bezedakos

bezedakos

21 Μαρτίου 2021

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ



* Τουμπεκί πχ ο Τσίπρας για τις καθημερινές απειλές απόλυσης σε εργαζόμενους που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο (νεοναζισμός).

* Τουμπεκί για το νόμο 4682 του Μητσοτάκη κατά τον οποίο με υπουργική απόφαση μπορεί να γίνει καταναγκαστικός ο εμβολιασμός των υπηκόων (γιατί το νεοναζισμό τον γουστάρει και ο ίδιος).

* Τουμπεκί για το φακέλωμα που προωθούν οι δυτικές ολιγαρχίες (με λαγό το Μητσοτάκη) για σταδιακό πλήρες ιατρικό φακέλωμα των υπηκόων δια του "πιστοποιητικού εμβολιασμού.

* Τουμπεκί απέναντι στις αεροπορικές εταιρίες (τις οποίες βάζουν οι ολιγαρχικοί εξουσιαστές ) οι οποίες απειλούν ότι δεν θα δέχονται επιβάτες εκείνους που δεν είναι εμβολιασμένοι!!! (Λες και αν θέλει η κεντρική ολιγαρχική εξουσία δεν μπορεί να τις γονατίσει και να τις κάνει να πουν το Δεσπότη Παναγιώτη)

* Βγάζει το σκασμό απέναντι στην επέλαση του νεοναζισμού.

* Πολύ επικίνδυνος ολιγαρχικός. Ισάξιος των άλλων.

* Λαλίστατος από την αρχή και υπέρ της καραντίνας και ΟΛΩΝ των δολοφονικών μέτρων Μητσοτάκη και της δυτικής ολιγαρχίας.

* Τουμπεκί για το ΜΟΝΟ αποτελεσματικό μέτρο που θα μπορούσε να υπάρξει ΜΕΧΡΙ σήμερα για το εκμηδενισμό του ιού (τεστ σε ΟΛΟ τον πληθυσμό, με στόχο να βρίσκονται ΟΛΟΙ οι φορείς και να εξασφαλίζεται η καραντίνα ΜΟΝΟ για τους φορείς και έτσι να εκμηδενιστεί μέσα σε 1,5 μήνα η διάδοση του ιού)

* Τουμπεκί για το τεστ σε ΟΛΟΥΣ - καθολικό τεστ όπως έγινε στο Χωριό Βο της Ιταλίας και στην Κίνα. Και αντί πχ να αναφέρει για παράδειγμα εκμηδενισμού την Κίνα, μας ανέφερε για παράδειγμα, στη βουλή των ολιγαρχικών, τη Ν. Κορέα.

* ΔΗΘΕΝ για να διαφοροποιηθεί από τους συντρόφους του της ΝΔ, μιλούσε για περισσότερες ΜΕΘ και ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ περίθαλψη.

* ΟΜΩΣ κάθε καλή αλλά ΑΚΑΙΡΗ πρόταση είτε είναι ΠΑΓΙΔΑ είτε είναι τεράστια ανοησία.

* Η Γερμανία είναι η πρώτη Χώρα σε ΜΕΘ ανά 100.000 κατοίκους. Ως αποτέλεσμα όμως έχει υψηλό ΡΕΚΟΡ θανάτων (75.000)

Η δε Τσεχία (των 10 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων) με την καλύτερη πρωτοβάθμια περίθαλψη στο κόσμο, έχει το ΠΡΩΤΟ ρεκόρ θανάτων συγκριτικά με τον πληθυσμό της (24.500περίπου)

* Τουμπεκί για τους επιστήμονες που έκρουαν τον κώδωνα με επιστολή τους στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (πριν από τα πολλά θρομβοεμβολικά επεισόδια που διαπιστώθηκαν), οι οποίοι προειδοποιούσαν για μελλοντικό Αρμαγγεδώνα που μπορούν να προκαλέσουν αυτά τα εμβόλια.

*Δεν ζήτησε ΟΥΤΕ καν το προσωρινό σταμάτημα των εμβολιασμών!!!

* Τουμπεκί μέχρι πέρσι το Νοέμβρη για ειδική προστασία των ηλικιωμένων και των ευπαθών.

* Λαλίστατος στην τρομοκρατία.

* Λαλίστατος στη διαφήμιση των ΑΧΡΗΣΤΩΝ – ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ και ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ εμβολίων (στο παρόν και ειδικά στο μέλλον).

* Έκανε ΕΜΜΕΣΗ διαφήμιση των προϊόντων των δολοφονικών εταιριών φαρμάκων.

Ζήτησε να παρθούν από τις Χώρες οι πατέντες των εμβολίων, γιατί λέει ότι το εμβόλιο είναι ΑΓΑΘΟ και σε αυτό πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι "πολίτες" - ΥΠΗΚΟΟΙ. (ναι αγαθό για τις εταιρίες και το σύστημα)

*Γιατί όμως αυτή η στάση των ηγετών του Σ (φ) ΥΡΙΖΑ ; Μα γιατί ξέρουν ότι αν δεν είναι πειθήνια όργανα της διεθνούς και ντόπιας ολιγαρχίας, η τελευταία μπορεί "με ένα νόμο και με ένα άρθρο" να τους κάνει να μην μπορούν να δουν ούτε θέση κλητήρα στην εξουσιαστική ιεραρχία. Και ετούτο δεν το αντέχει η εξουσιολάγνα εγκληματική συνείδησή τους

ΥΓ1 Δυστυχώς, υπάρχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι που ακολουθούν αυτούς τους εγκληματίες. Καλοπροαίρετοι που βρίσκονται σε ετερογονία σκοπών και που πασχίζουν να πείσουν τους υπηκόους ότι όλοι οι ολιγαρχικοί δεν είναι ίδιοι και ότι οι όλες οι αλεπούδες δεν είναι ίδιες και ότι υπάρχουν αλεπούδες που δεν θέλουν να κατασπαράξουν τις κότες και γι αυτό θα πρέπει να διαλέγουμε μία για φύλακα στο κοτέτσι μας.

* Δυστυχώς δεν μπορούν να καταλάβουν ΠΟΟΟΣΟ κακό κάνουν στην κοινωνία των υπηκόων.

2Αγώνας για μια άλλη μορφή οργάνωσης της κοινωνίας όπου ο λαός θα έχει την εξουσία (ένοπλη, νομοθετική) και έτσι ΜΟΝΟ θα μπορεί «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» (και όχι από μια μειοψηφία διεστραμμένων δηλαδή όχι από τους ολιγαρχικούς