύτερο αφού τα τεστ δεν πιάνουν όλους τους φορείς). Λοιπόν ένα ποσοστό ΠΑΝΩ ΑΠΟ 99,6% από εκείνους που θα μολυνθούν θα είναι είτε ασυμπτωματικοί, είτε θα έχουν κανένα φτέρνισμα.

ACTIVE CASES

19,218,802

Currently Infected Patients

19,108,568 (99.4%)

in Mild Condition

110,234 (0.6%)

Serious or Critical

* Και αυτό το ποσοστό είναι σταθερό πριν από το Δεκέμβρη, που ακόμα δεν υπήρχαν τα εμβόλια.

* ΛΟΙΠΟΝ, αυτό είναι το ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, Το ΠΟΣΟΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Τουμπεκί με ψιλοκομμένη ρίγανη.

* Δεν το λένε. Αν κάποιος δει ότι το ποσοστό είναι μικρότερο της φυσικής προστασίας, τότε θα ήταν ΠΑΝΑΝΟΗΤΟΣ αν έκανε το εμβόλιο.

* Βρε δε πάει να φτιάξει χιλιάδες "νόμους" ο Μητσοτάκης για να μην διωχθούν κάποιοι εγκληματίες;

*Όταν το απαιτήσει ο λαός και αποκτήσει τη δύναμη, θα λογοδοτήσουν και οι «ειδικοί» και ΟΛΟΙ εκείνοι οι «πολιτικοί» που έστησαν την παγίδα και πιθανόν να στηθούν στο ένα μέτρο.

(* Αν ήταν εντάξει δεν θα ζητούσαν νομική προστασία. "Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Όμως πολλοί από αυτούς έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και τα χέρια τους με θάνατο.)

* Όσο περνάει ο καιρός, εκτός του ότι βάζουν νερό στο κρασί τους και πχ από το 100% ασφαλές κατεβαίνουν σκαλοπάτια, έχουμε και έρευνες από το ΙΣΡΑΗΛ που λένε ότι τα εμβόλια καθιστούν τους εμβολιασμένους πιο ευάλωτους σε μεταλλάξεις του κορονοϊού μέχρι και 8 φορές!!!!

* Ε! Αν γλυτώσουν θα είναι μέγιστη ντροπή για το ανθρώπινο είδος.

* Λίνκ για το 8 μέχρι και φορές πιο ευάλωτοι...

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5585704404803155&set=a.164211156952534&__cft__[0]=AZUGh2SZrFV8Voql_GXCFp1OUURgkWIoh5k6UKJ3sdOyzkYz_BdfTipsWj0BPzfQ8Ffc1JHfTAycFFu7wmm6SpPBmNh8NLnt6EzQVegsHDvMmgSz3bFuilKGe9ICZVcU0eQ&__tn__=EH-R