bezedakos

bezedakos

30 Μαρτίου 2021

ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ


 

*Μήπως ευθύνονται τα εμβόλια και το Ισραήλ έχει πολύ κατώτερες "επιδόσεις" στη διάδοση του ιού και στη σοβαρή νόσηση σε σχέση με άλλες Χώρες που δεν έχουν εμβολιάσει τόσο κόσμο; (Πορτογαλία, Ν. Κορέα, Ταϋλάνδη, Τυνησία κοκ)

*Οι πανηγυρισμοί των ολιγαρχικών για τη δήθεν μεγάλη επιτυχία του Ισραήλ με τους εμβολιασμούς είναι εντελώς της πλάκας και σκοπό έχει να διαφημίσει το εγκληματικό εμβολιαστικό σχέδιο της παγκόσμιας ολιγαρχίας.

* Βγάζουν κάθε τόσο μια "έρευνα" από το Ισραήλ, χωρίς στοιχεία έρευνας και διαμορφώνουν τα αποτελέσματα όπως γουστάρουν. Όμως οι ολιγαρχικοί ανά τον κόσμο δεν μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να λένε το ίδιο ψέμα και έτσι από τις αντιφάσεις στα λόγια και στα δεδομένα, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά (αν θέλουμε)

* ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ;

ΟΙ αιτίες μπορεί να είναι αρκετές.

*Μία από αυτές είναι "Ο ΚΥΚΛΟΣ" του ιού. Πρώτα έχει μια (φυσιολογική) ανοδική πορεία διάδοσής του η οποία φθάνει στην κορύφωση (πικ).

Έπειτα αρχίζει μια καθοδική πορεία.*

* ΛΟΙΠΟΝ.

1. Η κορύφωση της ανοδικής πορείας στο Ισραήλ έφθασε την 20η Γενάρη του 2021 με 10.213 καταγεγραμμένους φορείς.

2. Η κορύφωση της ανοδικής πορείας στην Πορτογαλία, έγινε αργότερα, την 28 Γενάρη με 16.412 φορείς.

* Έτσι παρότι η κορύφωση στην Πορτογαλία έγινε αργότερα και παρότι το σημείο κορύφωσης ήταν πολύ υψηλότερο από εκείνο του Ισραήλ ΤΕΛΙΚΑ η καθοδική πορεία της διάδοσης του ιού στην Πορτογαλία ήταν και γρηγορότερη και πολύ μεγαλύτερη όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα.(Και τότε σχεδόν χωρίς εμβολιασμούς και με ψυχρότερο κλίμα από εκείνο του Ισραήλ)

ΤΩΡΑ τι να υποθέσουμε; Να υποθέσουμε ότι συγκριτικά με την αμβολίαστη Πορτογαλία το Ισραήλ απέτυχε και ότι γι αυτό ευθύνονται τα εμβόλια;

ΥΓ. α. Πιθανόν σε ένα με δύο μήνες ακόμα και η Ελλάδα ίσως να έχει καλύτερα αποτελέσματα από το Ισραήλ, παρότι θα έχει μικρότερο αριθμό εμβολιασμένων.

β. Αν δεν πλακώσουν οι μεγάλες ζέστες γρήγορα για να θολώσουν τα νερά, τότε κινδυνεύουν να ξεφτιλιστούν εντελώς οι ολιγαρχικοί και τα τσιράκια τους που είναι κάποιοι "ειδικοί" - πωλητές