bezedakos

bezedakos

9 Μαρτίου 2021

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


 

*Στον κοινοβουλευτισμό ΤΕΛΙΚΑ την εξουσία την κατέχει μια ισχνή μειοψηφία και δια του εξαναγκασμού επιβάλλει Ο,ΤΙ γουστάρει στην πλειοψηφία. Ξεσκίζει όταν και όπως γουστάρει την πλειοψηφία.

* Πχ επέβαλαν στο λαό 600 μνημονιακούς «νόμους». Από «δημοσκοπήσεις» που γίνονταν τότε, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από τους «νόμους» που έφτιαχναν και επέβαλαν στην κοινωνία οι διάφορες μειοψηφίες (που έβγαιναν στην κυβέρνηση), δεν τον ήθελε η πλειοψηφία του λαού. (Μπορεί κάποιος να έχει την εξουσία και ο άλλος να του επιβάλλει ό,τι γουστάρει; "Κουφό"😉)

*ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ υπάρχει ΜΟΝΟ όταν «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ». *Προϋπόθεση αυτού είναι η κατάκτηση «ΟΛΗΣ της ΕΝΟΠΛΗΣ και της ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ εξουσίας από τους ΛΑΟΥΣ.

ΥΓ1. ΚΑΙ τούτο μπορεί να κατακτηθεί ΜΟΝΟ όταν ο κάθε λαός αποδεσμευτεί από τις φρούδες ελπίδες που εναποθέτει σε διάφορα ολιγαρχικά υποκείμενα (κόμματα) και μετά να οργανωθεί κινηματικά με σκοπό την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ώστε να εγκαθιδρύσει την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ.

2. Για να εξαπατήσουν, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού και να ονομάσουν δημοκρατία το ολιγαρχικό σύστημά τους, ΒΑΖΟΥΝ τον κόσμο να ψηφίζει - επιλέγει ο ίδιος το ΝΤΑΒΑΤΖΗ του, τον τύραννό του, να επιλέγει ο ίδιος το βιαστή των παιδιών του.

3. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ, ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.