bezedakos

bezedakos

3 Μαρτίου 2021

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ


 


1ον. Στο Ισραήλ πέφτει το τείχος ΑΝΟΗΣΙΑΣ (και όχι ανοσίας) που πάνε να χτίσουν με αυτά τα εμβόλια

2ον. Αποδεικνύεται ότι οι δυτικές ολιγαρχίες εσκεμμένα διέπραξαν και διαπράττουν ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ..

*α. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Το κράτος ντίλερ των φαρμακοβιομηχανιών θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενά τους να έχει ήδη ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ τον ιό. Έχει εμβολιάσει και με τις δύο δόσεις το 60% των υπηκόων του και με την πρώτη δόση έχει εμβολιάσει το 20%. Επί πλέον, σε παγκόσμιο επίπεδο οι μολύνσεις και οι θάνατοι έχουν πέσει κατά 50% σε σχέση με τον Γενάρη (Φυσιολογική κάμψει μετά την κορύφωση). Ακόμα. Το Ισραήλ είναι πάνω από 5 μήνες σε λοκντάουν και οι μολύνσεις και εκεί οι θάνατοι τον Φεβρουάριο ήταν πιο πολλοί από ότι το Νοέμβρη ή και το Δεκέμβρη!!!

* Αφού η ανοσία από το εμβόλιο απέναντι σε σοβαρή νόσηση δεν μπορεί να φθάσει την αντίστοιχη φυσική ανοσία (χωρίς εμβόλιο). Άρα οι εμβολιασμοί ήταν, είναι και αποδεικνύονται μια προπαγανδιστική παγίδα.

* Αποδεικνύεται επίσης ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και άρα τα διαβατήρια – πιστοποιητικά εμβολιασμού για ανεμπόδιστη κυκλοφορία είναι μια άλλη απάτη για να περάσουν το ιατρικό φακέλωμα και επί πλέον να έχουν δικαιολογία για άνοιγμα του τουρισμού.

* Αν δεν κάνει πολύ γρήγορα καλό καιρό ώστε να πέσουν τα ποσοστά αυτά και να μπορέσουν έτσι να τα αποδώσουν, προπαγανδιστικά, στη δήθεν επιτυχία των εμβολίων, τότε ο μύθος ΑΥΤΩΝ των εμβολίων θα γκρεμιστεί οσονούπω και θα ξεφτιλιστούν για μια ακόμα φορά οι ολιγαρχικοί ντίλερς.

*β. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ καθημερινά και θα αποδεικνύεται διαρκώς η δολοφονική στάση των δυτικών ολιγαρχιών. Αντί να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ τον ιό με ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (όπως στο χωριό Βο της Ιταλίας και στην Κίνα) επέλεξαν τις μαζικές δολοφονίες των υπηκόων. Δολοφονίες ελεγχόμενες ώστε να προκαλούν τρόμο και έτσι να μπορέσουν να περάσουν τα σατανικά σχέδιά τους για την αντιμετώπιση της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.

* Ποιος λόγος, ποιος σκοπός θα μπορούσε να δικαιολογήσει την προτίμησή τους σε ένα τεράστιο αριθμό θυμάτων σε σχέση με τα μέτρα που εκμηδενίζουν τον ιό;

ΜΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ μπορούν να κάνουν μια τέτοια επιλογή, να προτιμήσουν δηλαδή αμέτρητα θύματα (σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα).

*Υπάρχει ποτέ περίπτωση οι εμβολιασμοί με αυτά τα εμβόλια να φθάσουν τα ποσοστά της Κίνας; ΠΟΤΕ.

ΥΓ1. * Η συντριπτική πλειονότητα των υπηκόων όλων των χωρών θα πρέπει αργά ή γρήγορα να προσάψει στους κυβερνώντες (και τους κολαούζους τους) την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Για να μπορέσει όμως να προσαφθεί αυτή η κατηγορία θα πρέπει να την τεκμηριώνουν με το ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ως μέσον που θα μπορούσε να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ σχεδόν τα θύματα. Όποιος δεν υιοθετεί αυτό το αίτημα, αυτή την εκδοχή, δεν μπορεί να τους προσάψει με επάρκεια την πιο πάνω κατηγορία. Αν δεν το κάνει τους βγάζει λάδι είτε από άγνοια του μεγέθους του θέματος είτε εσκεμμένα. Αν πάει να τους κατηγορήσει κάποιος για εσκεμμένες μαζικές δολοφονίες, προβάλλοντας τον αριθμό των θυμάτων, τότε θα του πουν: "και τι να κάναμε;", "αυτά μπορούσαμε να κάνουμε" κλπ. Όμως στην πραγματικότητα, μελετώντας την Κίνα ή το χωριό Βο της Ιταλίας, ήξεραν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από τον περσινό Μάρτη τι θα έπρεπε να κάνουν.

* Εδώ στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν χθες ότι θα πάρουν έξυπνα μέτρα, γιατί εδώ και ένα χρόνο τα μέτρα ήταν ηλίθια; Πάλι συνεχίζουν τα δολοφονικά λοκντάουν.

2. ΡΟΥΑ ΜΑΤΑ του ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ στην Κυβέρνηση.

Είτε θα τον αφήσει να πεθάνει και σε ένα πολύ μεγάλος μέρος της κοινωνικής συνείδησης θα τους χαρακτηρίσει δολοφόνους και συνολικά το ολιγαρχικό σύστημα του θα έχει μεγάλες απώλειες στην κοινωνική «νομιμοποίησή» του, είτε θα υποχωρήσει και θα βάλει την προπαγάνδα του να διατυμπανίζει ότι υποχώρησε ο Κουφοντίνας. Και εδώ αρκετοί θα καταλάβουν αρκετά.